Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Belle

Bekijk album (12)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Belle'

Mark en Pluis van Stapele heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Belle heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2015
Robbert & Chrisje Vrij

Een weeklang in La Belle te mogen verblijven is een lot uit de loterij. Een vakantiehuis met 6 slaapplaatsen en 2 badkamers voldeed aan alle verwachtingen. Met prachtig weer was het puur genieten, ook van alle aanwezige faciliteiten ( zie website ).
Wij zien terug op een heerlijk verblijf en bedanken Pluis en Mark van Stapele voor hun vriendelijke een attente aandacht.
Aanbevolen !

Juli 2015. Robbert & Chrisje Vrij
Hilversum, Nederland.
_________________________________________________________________________

9
Bezocht in juni 2016

Wij komen al vijf jaar met het gezin, waaronder 1 persoon met MS in een rolstoel in La Belle. Wij hopen er ook nog vele jaren daar terug te komen. De natuur en de rust zijn er heerlijk; voor de kinderen is er altijd wat te doen. Het huis is uitstekend aangepast voor een rolstoelgebonden persoon, en de eigenaren zijn altijd bereid om te helpen danwel om extra voorzieningen te regelen. Met de rolstoel is het eenvoudig om vanuit de woonkomer en vanuit de slaapkamer naar buiten het terras en het terrein op te rijden. Voor een electrisch hoog/laagbed en voor een tillift wordt altijd gezorgd. Het is een perfecte plek om met een gezin en een rolstoeler de vakanties door te brengen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie