Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Chique villa met studio + 2 aparte gîtes. 4ha. en uniek uitzicht (zie ...

Authentiek huis
Bekijk album (13)
/
  • 40000

Beschrijving

Op het domein van bijna 4 hectare staat een volledig gerestaureerd natuurstenen villa/herenhuis en twee vakantiewoningen cq. huurhuizen. Het hoofdhuis bestaat op de begane grond uit een grote woonkamer (60m²); een eetkeuken (30m²) met een bijkeuken van 10m². Vanuit de bijkeuken komt u in de garage van ong. 22m². De hoofdingang is een ruime entrée met apart toilet. Een 'master-bedroom' van 22m² met aparte dressing (11m² )en een bijbehorende badkamer van 18m² met bad; grote inloop-douche; dubbele wastafel; bidet en wc. Rondom het huis bevinden zich 3 terrassen van totaal 125m², waardoor u altijd een zon- cq schaduwzijde hebt.
Buiten komt u via een aparte toegangstrap op de verdieping met een terras van 75 m² en een fenominaal 180° uitzicht van meer dan 30km....Hier is ook de toegang tot een groot appartement van 73m²: een living van zo'n 43m² met een volledig uitgeruste keuken. Er zijn twee slaapkamers van elk 12m²; een apart toilet en aparte badkamer met douche en wastafel.
Deze aparte woonruimte,helemaal geëquipeerd, is uiterst geschikt voor studio- cq luxe B&B verhuur.

Verderop liggen twee nieuw gebouwde huurhuizen (gîtes). Elk huis is zo'n 100m² bewoonbaar met op de begane grond een woonkamer van ong. 50m² met een open keuken; apart toilet en houtkachel. Op de verdieping zijn twee slaapkamers van elk 12m²; een aparte badkamer met douche; dubbele wastafel en een toilet. Er is een ruime overloop van zo'n 12m².
De twee huurhuizen kunnen direct full-time worden verhuurd (inkomen +/- € 18.000) Rechts aan de woningen is een (ex)stal van ong. 50m² voor tuinmateriaal ed.

In het kort

Een dominant en chique domein met een hoofdhuis; appartement en twee (vakantie- of full-time) huurhuizen waarmee u direct ruime inkomsten kunt creëren.

Het geheel ligt op een mooi onderhouden park bestaande uit een tuin; helemaal omzoomd door hagen; land en een hectare bos. Ideaal voor een of twee paarden.
Het uitzicht (ong. 40 km....) is adembenemend. Het domein ligt op 5 minuten afstand van het stadje Negrepelisse waar u alles vindt: supermarkten; bakkers; restaurants; artsen; banken; apotheken; scholen; enz.
Montauban ligt op 20 minuten afstand; hier vindt u alle stadse accomodatie. Toulouse, met de luchthaven Blagnac, ligt op 50 minuten afstand.
Het domein is een geweldige 'woonplek met 100% privacy en een groot touristisch potentieel: vakantiehuizen; studio; B&B; etc.

Referentie Domaine De LaPalme.
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het domein bevindt zich net buiten een dorpje in een heuvelachtig gebied met volop bossen en wijn- en fruitteelt. U vindt hier nog volkomen stilte; geen lucht- en lichtvervuiling hetgeen schitterende sterrenhemels oplevert... Dannog ligt het niet geïsoleerd. Binnen enkele minuten kunt u terecht voor alles wat u nodig hebt.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden