Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Uniek dorpscomplex in het Zuidwesten van Frankrijk

Authentiek huis
Bekijk album (5)
/
 • 1000
 • 380
 • 2
 • 10
 • 5

Beschrijving

Een domein in een dorp

De drie vrijstaande gebouwen in dit complex zijn opgetrokken uit natuurlijke steen en zijn door zeer bekwame lokale ambachtslieden met respect en aandacht voor de vele authentieke details gerenoveerd. De trappen, luiken ramen en deuren en de ingebouwde boekenkasten zijn ontworpen en gerealiseerd door de plaatselijke meester-timmerman. De staat van onderhoud is buitengewoon goed; u kunt het zo betrekken.

Wij hebben die huis vanaf 2002 met veel plezier en voldoening bewoond. Het complex is uitermate geschikt voor permanente bewoning, maar kan ook prima dienst doen als bedrijf: als vakantiehuis of Chambres d’Hôtes, of als een groot vakantiehuis voor een uitgebreide familie. Hoewel het complex in het dorp ligt, is de ligging zeer privé en aan twee zijden begrensd door een park.

Hieronder een kleine rondleiding door een deel van het huis, de binnenplaats en de ‘schuur’. Als u een * ziet in de presentatie, kunt u daar doorklikken. Het is een 360° presentatie, met de muis kunt u uw blik in alle hoeken en gaten richten.

In het kort

Uniek object

 • Open haard
 • Met zwembad
 • Aan fietsroute
 • Bij wandelpaden
 • Aan mountainbike route
 • Bij paardrijroute

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het complex ligt midden in het dorp Vaour maar is uiterst privé gelegen in een met een stenen muur omgeven binnenplaats.

 • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


In 2002 geheel gerenoveerd met authentieke materialen en met respect voor het oorspronkelijk gebouw.
Alle ramen, deuren, trappen, luiken en ingebouwde boekenkasten zijn ontworpen en gerealiseerd door de plaatselijke meester timmerman.


Indeling

Drie separate gebouwen:

Hoofdhuis.

Op de eerste verdieping.
Grote eetkamer / keuken met AGA fornuis en ovens, verschillende werkbladen en gootstenen. Geeft toegang tot een gezellige salon. Op de eerste verdieping ook de 'master-bedroom' met badkamer en een separate douche en toilet. De hal geeft toegang tot de ingang en de benedenverdieping. Op het niveau van de slaapkamer en de keuken toegang tot het terras.

De benedenverdieping.
Grote slaapkamer met badkamer, studeerkamer die ook gemakkelijk als slaapkamer kan worden ingericht, grote bijkeuken met werkbladen en gootsteen. Aansluitingen voor wasmachines .e.d. Op de benedenverdieping ook een WC met Bidet.
De benedenverdieping heeft een toegang tot de binnenplaats.

Het geheel wordt verwarmd door de AGA, radiatoren en vloerverwarming.

Bijgebouw

Op de begane grond twee ruime slaapkamers met badkamer. De badkamers zijn geschikt voor rolstoelen. Een ruime en luie trap voert naar de grote bovenruimte, momenteel ingericht als ontmoetingsruimte met bar, werkbladen gootsteen, vaatwassen e.d.
Het bijgebouw zou zo in gebruik genomen kunnen worden als luxe Chambres d'Hôtes.

Appartement en Garages

Er is een dubbele garage met garagedeuren naar de oprit maar ook met een ingang direct op de binnenplaats. Op de eerste verdieping een technische ruimte voor de verwarming, een badkamer met douche en een studio. Hier woonde ooit de au-pair.


Terrein en bijgebouwen

Het geheel is ommuurd en aan twee zijden ingesloten door een park. Hoewel midden in het dorp is het zeer privé. Op de binnenplaats is het overdekte en verwarmde zwembad, een kleine moestuin, een geheim terras en een tuinschuur. De hele binnenplaats is rolstoel-toegankelijk.


Overige opmerkingen

De staat van onderhoud is exceptioneel.