Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Lynde

Bekijk album (24)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Lynde'

Ineke Pruissen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Lynde heeft 38 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in augustus 2020
Caroline, GJ en Pip

Weinig toe te voegen aan recensies van voorgangers. Heerlijk huisje met alle moderne voorzieningen die je maar kan wensen met fantastische ligging. Charmante en lieve gastvrouwen op de achtergrond. Uitvalbasis voor heerlijke wandelingen door ongerepte en vooral rustige natuur. Herten in de achtertuin, lopen door bossen, langs meren en stromende watertjes. Prima voor wandelingen met hondje, ook al is het warm, door het water genoeg afkoeling voor Pip. Je moet hier niet komen voor reuring, maar wel voor rust en het grote genieten. S'ochtends wandelen of fietsen en s'middags onder genot van heerlijk glas locale wijn tot rust komen onder de prachtige lindeboom (la Lynde). Ik ben niet zo van het cijfer 10 (er is altijd iets te verbeteren of te wensen), maar ik wil het gemiddelde cijfer ook niet naar beneden halen. Dat zou niet terecht zijn. Vandaar toch de maximale score. Voor herhaling vatbaar! Genieten pur sang.

10
Bezocht in juli 2020
Mary van der Horden

Geweldige gite, volledig, goed verzorgd en gezellig. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Prachtige oude dorpen en stadjes op fiets afstand en gezellige restaurantjes met prima eten. Gastvrouwen maken het geheel af, waardoor we ons welkom voelen en thuis zijn op dit vakantieadres.

10
Bezocht in juni 2019
Jan-Ernst & Marijke de Planque

Liefdevolle gastvrouwen, ongeschonden natuur, fantastische historische plekken in de regio, culinair genieten en volop rust! De smeltkroes van departementen maakt de omgeving interessant! Nachten die zo stil zijn, buiten de zevenslapers, maken slapen een nieuwe beleving, sterren boven je bed en.....op iedere vraag een humoristisch reply en bij koffie en taart van de locale bakker komen de. verhalen of bij een glas wijn op de belvédère de dromen en de reeën presenteren zich in het avondlicht! Opnieuw boeken is geen straf en als we mogen komen........GRAAG!

10
Bezocht in juni 2019

Mooiste vakantiehuis dat we ooit hebben gehad met de fijnste gastvrouwen ooit! Wandelen bijna alles vanuit het huis, korter of langer; prachtig de Grote Beer gezien door het slaapkamerraam op een nacht....Erg leuk restaurantje in Piegut (le Sens de la Terre) en prima lunchen in de Auberge in st-Barthélemy (was in onze vakantie alleen voor lunch open) ; veel nederlandse boeken, cd's, dvd's en tijdschriften en tv; een dag regen maar houtkachel aan en heerlijke tuin en buitengebeuren..... Kortom, fantastisch.

9
Bezocht in april 2019

We hebben een zeer aangenaam verblijf gekend in La Lynde. Een mooie en goed uitgeruste gite, aangename gastvrouwen, en prachtige natuur overal waar je kijkt!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie