Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Palmiers

Bekijk album (36)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Palmiers'

Thérèse & Hans Jansen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Palmiers heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juni 2015

Les Palmiers maakt de omschrijving, zoals die hierboven gegeven wordt, helemaal waar! Zowel binnen, als buiten in de prachtige tuin, waant men zich in een klein paradijs. Het is een oase van rust en privacy.

9
Bezocht in juni 2015

Net als in 2014 hebben wij begin juni van dit jaar weer een paar heerlijke weken doorgebracht in Les Palmiers. Als het aan ons ligt maken wij hier een goede gewoonte van. Een fantastisch huis met een zeer fraaie tuin met voldoende privacy. Een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving of om heerlijk tot rust te komen.
Aty en Wim

9
Bezocht in april 2015

..we hebben nog nooit zo'n relaxed vakantiehuis gehad en heerlijk gewandeld, gefietst en in de tuin "gerommeld".

10
Bezocht in augustus 2010

Nous avons passé 2 semaines très agreables dans votre maison. Il faudrait plus de 2 semaines pour découvrir toutes les beautés du Perigord Noir. N & P.

9
Bezocht in oktober 2004

Wat een gezellig huis en wat een heerlijke rust!. Dit is de eerste keer dat we in de Dordogne zijn. Wel al veel streken van Frankrijk bezocht maar we zijn gelijk verkocht. We willen graag terugkomen. 2x gegolfd in Souillac en Vitrac. Nog een andere baan gevonden in Belves. Noten geraapt. M. en E. F.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie