Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Chouette

Bekijk album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'La Chouette'

Let op! Ton Tholen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2009

Wij hebben het heerlijk gehad in La Chouette. Het huisje is zeer sfeervol! De kinderen konden lekker op de camping spelen (zwembad!) of op het grote veld voor het huisje (badminton). Ton en Irene hebben het zichtbaar naar hun zin op deze prachtige plek en doen er alles aan het de gasten naar de zin te maken. Prachtige omgeving!

9
Bezocht in mei 2007

We hebben erg genoten van dit knusse verblijf en de prachtige omgeving. We hopen nog eens terug te komen!

9
Bezocht in maart 2007

Dag nicht,
(ingevulde data zijn fake, omdat anders bericht niet opgeslagen wordt)
Op de verjaardag van tante Truus kwam, in een gesprek met je vader, jullie avontuur ter sprake. Ik heb jullie website opgezocht, die er overigens goed verzorgd en uitnodigend uitziet. Op dit moment hebben we geen behoefte aan een vaste verblijfplaats omdat we met een eigen camper rondtoeren. Misschien als het "camping gebeuren" verder van de grond komt, mogelijk ook een keer bezoek.

Een tip: Vermeld even dat Audes noordelijk van Montlucon ligt, dit om het vinden te vergemakkelijken (staat niet in het register van de atlas).

Met hartelijke groeten,

Piet van den Berg

8

Hier geweest? Schrijf een recensie