Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Rossignol

Bekijk album (5)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 4
  • 3
9,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Rossignol'

Ed Rozendaal heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Rossignol heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2019

Wij (gezin met kinderen in de leeftijden van 3,6,9,12) zijn een week in Rossignol geweest.
Het huisje ligt heerlijk rustig. Overdag kwamen er een enkele wandelaar voorbij over het nabijgelegen wandelpad en af en toe komen de fietsen van de velorail achterlangs het huisje. De kinderen stonden op de uitkijk als de stoomtrein (2 keer per dag ) voorbij kwam. De afwezigheid van autoverkeer vonden we heerlijk.
Wij waren er in een week met vriendelijk weer. Tussen de 22 en 32 graden. De tuin/ het nabijgelegen veld stond volop in bloei en we hebben ons verbaasd over de grote hoeveelheid vlinders in het gebied.
'S nachts het raam open zetten kan zonder dat muggen je lek prikken.
We hadden niet alle kamers nodig. Onze jongste kon zonder problemen de trap op en af. De kinderen waren blij met de extra boeken, spellen en ander speelgoed die in het huisje aanwezig blijken te zijn. Sowieso is het huisje erg compleet qua uitrusting (tuinstoelen, kookgerei etc).
De overdekte buitenplaats is heerlijk schaduwrijk en een aangename plek om samen te eten.
De rivier is op de meeste plekken - met name bij de stroomversnellingen- niet zo diep en helemaal niet koud. Dat was voor ons ideaal, want ook de jongste kon spelen in het stromende water zonder dat we direct bezorgd hoefden te zijn over het ontbreken van een zwemdiploma.
Kortom, het huisje voldeed helemaal aan onze verwachtingen en was een van de mooiste plekjes waar we tot nu toe een vakantiehuisje hebben gehuurd.
We overwegen zeker om een keer terug te komen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie