Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chez Pochou / violette gite

Bekijk album (17)
/
 • 4
 • 1
 • 2
 • 2
 • 1
 

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Chez Pochou bevindt zich op een terrein van 18 hectare waar gasten vrij kunnen rondlopen. Een wandeling van 500 meter brengt u naar de bodem van ons land en hier vindt u een klein bos met ongeveer 150 populieren. In het bos is een picknicktafel en 6 stoelen waar u gratis gebruik van kunt maken. Dit is echt een prachtige plek om te zitten en naar vogels te luisteren en de natuur om je heen te horen. Een kleine zanderige rivier met de naam 'Moudelou' markeert de bosgrens en in de zomer vind je heel weinig water in deze rivier, slechts 10 cm perhpas.
Een graspad wordt door het hele land doorsneden waar men gemakkelijk kan wandelen of fietsen en genieten van de rust rondom.

 • Landelijk
 • Heuvelachtig
 • Bosrijk
 • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Saint Aulaye heeft alle voorzieningen die men zou kunnen vinden in de lokale omgeving. Er is een heel leuk restuarant, een kleine bioscope, een postkantoor, twee lokale bakkerijen, een plaatselijke supermarkt en een aparte doe-het-zelfzaak, drie kappers, een garage en benzinestation, een tandarts, een dokterkliniek en een apotheek.
Daarnaast is er een uitstekend restaurant in het nabijgelegen Servanches, genaamd "la clairiere". bekijk dit op google :-)


Wat is er te doen

Er is veel te doen in de lokale omgeving van Saint Aulaye, de meest recente informatie kunt u vinden bij het toeristenbureau op het kleine marktpleintje in het centrum van dit dorpje, waar men ook gezellig kan zitten onder parasol en wat eten/drinken. Het toeristenbureau zit in het torentje op de hoek.

Chez Pochou zelf bevindt zich op een terrein van 18 hectare waar gasten vrij kunnen rondlopen. Een wandeling van 500 meter brengt u naar de bodem van ons land en hier vindt u een klein bos met ongeveer 150 populieren. In het bos is een picknicktafel met 6 stoelen waar u gratis gebruik van kunt maken. Dit is echt een prachtige plek om te zitten en naar vogels te luisteren en de natuur om je heen te horen. Een kleine zanderige rivier met de naam 'Moudelou' markeert de bosgrens en in de zomer vind je heel weinig water in deze rivier, slechts 10 cm of zo.
Een graspad over ons land, wordt onderhouden/gemaaid, waar men gemakkelijk kan wandelen of fietsen en genieten van de rust rondom.

Saint Aulaye heeft alle voorzieningen die men zou kunnen vinden in de lokale omgeving. Er is een heel leuk restaurant, een bioscoop, een postkantoor, twee lokale bakkerijen, een plaatselijke supermarkt en een aparte doe-het-zelfzaak, drie kappers, een garage en benzinestation, een tandarts, een dokterskliniek en een apotheek.
Daarnaast is er een absoluut uitstekend door restaurant in het nabijgelegen Servanches, genaamd "la clairiere". bekijk dit op google :-)

Saint Aulaye heeft ook een prachtig strand aan de rivier de Dronne die door het dorp loopt. Naast zwemmen in de rivier, kunnen kinderen van alle leeftijden geweldige avonturen beleven in de hoge boomwandelingen en verschillende klimrekken. De rivieroever herbergt ook een restaurant met verschillend eten en drinken altijd beschikbaar. Men kan ook een kano huren voor een verdere rivierervaring. Ongeveer 20 minuten rijden van Chez Pochou, is een meer genaamd "le Grand etang de la Jemaye", opnieuw vindt U er een prachtig strand daar met wandelingen rond het meer. Lake Jamaye heeft ook bars en cafés voor drankjes / eten / snacks.


Wat je ook moet weten...

gratis wifi te ontvangen/gebruiken in en omheen de gite


Overige prijsinformatie / aanbiedingen

Er is ook een dubbel uitklapbed dat uit de zitbank in de woonkamer komt, en er kunnen daardoor 2 meer personen slapen. Wilt u van deze extra faciliteit gebruik maken, dan kost dit 15 euro/nacht extra. Wifi is gratis in de gite te ontvangen/gebruiken.


Prijs inclusief

 • Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs exclusief

 • Borg € 200,00

Beschikbaarheid van 'Chez Pochou / violette gite'

eunice&rené heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

De bezoekers van Chez Pochou / violette gite hebben nog geen recensies geschreven

Hier geweest? Schrijf een recensie