Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Noyer

Bekijk album (28)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Noyer'

Hedzer Klarenbeek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 29 aug 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Noyer heeft 37 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in oktober 2022

Eind september waren wij met vrienden twee weken te gast in Désaignes, waar we vriendelijk ontvangen werden door Marc, de gastheer. Le Noyer is een prachtig ontworpen, comfortabel huis met veel faciliteiten. Genieten is het op het grote terras en in de tuin rondom het huis. Bij aankomst werden we verrast met twee heerlijke flessen wijn. Prettig zijn de goed uitgeruste, zeer ruime keuken en de extra bijkeuken. Fijn zijn de ruime slaapkamers met grote bedden en goede matrassen. De goed functionerende open haard maakte de avonden extra gezellig. Overdag hebben we vanuit huis veel mooie wandelingen kunnen maken, handig daarbij was het mapje met Nederlandse beschrijvingen. Vergeet niet in het dorp te gaan eten in de gastvrije herberg en in het geweldige vegetarische restaurant L’Âne Têtu. En voor een gemakkelijk avondje eten: bij de pizzeria worden heerlijke pizza’s gebakken.
Via de mooie brochure waren we voorbereid op onze vakantie in Le Noyer. Het werkelijke verblijf daar en in de prachtige omgeving valt echter niet in woorden en foto’s te vangen, dat moet je gaan beleven. We komen heel graag terug.

9
Bezocht in oktober 2020

Na alle corona perikelen, was het nog wel even spannend of onze vakantie wel door zou gaan. (Overigens prima gecommuniceerd met Hedzer wat te doen bij negatief reisadvies).
Maar uiteindelijk hebben we een onvergetelijke tijd gehad in dit prachtige huis. Met ons tweeën meer dan ruimte genoeg in dit zeer ruime familiehuis. Elke avond buiten kunnen eten dankzij het prachtige na-zomer weer en de beschutting van het overdekte terras. De omgeving biedt meer dan genoeg ontspanningsmogelijkheden. Volop gewandeld in de directe omgeving en ook wat verder weg (Mont Mezenc, aanrader!), grotten bezocht wat verder in de Ardeche maar vooral genoten van een idyllische omgeving, goede locale producten en vooral heel veel rust.
Kortom, graag tot een volgende keer!

Oordeel:: 10

10
Bezocht in november 2019

La maison est absolument conforme au descriptif, le poêle chauffe parfaitement la maison. Tout c'est très bien passé. Très bon contact avec le propriétaire. Le terrain est agréable et la cascade très belle. Nous connaissons le village y ayant de la famille. Nous apprécions son bourg classé; les cours d'eau et les forêts environnantes.

Vertaling:
"Het huis is absoluut in overeenstemming met de beschrijving, de kachel verwarmt het huis perfect. Alles ging heel goed. Zeer goed contact met de eigenaar. Het terrein is mooi en de waterval erg mooi. We kennen het dorp en hebben daar familie. Wij waarderen het geheime stadje; beken en omliggende bossen."

9
Bezocht in oktober 2019

Loué le 12/10/2019
Commenté le 01/11/2019
Magnifique région avec beaucoup de possibilités. Maison équipée généreusement. Cuisine top! Calme avec un grand jardin. On se sent toute de suite comme à la maison, parce que Hedzer ne loue pas sa maison, il le partage:). La maison a un âme et on se sent bien (je me répète...). Merci!
Roger Grünblatt

Vertaling: Prachtige omgeving met veel mogelijkheden. Huis royaal uitgerust. Topkeuken! Rustig met een grote tuin. Het voelt meteen als thuis, want Hedzer verhuurt zijn huis niet, hij deelt het :). Het huis heeft een ziel en we voelen ons goed (ik herhaal ...). Dankjewel!
Roger Grünblatt

9
Bezocht in augustus 2019

We zijn heerlijk tot rust gekomen in het geweldige huis. Rust, ruimte en een privé riviertje waar de kinderen op ‘avontuur’ gingen en bouwwerken konden maken met de stenen. Het was genieten!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie