vakantiehuis met zwembad

Vakantiehuis met zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk?

Die vraag wordt veel gesteld en gelukkig weten we bij Gites dat die vraag bestaat, maar dat het niet simpel ja of nee is. Wat voor zwembad? Een verwarmd zwembad, een privé zwembad een binnenbad of overdekt zwembad een natuurzwembad of een kinderbad? Het is natuurlijk heerlijk om in een warme zomer direct in het zwembad te kunnen springen om lekker af te koelen of om een elke morgen een lekkere work-out te doen. In voor- en najaar is een verwarmd zwembad en een overdekt of binnenbad natuurlijk ook een garantie dat u tijdens slecht weer toch lekker kunt zwemmen. Of misschien wilt u helemaal geen vakantiehuis met zwembad.
Op Gites geven de verhuurders aan wat voor zwembad ze bij hun vakantiehuis hebben. Op de advertentie kun je natuurlijk de foto’s bekijken en ziet je in de tekst vaak de afmetingen staan. Heb je speciale zwem-wensen, leg die dan voor aan de verhuurder van het vakantiehuis.

Op Gites vind je meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk

Daarvan zijn ruim 2000 vakantiehuizen met zwembad. Er zijn 640 vakantiehuizen met privézwembad, een zwembad uitsluitend bedoeld voor de huurder. In alle andere gevallen kan het zijn dat het zwembad bij het vakantiehuis moet worden gedeeld met bijvoorbeeld de eigenaar. Er zijn 295 vakantiehuizen met verwarmd zwembad en 12 vakantiehuizen met een binnenbad of overdekt zwembad.

Als het om zwemmen gaat kan het natuurlijk ook anders

Je kunt ook zoeken naar vakantiehuizen aan zwemwater, meer of rivier. En er zijn natuurlijk vakantiehuizen aan het strand, de enorme kustlijn van Frankrijk is het grootste zwembad vrij toegankelijk voor iedereen.

Hieronder vind je links naar mogelijke voorkeuzes