Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

le Tournesol

Bekijk album (9)
/
 

Beschikbaarheid van 'le Tournesol'

Let op! Ruud en Arna Truijens / Op ten Berg heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

le Tournesol heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in juli 2015

Sander en Bernadette

27 juli 2015 om 15:49

Het was voor ons de tweede keer dat we onze vakantie gevierd hebben in Peyrelevade in de Gite Le Tournesol. En wat hebben we ons weer super vermaakt! Prachtige omgeving, relaxte sfeer, een super Gite om in te verblijven en natuurlijk niet te vergeten Ruud, Arna en de stoere Bouche die ons weer met open armen hebben ontvangen. Kortom, als je echt even weg wilt uit de hectiek en de geweldige Franse sfeer wilt ervaren dan moet je hier echt verblijven!!

Ruud, Arna en Bouche heel erg bedankt voor weer een super vakantie!

MvG,
Sander en Bernadette

10
Bezocht in juni 2015

Els en Marcel

2 juli 2015 om 19:52

Het was een hele omschakeling om weer thuis te zijn na een verblijf bij Arna en Ruud. Wat hebben wij het bij jullie naar ons zin gehad. Zo gastvrij en relaxed!!!
We zijn pas in de 2e week van juni daar geweest en hadden spijt dat we niet ook de eerste week van onze vakantie bij jullie hebben doorgebracht. Het was weer heerlijk!! Het voelde voor ons een beetje als prettig thuiskomen. Le Tournesol was wederom ons huis voor die week.
We waren al eerder bij jullie geweest, dus helemaal onbekend was het niet. Het zal nu alleen niet zo lang meer duren voordat we terug komen naar jullie hemels plekje op aarde. Ik raad het iedereen aan. Tot gauw.

9
Bezocht in augustus 2014

Louis, Saadet en Duc

26 augustus 2014 om 20:11

Een week in Peyrelevade is onthaasten in de overtreffende trap. Optima forma. Ver weg van dwingende agenda en leven op tijd. Wat een stilte, wat een rust. Magnifique.
Perfecte ontvangst door Arna en Ruud, perfecte gîte, perfecte omgeving. Wat wil je nog meer? Dichtbij de toeristentrekkers langs de Dordogne, maar deze keer kozen wij voor de Lot. Cahors is de moeite van het bezoeken waard, maar vooral alle slaperige dorpjes op weg er naartoe als je de kleine weggetjes opzoekt. Inestimable.
Wijn proeven (en inslaan) bij Chateau de Calassou. Inkopen doen op de markt in Libos. En niet te vergeten de veelgeroemde Marché des Producteurs de Pays in Loubejac. Inoubliable.
Voor Francofielen en andere levensgenieters is dit de plek om je Franse hart open te laten gaan. Peyrelevade is meer dan een aanrader. Santé!
Zeker tot een volgende keer. Groet, Louis Saadet en Duco.

9
Bezocht in juli 2014

Fam Picavet

22 juli

Wij hebben begin juli twee heerlijke weken doorgebracht in Le Tournesol. Het huisje is zeer volledig uitgerust en de dikke muren hielden de warmte goed op afstand. En wat een genot om, wanneer je maar wilde, een baantje te trekken in het heerlijke zwembad.
Omdat Peyrelevade gelegen is bij de grenzen van maar liefst drie departementen, kun je makkelijk verdwaald raken in de touristische folders van drie departementen. Niet doen: Ruud en Arna kunnen je al zoveel aanraden in de buurt!
Touristische trekpleisters in de Dordogne zijn dat natuurlijk niet voor niets, toch zijn ook in de Lot et Garonne en de Lot vele vriendelijke en kleinschalige evenementen te vinden en prachtige stadjes, “Parc en Ciel” ‘s , kastelen etc. Het gezamelijk de maaltijd gebruiken op de Marché des producteurs in Loubejac was slechts een van de vele hoogtepunten.
Voeg daarbij de dagelijkse bezoekjes van kater Bouche aan ons terras en niets ontbrak het ons om ons helemaal thuis te voelen!
Twee weken waren te kort, we hadden zo graag langer willen blijven, dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar!
Annette, Miguel en Ella Picavet

9

Hier geweest? Schrijf een recensie