Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Mondou

Bekijk album (24)
/
  • 20
  • 5
  • 10
  • 11
  • 5
8,7
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Mondou'

Mevrouw C. Kaper heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 jan 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Mondou heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in juli 2016

Heerlijke tijd gehad bij Karla op Château Mondou. Het appartement is modern en zeer goed ingedeeld en van alles voorzien. Het grote balkon was voor ons, ik met de kinderen daar mijn vrouw moest werken erg gezellig. We hebben daar veel tijd doorgebracht zowel met ontbijt als s'avonds laat als de zon daar onder gaat. En dan het lekkere zwembad!

9
Bezocht in september 2014
R. Pol

Wij hebben met een groep van 10 personen in September van 2014 een week gebruik mogen maken van Chateau Mondou en de bijbehorende gites. Doordat we alle gites konden gebruiken, konden we de privacy die we soms wilden (bijna ieder had een eigen kamer) prima combineren met de gezelligheid van de groep. De sfeer, de omgeving en de faciliteiten hebben ruimschoots voldaan aan onze verwachtingen. En met behulp van Karla hebben we diverse leuke dagtrips in de omgeving kunnen maken. Wij zijn erg tevreden met onze keuze en kijken terug op een heerlijke week bij Karla op chateau Mondou

8
Bezocht in augustus 2014
Wouter Schong

We zijn met een grote groep jongeren bij Karla geweest in de zomer van 2014. Niet alleen hebben we ontzettend genoten van het prachtige huis, de heerlijke omgeving en het lekkere zwembad. We zijn naar een paardenrace geweest, het stadje in en we zijn gaan kanoën, om maar wat te noemen. Het huis was groot genoeg om met een groep van ruim 20 mensen zelf te koken, gezellige avondjes op het terras te hebben en heerlijke wandelingen te maken in de schitterende omgeving.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door Karla, onze gastvrouw. Zij gaf ons tips en regelde de uitjes, terwijl wij aan het zwembad lagen. Oftewel, we hebben een geweldige geslaagde vakantie gehad voor een hele redelijke prijs en kunnen het iedereen aanraden om in het Chateau Mondou te verblijven. Zeker ook een aanrader voor grotere groepen! Ze heeft maar wel mooi een groep ongeregelde studenten in huis gehaald en stelde zich telkens weer gastvrij op. Een geweldige vakantie!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie