Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa de Steenen kamer

Bekijk album (17)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa de Steenen kamer'

Nelleke heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 mei 2022

Recensies

Villa de Steenen kamer heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2020

De Steenen kamer is een prachtige zeer ruim bemeten villa, gelegen tussen de 2 mooie plaatjes Vallon-Pont-d'Arc en Ruoms aan het begin van de Gorges du Verdon in de Ardèche. Machtig mooie plek om bij te komen van de drukte van het afgelopen jaar temidden van een omgeving waar je van alles kunt zien/bezoeken of doen. Watersport (kanovaren op de rivier) is natuurlijk een grote toeristisch trekpleister. Wij hebben niets te klagen gehad. Een mooie vakantie gehad en heel veel prachtig weer getroffen in de nazomer op dit mooie villa park.
Op het park is nederlandse beheerder aanwezig die meteen voor je klaar indien nodig. Een echte aanrader.

9
Bezocht in juli 2020

Royale vakantievilla op rustig en auto-luw park, op loopafstand van middelgroot buitenzwembad met voldoende ligbedden. Op de foto's lijkt de villa kleiner dan het in werkelijkheid is, je hebt echt flink de ruimte. Vrijstaand, aardig grote (kiezel)tuin en terras erbij. Het park is een soort Nederlandse enclave met Nederlands als voertaal, vriendelijke beheerder en receptie, die o.a. kan helpen met het maken van (kano-)reserveringen en broodservice. Bijna dagelijks zijn er wat activiteiten en foodtrucks, tennis en jeu-de-boule. We hebben genoten!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie