Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La petite Mothe du château perdu

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'La petite Mothe du château perdu'

Birgit de Beer van Beek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La petite Mothe du château perdu heeft 46 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in september 2022

Wij hebben een hele fijne week gehad in het kleine maar o zo gezellige huisje.Allereerst werden we halverwege de week ervoor gebeld door Birgit met de vraag wat we wilden voor het ontbijt want dan zou ze zorgen dat dat er aanwezig zou zijn. Super aardig vonden wij.Zelf vinden ze dat dat er gewoon bij hoort.Het huisje ligt in een prachtig aangelegde parktuin.Je hoeft geen moeite te doen om je daar te ontspannen.We hebben er ook een paar keer gekookt en dat is een verademing om alles in dat kleine keukentje te vinden.Meerdere keren kwamen of Birgit of Beer met iets lekker uit de tuin.
Vanuit het huisje hebben we diverse wandelingen gemaakt of er op uit met de auto en vanuit een lieflijk dorpje in de buurt aan de wandel.
Mooie steden in de buurt. Onze week was van 10-17 sept en we hebben heel goed weer gehad.Al met al hebben we genoten.Echt een aanrader!

10
Bezocht in augustus 2022

La petite Mothe is een nagenoeg perfect vakantiehuis. Niet overdreven groot, maar (daardoor) erg gezellig en bovendien slim ingedeeld. Voor de chefs onder ons is vooral de goed geoutilleerde keuken – scherpe messen! – een welkome bijkomstigheid. De tuin voor het huisje is werkelijk enorm, met genoeg hoekjes om de hele dag in schaduw of zon te zitten of liggen, en geeft een rijk gevoel van ruimte. Een gevulde ijskast bij aankomst, en regelmatig een smakelijke verrassing uit de moestuin, waaronder de waarschijnlijk lekkerste tomaten die we ooit hebben geproefd! Dat is tekenend voor de exemplarische gastvrijheid van de eigenaars, die het verblijf nog vele malen aangenamer maken met raad en daad en – indien gewenst! – hun prettige gezelschap. Voeg daarbij nog de prachtige omgeving, waar in een straal van een uur rijden ontzettend veel te zien, te doen en te eten en drinken is, en er is eigenlijk geen reden te bedenken om niet eens terug te keren naar dit fijne huisje. Wat we dan ook zeker zullen doen!

10
Bezocht in juli 2022

Als je een onderkomen zoekt met een riante slaapkamer, een puissant grote badkamer met ligbad en een woonkamer waar je in verdwalen kan, nee dan moet je deze woning niet boeken.
Wil je rust, 's morgens begroet worden door de vogels terwijl je van je ontbijt geniet en een knus huis waar, wat je nodig hebt, te vinden is.......... dan is dit de vakantiewoning die je zoekt. Een woning met een tuin, die niet in één blik te vangen is. Enorm.
Bovendien is dagelijks naar de groetenman niet nodig, want je hebt genoeg aan een mes waar je een krop sla of een courget mee uit de moestuin mag halen.
Dit is gastvrijheid in optima forma. Wij maakten het zelden op deze manier mee.
Heel veel dank Birgit en Beer.

9
Bezocht in juni 2022

Van 4 tot 11 juni een heerlijke vakantie doorgebracht in deze gite. Het huisje is klein, daar moet je even aan wennen, voorzichtig op de trap, en na de eerste botsing met de balk in het slaapgedeelte let je extra op 😀.
Een erg grote tuin ter beschikking dus helemaal goed.
De gevulde koelkast is ook een pluspunt.
De omgeving is geweldig. Veel dingen gezien, erg leuk. Al met al hebben we een heerlijke week gehad.

9
Bezocht in mei 2022

Wat een leuk huisje is dit. Niet groot maar alles is er en het heeft een geweldige tuin met uitzicht over de velden. De foto's op de site spreken eigenlijk voor zich. De gevulde koelkast voor de eerste avond en ochtend was een heerlijke verrassing. Er staat een klein oventje om bijvoorbeeld broodjes af te bakken want de bakker zit wat verder weg. Birgit en Gert-Jan zijn uitstekende gastvrouw en - heer. Een heerlijke plek om tot rust te komen en om de omgeving te verkennen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie