Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Laurelie

Bekijk album (55)
/
 

Beschikbaarheid van 'Laurelie'

Let op! R.J. Bloemers heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 apr 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Laurelie heeft 17 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,9
Bezocht in augustus 2019

Wat een geweldige plek is Laurélie! Rust, ruimte, uitzicht, privacy en een fantastisch mooi en groot huis. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft zoveel verschillende zitjes en terrassen dat er altijd een mooi en fijn plekje is te vinden, in de zon of in de schaduw. Heerlijk gegeten ook op de court onder de eik. De tuin is prachtig en met liefde aangelegd. Ook voor de kinderen was het een waar paradijs. Uren hebben ze doorgebracht in o.a. het prachtige zwembad en bij de (indoor) ping-pong tafel. We hebben ook heerlijk gefietst en gelopen in de omgeving. Eigenlijk komen we woorden tekort om te beschrijven hoe mooi Laurélie is. De website geeft al een heel goed beeld (en nagenoeg alleen maar tienen in de recensies zegt ook al genoeg), maar de werkelijke ervaring is zelfs nog vele malen mooier. Met prachtige herinneringen zijn we naar huis gegaan. We hopen daarom zeker nog eens zo'n mooie vakantie op Laurélie door te mogen brengen. Dank Ruurd en Gudele dat jullie deze schitterende plek met ons wilden delen.

10
Bezocht in juli 2019
Familie Foets-Rens

Na 7 jaar terug bij Laurélie en onze tijd daar overtrof de prachtige herinneringen die we nog steeds koesterden. Wat een fijn en compleet huis, waarin het voelt alsof je logeert bij vrienden, en wat een heerlijke rust met alleen maar natuur om je heen. Meerdere keren zagen we reeën in de tuin en de konijnen zaten rustig te knabbelen voor het huis terwijl wij op het terras aan het ontbijten waren. Het mooie zwembad is goed gebruikt, ook door onze jong volwassen kinderen die en lang weekend over kwamen en Laurélie net zo waardeerden als wijzelf. We hadden enkele dagen 40+ graden maar in huis bleef het redelijk koel en een terras in de schaduw is de hele dag te vinden. In de omgeving zijn leuke uitstapjes te maken zonder dat je in te toeristische oorden komt.
Wat ons betreft is Laurélie de ideale plek om de vakantie door te brengen.

10
Bezocht in augustus 2018

Laurélie: prachtig, veel ruimte, prima geoutilleerd op alle gebied, schaduw- en niet schaduwplekken, blijft koel tijdens hoge temperaturen, goed bereikbaar, gunstige ligging, leuke dorpjes in de buurt, heerlijk zwembad, eindeloos uitzicht, veel privacy, geen lawaai, alles heel goed geregeld, fijn om van de kruidentuin gebruik te mogen maken en onbeperkt pruimen te kunnen rapen, etc., etc..
Goed contact met de eigenaars.
Een huis om naar terug te keren!!!

10
Bezocht in augustus 2018

De derde keer alweer op Laurélie, LDF. Het is elke keer weer genieten nadat we verwachtingsvol het pad inslaan om bovenaan Laurélie weer te zien liggen. Ook dit jaar weer genoten van de rust, de ruimte, het huis en het zwembad. Samen met onze kinderen en kleinkinderen geven we Laurélie een dikke 10, wel verdiend fam. Bloemers.

10
Bezocht in juli 2018

Wij hadden een onvergetelijke tijd in Laurélie! Puur genieten van alle rust, prachtige natuur met heerlijke geuren en kleuren rondom. Verschillende gezellige terrassen, prachtig zwembad. Mooi, fris huis met alle voorzieningen. We vulden onze dagen met zwemmen, uitstapjes in de streek, mooie wandelingen, gewoonweg gezellig samen-zijn. Een echte aanrader!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie