Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Burg le Marronnier

Bekijk album (19)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Burg le Marronnier'

Angèle De Win heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 aug 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2019

Ook met 2 personen is le Marronnier een heerlijk huis. We hebben genoten !! Het hameau ligt op een prachtige locatie. Het zwembad is super. Heel gezellig de kippetjes die lekker rondscharrelen. Super vriendelijke eigenaren Angele en Kris, Kortom een aanrader.

9
Bezocht in juli 2011

Le Marronnier is een fantastisch, sfeervol huis voor zes personen. Allerlei authentieke details zijn bij de verbouwingnbewaard gebleven. Schroom niet om ook met minder mensen hiervan gebruik te maken. Het uitzicht is heerlijk. De verhuurders bieden een warm welkom en zijn altijd bereid tot extra informatie of hulp bij het verder vervolmaken van de vakantie. Een goed uitgeruste keuken, met mooie oude schouw, helpt daaraan mee. Zo ook het dorpscafé in het kleinste huisje van Hameau de Burg, de poezen en de kippen en het aan huis bezorgde broodje. En als het meezit kunt u ook nog aanzitten aan een prachtig, smakelijk en betaalbaar menu.
De Burg is een droom lek.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie