Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

7 le Bourg Nord

Bekijk album (35)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 8
  • 1
8,7
Waardering
 

Beschikbaarheid van '7 le Bourg Nord'

Let op! Carla Rodenhuis / en dochter Alexandra Warlam heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

7 le Bourg Nord heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in augustus 2020

Een heerlijk ruim en koel huis met een grote tuin en een lekker diep zwembad. Het huis is zeer geschikt voor 10 personen. We waren met 4 volwassen en 5 kinderen. Iedereen heeft zich prima vermaakt.

9
Bezocht in augustus 2020

Een heerlijk ruim huis met een grote tuin en een prachtig zwembad. Het huis is zeer geschikt voor 10 personen. Alles is erg ruim en goed ingedeeld. Wij vonden het erg leuk dat er een goeie piano staat waar op gespeeld mag worden. Het ligt in een prachtige omgeving met wijnvelden, mooie dorpjes en volop gelegenheid om te wandelen of te fietsen. We kunnen het huis erg aanbevelen.

9
Bezocht in juli 2020

Het is echt een heerlijk huis met prachtige tuin en dito uitzicht en het zwembad maakt alles echt vakantie!

9
Bezocht in augustus 2019

Een fantastisch onderkomen waar ik al verscheidene jaren met een grote groep heerlijk muzikaal aan de gang kon, met een piano en een geweldige akoestiek. Het heerlijke huis en de mooie tuin zijn met zorg "aangekleed". Er is ruimte voor allen en voor ieder apart. Het huis blijft lekker koel. Er is een mooi zwembad bij.
Na te hebben genoten van de prachtige einder, het klepelende klokje van de dorpskerk en de schitterende sterrenhemels, is het er goed slapen! Adriaen van der Veen, "Zingen is heerlijk", Amsterdam

8
Bezocht in augustus 2018

Al weer de 4e keer in Landerrouet; wat een fantastische locatie en een heerlijk huis. De rust in het kleine dorp en het mooie uitzicht over het dal maken dit voor ons de ultieme vakantie. Jaren geleden waren de kinderen nog klein en konden ze zich heerlijk uitleven in de grote tuin met het mooie zwembad. Inmiddels zijn ze volwassen en vermaken ze zich nog steeds uitstekend. Ook als het heet is blijft deze eeuwenoude villa heerlijk koel. Een absolute aanrader voor iedereen die de uitdrukking "leven als een god in Frankrijk" wel eens echt wil meemaken. Hier kom je tot rust!!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie