Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Moulin du Coupied

Bekijk album (30)
/
  • 9
  • 1
  • 4
  • 5
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Moulin du Coupied'

Let op! Familie van Doorn heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 okt 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2014

Is zeer rustgevend en ontspannend. Hele rustige omgeving zonder verkeer.

Hartelijke mensen die zeer gastvrij zijn.

9
Bezocht in juni 2014

Wij hebben genoten van 2 heerlijke weken bij Mattie en Rinus.
Jullie hebben er een mooi paradijsje van gemaakt. Er worden heel wat uren besteed aan de prachtige tuin. Mooie verhalen van Rinus onder het genot van een glaasje. Het zwembad ziet er perfect uit en is s'avonds sfeervol verlicht.De stad Moulin is het bezichtigen waard, met op vrijdag een gezellige markt.Volgend jaar hopen we weer te kunnen genieten, maar dan met kinderen en kleinkinderen.

Hartelijke dank en groeten van Ton en Joke

9
Bezocht in juli 2013

Wij hebben 2 weken genoten in het "Molenaarshuis". Het is er heerlijk rustig. Hoewel het interieur eenvoudig en wat gedateerd is, was het huis goed verzorgd en schoon. De bedden waren nieuw en goed. Het huis ligt op een mooi erf met een siertuin en een fijn zwembad. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor de kinderen was er genoeg te doen. (zwembad, trampoline, pony en andere dieren)

8
Bezocht in juli 2013

Ons verblijf op Moulin du Coupied was heerlijk. Een zeer ruim appartement voor vier, waar we prima met een gezin van vijf konden slapen. Mooie tuin vol bloemen, groot zwembad met duikplank (het zwembad was in juli prima in orde) en geweldig veel ruimte. Op pad gaan was er bijna niet bij, de kinderen hadden het veel te druk druk met het helpen voeren en verzorgen van de paarden en pony. Zeer vriendelijke eigenaren. Bij ons appartement zat een mooi groot terras, waar je 's avonds heerlijk een wijntje kunt drinken. En ook het poolbiljart was top, even afkoelen in de gezamenlijke ruimte.

8
Bezocht in augustus 2012

Beste Matty en Rinus,

Bij onze aankomst zou blijken dat we het hier prima naar ons zin zouden hebben. Voor de kids een minikinderboerderij; paarden, pony’s, schaapjes, kippen, ganzen…. Verder nog een trampoline en een zwembad ter beschikking. Ook aan de papa’s werd gedacht; een pooltafel!!!

Top 3 van de kids:
1. Ritje op de pony van Matty
2. Voederen van de dieren op Moulin du Coupied
3. Trampoline en zwembad op een gedeelde derde plaats.

’s Morgens ontbijten op terras, ’s middags aperitief deel 1 aan het zwembad, en ’s avonds bbq-en bij een heerlijk temperatuurtje met aperitief deel 2. Zaaalig, zulke rust en stilte. Op regelmatige basis hebben we de markten van Cosne ‘ d Allier , Moulins, en Bourbon ‘d Arche bezocht, als ook de Carrefour. Omdat het hier zo’n droge lucht was, hadden we wijnbevoorradingsproblemen. Ook een bezoek aan het attractie- en dierenpark ‘ le Pal’ was de moeite waard.
Rinus kwam af te toe ook eens langs om een praatje te maken, natuurlijk kwam ook het onderwerp ‘voetbal’ ter sprake. Van Matty hadden de kinderen een pompoen gekregen. Die werd door de papa’s gescalpeerd en de kinderen haalden de pompoenhersenen eruit waarvan de mama’s pompoensoep maakten. Dank je wel voor de leuke vakantie die we hier hebben mogen doorbrengen op Moulin du Coupied

Familie de Wolf en Van Derieck

8

Hier geweest? Schrijf een recensie