Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'l’Âne d’Ôr - La vieille Maison'

Bep Groot van Spronsen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison heeft 146 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in juli 2019
Jos en Ton

Beste Ton en bep,
Wat hebben we heerlijk genoten van jullie boerderij. Ondanks de warmte(40) in de eerste week was het heerlijk vertoeven onder de bomen of bij het zwembad. We hebben zelden mee gemaakt dat een huis zo compleet is ingericht.
Het was een heerlijke vakantie en komen zeker terug.

10
Bezocht in juni 2019

9 juni 2019
Beste Ton en Bep,
We kunnen niet anders zeggen dat we een heerlijke week achter de rug hebben. Van zon tot kou en van lekker luieren tot actief bezig zijn. Een heerlijke plek om te wonen en de omgeving te verkennen. Met elkaar een `drukke` week met allerlei activiteiten genoten. Van alles gezien, zeer leuke vogelshow, prachtige grot, romantische en pietoreske dorpjes. Geniet nog heel veel van deze plek met dit geweldige huis.
Bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid.
Liefs van Fred, Jannie en Kip.

10
Bezocht in juni 2019

Beste Ton & Bep,
We hadden gereserveerd voor La Grange, maar vanwege een (kleine) verbouwing werd ons La Maison aangeboden. We vonden La Grange als huis zéér bijzonder, maar bij La Maison heb je meer buiten-zitjes.
Al met al is deze plek fantastisch! Centraal in de Dordogne, we hebben heel wat dingen kunnen bekijken, binnen een straal van een 40 km. Het weer was niet altijd even zonnig maar dan is er altijd wel een leuk stadje om te onderzoeken, of een grot(woning). Een goed geslaagde vakantie.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid!
We kunnen deze plaats warm aanbevelen.
Met hartelijke groet van Erik en Marjolein Duits

10
Bezocht in oktober 2018

12 Oktober 2018
Lieve Ton en Bep,
Wat hebben wij een spijt!
….. dat we zolang gewacht hebben om jullie op te zoeken in Cantegrel.
Natuurlijk hebben we alle jaren alle verhalen van familie en vrienden aangehoord, de foto’s bekeken en de website bezocht, met het idee ooit langs te komen. Het kwam er steeds niet van maar nu - na enige twijfel met betrekking tot de reis met hond – toch de knoop door gehakt. Geen spijt van!
Wat een heerlijke week, ondanks de val en de gescheurde spier (waardoor we nog de helft niet hebben kunnen doen van wat we van plan waren; moeten we dus gewoon nog een keer terug komen ;-))
We hebben genoten van jullie gezelschap, jullie huis, het eten, de omgeving.
Een week is te kort, duidelijk, maar bij leven en welzijn herhalen we ons bezoek 1, 2, 3 …… keer.
Dikke pakkerd & bedankt voor jullie gastvrijheid.
André en Marga
P.S. jammer dat Kyra de mol niet te pakken kreeg; aan het graven heeft het niet gelegen!

10
Bezocht in oktober 2018

6 Oktober 2018
Beste Bep en Ton,
Voor het eerst met ons zoontje Willem Klaas Wenceslao op reis. Naar Frankrijk, naar jullie heerlijke plekje in de Dordogne. Met zijn 3 maanden is hij nog te klein om deze week te herinneren. Maar we merkten dat hij het fijn heeft gehad. En dat geldt ook voor zijn Papa en Mama. We zullen het zonnetje, het kraken van de houten vloer en het geluid van de uilen missen. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid!!
Evvie Joy en Jan Willem

9

Hier geweest? Schrijf een recensie