Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Croix de la Douelle

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Croix de la Douelle'

J.W. van Lith heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Croix de la Douelle heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in september 2017

We hebben zeer genoten van jullie huis en de omgeving met 3 kleine kinderen.Tot slot was het gewoon erg fijn om in jullie luxueuze huis te zijn. Spelletjes doen aan de grote tafel. Reeën kijken 's-ochtends vroeg in de tuin. En plonzen in het meegenomen kinderbadje.
Chapeau.

9
Bezocht in augustus 2017

Vanuit Oss via de Bourgogne neergestreken in de mooiste gite aller tijden. Op dag 1 en dag 2 hebben we ons vooral vergaapt aan de vrijheid rondom het huis. Onze kinderen 4 en 2 hebben een mooie hut gebouwd. Onze honden hebben flink gespeeld en gerend over het gras. Merci en zeker tot ziens!

9
Bezocht in augustus 2017

Wij hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie gite.
De ruimte in en rond het huis was heerlijk. T. (2 jaar) kon zich goed vermaken.
'sAvonds een paar keer hertjes zien lopen en dat maakt het plaatje helemaal compleet.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!

9
Bezocht in augustus 2016

Ook wij zijn inmiddels voor de 2e keer te gast geweest in jullie prachtige huis. Wederom hebben wij het heerlijk gehad! De omgeving heeft heel veel te bieden en dan als middelpunt dit fijne plekje thuis ver van huis.
Als het ons gegeven is komen we graag nog een keer terug.

9
Bezocht in augustus 2015

Wij hebben het heerlijk gehad de afgelopen twee weken. Het huis is alles wat we kunnen wensen, we zijn met tweeën en een hond dus ruimte te over. Ook bij mindere dagen met regen was t helemaal goed, we komen immers afkoelen!
We zouden dan ook graag alvast ook voor volgend jaar willen reserveren, drie weken beginnend met zaterdag 30 juli 2016. Is dat mogelijk?

9

Hier geweest? Schrijf een recensie