Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Vieille Ferme

Bekijk album (25)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Vieille Ferme'

Michael heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 sep 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Vieille Ferme heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in maart 2018

WIJ HEBBEN 3 X BIJGEBOEKT, WAT EEN ONTVANGST ,WAT EEN FANTASTISCHE PLEK EN MOOI HUIS ,ALLES IS AANWEZIG , ALS JE ER ZIT WIL JE NIET MEER WEG

10
Bezocht in augustus 2016

Wij genieten nog steeds na van onze week in deze fantastische gite, gelegen even buiten het charmante plaatsje Limeuil. Het was moeilijk kiezen, blijven we nog lekker relaxen bij huis, of gtrekken we er op uit? Uiteindelijk werd het een goede combinatie van beide en hebben we optimaal kunnen genieten van het van alle gemakken voorziene huis, de hondjes, de paardjes en de stalkat en werden we in de middag weer wat actiever, want ook Limeuil zelf en omgeving is zeker het verkennen waard.
Het was warm in de periode dat wij er waren, dus we zijn er minder op uitgetrokken (met de auto), en hebben juist veel tijd op de rivier de Dordogne en Vezere doorgebracht, die in Limeuil samenkomen. Op dit 'kruispunt' is het heerlijk vertoeven aan de waterkant, maar ook op het water zelf, waar heerlijk kan worden gezwommen en tochten met de kano of kayak gemaakt kunnen worden.
Complimenten voor onze gastheer en -dame Michael en Janinka, die er goed in geslaagd zijn een mooi onderkomen voor vakantiegangers aan te bieden. Voor ons een bestemming die we graag nog 'es bezoeken!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie