Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l’Âne d’Ôr - La vieille Grange

Bekijk album (33)
/
 

Beschikbaarheid van 'l’Âne d’Ôr - La vieille Grange'

Bep Groot van Spronsen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l’Âne d’Ôr - La vieille Grange heeft 81 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2019

Augustus 2019
Ton en Bep,
2 weken hebben we van deze uitvalsbasis gebruik mogen maken.
Wat een prachtige rustgevende omgeving.
Het huisje met tuin / terras en zwembad biedt alle rust, verkoeling en gezelligheid.
Véél gezien en gedaan, maar lang niet alles gezien, want wat zijn er prachtige bezienswaardigheden te bezoeken! (bewaren we voor een volgende keer).

Ton en Bep, bedankt voor jullie gastvrijheid, openheid en de vele tips, to do's en don'ts. We hebben het alle 4 heerlijk gehad!

Lieve groetjes:
Patrick, Evelien
Max & Bo.

10
Bezocht in augustus 2019

Juli/augustus 2019
Beste Bep en Ton,
Wederom hebben we enorm genoten van jullie gastvrijheid en het fantastische huis. T.o.v. vorig jaar hoeven we niets toe te voegen. De omgeving vraagt aan ons om terug te komen. De lijst met bezienswaardigheden is groot namelijk. Kortom, een geslaagde vakantie die weer voorbij vloog.
Groeten,
Martijn, Judith, Job en Sophie

10
Bezocht in juli 2019

05-06-2019
Beste Bep en Ton,
Dank je wel voor de fantastische week in een prachtige streek in Frankrijk. De Dordogne heeft voor elk wat wils, met prachtige natuur en een rijke geschiedenis. We hebben ons geen seconde verveeld, mede dankzij de vele tips die jullie ons hebben gegeven, van wandelroutes tot parkeerplaatsen, van aanraders en afraders, van de beste bakkerijen tot de lekkerste auberges ... Het huisje bood ons alles wat we nodig hadden en we hebben dankbaar van het zwembad gebruik gemaakt in deze hittegolf!
Bedankt voor het bieden van een week rust, we hebben ervan genoten!
Sara en Nick
De Panne, België

10
Bezocht in juni 2019

22-6-2019 Grange
Hallo Bep en Ton,
We hebben heel erg genoten van jullie knusse huisje en de prachtige omgeving. Ideaal om tot rust te komen, maar ook de omgeving te verkennen. En die is schitterend. Wat is de Dordogne prachtig en wat is hier veel te zien. En hier kun je 's avonds gezellig buiten zitten zonder dat je spullen weg waaien. Dat is bij ons thuis in de tuin aan de Belgische kust niet vaak het geval. Heel leuk waren ook de dagelijkse gesprekjes met Ton die 's avonds altijd een babbeltje kwam slaan en ons met allerhande tips overlaadde. Bedankt voor alles!
En nu is het aan onze dochter, <3 en schoonzoon om het huisje en de omgeving te verkennen.
Peter & Karine (Kaatje)
De Panne
België

10
Bezocht in juni 2019

Beste Ton & Bep,
Één week is natuurlijk véél te kort, maar wat je kan zien met de deskundige informatie van Ton, is dat onwaarschijnlijk veel.
Maar toen hij begreep dat we van lekker eten houden opende een nieuwe bron van kennis. Hier openbaart zich een liefhebber. Onze favoriet blijft "Le Colombier" hier net om de hoek.
Kortom jullie hebben het hier goed voor elkaar en we hebben dan ook erg genoten.
Hartelijk dank,
Wim en Marijke.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie