Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Mondou

Bekijk album (24)
/
  • 20
  • 5
  • 10
  • 11
  • 5
8,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Mondou'

Let op! Mevrouw C. Kaper heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 09 jan 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Mondou heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2016

We waren een grote groep met 13 kinderen maar alles liep prima. We kookten voor 7 volwassenen en de kinderen gezamenlijk en dat ging prima. Ruime keukens. Karla hielp met info voor hulp naar de dokter, dat was prettig en ook deed ze een spel met de kinderen. We hadden opmerkingen over 2 bankjes die niet lekker zaten maar die zijn nu vervangen. Geweldige plek, goed weer en alle vrijheid, wat wil je nog meer

7
Bezocht in juli 2016

Heerlijke tijd gehad bij Karla op Château Mondou. Het appartement is modern en zeer goed ingedeeld en van alles voorzien. Het grote balkon was voor ons, ik met de kinderen daar mijn vrouw moest werken erg gezellig. We hebben daar veel tijd doorgebracht zowel met ontbijt als s'avonds laat als de zon daar onder gaat. En dan het lekkere zwembad!

9
Bezocht in juli 2016

De grote zonen sliepen in de salon. Met deze indeling hadden we allemaal een goede kamer. Verder zijn de gezamenlijke ruimtes , keuken en badkamer lekker ruim en functioneren goed.We hadden perfect weer. Het was heerlijk met het zwembad.
Een fijne week geweest op Mondou.

8
Bezocht in juli 2016

Met 20 personen waaronder 7 volwassenen en 13 kinderen hebben wij een geweldige vakantie op Mondou gehad.

8
Bezocht in september 2014
R. Pol

Wij hebben met een groep van 10 personen in September van 2014 een week gebruik mogen maken van Chateau Mondou en de bijbehorende gites. Doordat we alle gites konden gebruiken, konden we de privacy die we soms wilden (bijna ieder had een eigen kamer) prima combineren met de gezelligheid van de groep. De sfeer, de omgeving en de faciliteiten hebben ruimschoots voldaan aan onze verwachtingen. En met behulp van Karla hebben we diverse leuke dagtrips in de omgeving kunnen maken. Wij zijn erg tevreden met onze keuze en kijken terug op een heerlijke week bij Karla op chateau Mondou

8

Hier geweest? Schrijf een recensie