Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'l’Âne d’Ôr - La vieille Maison'

Bep Groot van Spronsen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison heeft 149 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2019

18 augustus 2019
Beste Ton en Bep,
Hartelijk dank voor een heerlijke week in jullie mooie huis! Het voelde meteen als thuis: met zoveel zorg ingericht en zo'n heerlijke rustige plek in deze relatief toeristische streek. We hebben enorm genoten van jullie betrokken aanwezigheid op de achtergrond en zeker ook van het diner op de naburige boerderij. Dankzij jullie tips hebben we heerlijk gewandeld richting Montfort en La Roque Gageac. Verder hebben we gekanoed in de Dordogne en wat toeristische trekpleisters zoals Padirac en Castelnau bezocht. Het was heerlijk om steeds op deze rustige plek thuis te komen. Wij wensen jullie een hele goede tijd hier met al jullie gasten.
Met zo'n verwelkomende, gastvrije sfeer komt dat vast goed.

Hartelijke groeten.
Sander, Saskia, Daria, Roemer en Lieuwe.

10
Bezocht in augustus 2019

Augustus 2019
Beste Ton en Bep,
Wij hebben 2 fijne weken gehad in jullie mooie huis. We hebben genoten van de grote tuin, het zwembad en de mooie omgeving.
De tips van Ton waren zeer welkom. Veel gezien van de omgeving. Ook hebben we lekker gegeten bij de restaurants in de buurt.
Super dat Ton had geregeld dat we bij de buren konden tafeltennisen!

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben heel erg genoten.

André, Arjanne, Liam, Melissa en Marley (pootje)🐾

9
Bezocht in juli 2019

19 juli 2019 Maison
Beste Bep en Ton,
We waren deze week voor de tweede keer in jullie sfeervolle Maison, van alle gemakken voorzien en vooral het zwembad bood veel vertier voor de kinderen. De vele sfeervolle zitjes zorgden dat we altijd een fijn plekje hadden voor een gezellig etentje of een boek. De centrale ligging maakt dat we ons elke dag konden vermaken met sportieve of culturele uitjes. Ook het gezamenlijke authentieke diner en de tips van Ton maakten het tot een fantastische week in de heerlijke Dordogne.
Hopelijk kunnen we hier in de toekomst nogmaals terug komen.
Esther, Marc, Abel en Anne.
Heeze.

9
Bezocht in juli 2019
Jos en Ton

Beste Ton en bep,
Wat hebben we heerlijk genoten van jullie boerderij. Ondanks de warmte(40) in de eerste week was het heerlijk vertoeven onder de bomen of bij het zwembad. We hebben zelden mee gemaakt dat een huis zo compleet is ingericht.
Het was een heerlijke vakantie en komen zeker terug.

10
Bezocht in juni 2019

9 juni 2019
Beste Ton en Bep,
We kunnen niet anders zeggen dat we een heerlijke week achter de rug hebben. Van zon tot kou en van lekker luieren tot actief bezig zijn. Een heerlijke plek om te wonen en de omgeving te verkennen. Met elkaar een `drukke` week met allerlei activiteiten genoten. Van alles gezien, zeer leuke vogelshow, prachtige grot, romantische en pietoreske dorpjes. Geniet nog heel veel van deze plek met dit geweldige huis.
Bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid.
Liefs van Fred, Jannie en Kip.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie