Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Carel Nout

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Deze ruime moderne "Villa du Soleil" is het grootste type villa op het villapark, met verwarmd privé zwembad (verwarmd tot 25 graden van eind april tot eind september). Geschikt voor 2-8 personen en voorzien van Airco op de 4 slaapkamers en voorzien van WIFI internet. Door de indeling ook ideaal voor twee gezinnen.
De villa ligt op het luxe en rustige 4 sterren villapark "Domaine Les Rives de l'Ardeche" , direct aan de rivier de Ardèche en op 3 km van het gezellige, drukke en beroemde plaatsje Vallon Pont d'Arc met al z'n terrassen, een keur aan div. restaurants, winkeltjes en leuke markten.
INDELING: 
Entree, ruime hal met een zeer ruime garderobe inloopkast en toegang tot de wasmachineruimte. Daarnaast is een afgescheiden leefgedeelte waarin zich twee ruime slaapkamers bevinden. Ieder met 2 box springbedden (2x80x200 en de masterbedroom: 2x90x200) en openslaande tuindeuren, één met een aangrenzend terras met zitje. Tussen de slaapkamers is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle slaapkamers hebben Airco.
1e etage: 
Zeer ruime en lichte woonkamer met 3 schuifpuien met toegang tot het overdekt terras en tuin met zwembad.
De ruime luxe open keuken is voorzien van Siemens apparatuur zoals koelkast met vriezer, vaatwasser, combi-oven/magnetron. Verder is er een open haard en elektrische verwarming.
De woonkamer heeft 3x een schuifpui naar de tuin; er is een 3-zits en een 2 ½ zits bank, 2 fauteuils, salontafel en dressoir. 
U heeft hier ontvangst van alle Nederlandse zenders en 2 Belgische televisiezenders. Er is uitstekende wifi internet en ook is er een DVD speler; wel zelf iets meenemen svp. Ook op deze verdiepingsvloer zijn de 2 andere slaapkamers (bedden: 4x 80x200) met een aparte badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad waarin men kan douchen, een wastafel en een toilet.
Iedere slaapkamer is voorzien van een hang-legkast, nachtkastjes, stoel, leeslampjes, spiegel, gordijnen en luiken en Airconditioning.
Ook zijn er 2 kinder campingbedjes met bedgoed en dekbedjes plus 2 kinderstoelen. In de gang is nog een separaat toilet (nr. 3).

Aan de grote houten eettafel is plaats voor 8 personen. Voor de 3 schuifpuien zijn elektrisch bedienbare rolluiken en voor alle andere ramen zijn Provençaalse houten luiken.  De woning heeft een aan de berging grenzende carport met daarnaast nog 2 onoverdekte parkeerplaatsen. Onder de overkapping staat een tafeltennistafel.
Het vakantiehuis is goed op de zon gelegen maar er zijn ook voldoende schaduwplekken.
Bijzonder zijn de hoogteverschillen zowel qua ligging van deze villa op het villapark als ook in vergelijk met de omliggende vakantievilla's. 

Het villapark zelf heeft een Receptie, een groot algemeen en kindvriendelijk zwembad met groot terras met luxe ligstoelen, parasols en een loungehoek.
Ook zijn er twee tennisbanen, een basketbalveld, een tafeltennistafel, voetbal/speelveld, 3 jeu de boules banen en een speeltuintje met klimhuisje en wipkippen.
Het villapark zelf ligt direct aan de oever van de rivier de Ardèche waar u via een trap in zo'n 2 minuten naar toe kunt lopen. Fietsen (allerlei soorten, ook e-bikes) zijn per halve of hele dag en per week te huur op 1 km van het villapark. Ook is er vlakbij een sportschool. Een golfbaan is er op ca. 10 km.
Gemiddelde zomertemperatuur in deze omgeving is 30-34 graden, met al vanaf april tot en met oktober vele warme dagen en bijna altijd prachtige blauwe luchten.
Wilt u met goede vrienden of familie vakantie houden? Dat kan hier gemakkelijk; het huis is ruim en vanwege de indeling biedt dit huis veel privacy.
U kunt uiteraard ook een van de dichtbij gelegen villa's huren. Is dit huis bezet? Wellicht kan ik u toch helpen aan een van de andere gelijksoortige vrijstaande ca. 19 villa's op dit villapark. Bel of mail mij gerust.
In villa du Soleil is een rustig huisdier welkom (max. 2). De tuin is niet volledig met een hek omheind, maar uiteraard wel met struiken en planten.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa du Soleil'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Op hoogte gelegen vrijstaande villa met verwarmd privé zwembad op luxe 4* villapark met voorzieningen zoals een prachtig groot park zwembad met apart peutergedeelte, 2 tennisbanen, 3 jeu de boules banen, basketbal veld, voetbal trapveld, badminton baan, klein speeltuintje, tafeltennistafel, Receptie, loungehoek etc.
De Ardèche heeft een prachtige natuur: u wordt omringd door bergen en de rivier de Ardèche slingert op spectaculaire wijze doorheen (zie ook het fotoboek met veel foto's van dit vakantiehuis, tuin, zwembad, villapark en de natuur).

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

Op 1 km van het villapark liggen 5 restaurantjes: hier kunt u een heerlijk 3-gangen menu krijgen voor rond de € 14 tussen de middag en tot € 24 in de avond; maar ook is er genoeg keus uit de vele soorten heerlijke pizza's, pannenkoeken of mosselen.
Wijnvelden liggen rondom de villa en u kunt goede wijnen kopen bij de Cooperatie of bij het wijnchateau in Vallon Pont d'Arc.
Kleurrijke markten zijn er op alle dagen in de week in deze omgeving, veelal in de ochtend, maar 1x per week in Vallon Pont d'Arc zelf ook in de avond.

Wat is er te doen

In deze prachtige bergachtige omgeving kunt u een mooie autotochten maken zoals de Gorges de l'Ardèche, kanovaren op diverse afstanden, wandelen, kastelen en markten bezoeken, Middeleeuwse dorpen bezoeken zoals Banne, Labeaume, of iets verder weg de mooie plaats Avignon. Er zijn klimparken, maneges, een kartbaan, krokodillenfarm of het Haribo snoepjesmuseum in de schitterende stad Uzes of naar het lavendelmuseum in La Bastide de Virac. Of, misschien wilt u ook nog wat oefenen op de 9 holes golfbaan op een kwartiertje rijden van het park. Zoals u ziet: voor ieder wat wils. U kunt hier verschillende prachtige pré historische grotten bezoeken op nog geen 15 min. rijden, o.a. de grot de Chavet is wereldberoemd! Dagelijks komen er bussen met internationale gezelschappen. In het hoogseizoen is het mogelijk uw entreekaartjes met slottijd te reserveren. Uitleg van NL gids.
Uiteraard kunt u ook lekker luieren bij het zwembad of de boeken eens uitlezen. En wilt u eens een praatje maken of de kinderen zoeken vriendjes, dan gaat u naar het grote parkzwembad waar gezellige loungebanken staan. U kunt hier een wijntje, frisdrank drinken of een ijsje of snackje eten. In de zomer worden er in de namiddag en avond ook snacks verkocht.
Voor de kinderen ligt er in de vakantiewoning wat speelgoed, spelletjes en er is zwembadspeelgoed. Aan de voorkant van het huis is een outdoor tafeltennistafel! 

Op het park is een Receptie met NL beheerder waar u bovendien kanotochten kunt boeken of kunt informeren of er iets leuks te doen is tijdens uw vakantie (voetbal of jeu de boules toernooitje, happy hour, steppen in de wijngaarden, onder begeleiding van een gids een grote wandeling maken etc.). 
In het hoogseizoen is er tevens een broodjes service (stokbrood, croissants maar ook volkorenbrood) en kunnen er snacks worden afgehaald. De LIDL bakt de gehele dag door vers brood en is op slechts 2 km. vanaf het park, evenals een ijssalon!
 

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

KORTING € 50 per week op de huurprijs bij bezetting door 2-4 personen (korting niet geldig in de Meivakantie en in de periode 1/7-2/9/2023).
Aankomsten en vertrek altijd op zaterdag (= wisseldag) tussen ca. 16.00 en 17.30 uur;
vertrek op zaterdag uiterlijk 10 uur.
Bed/bad/keukengoed € 17,50 p.p, incl. opgemaakte bedden bij aankomst. U hoeft alleen de zwembadlakens zelf mee te brengen;
Toeristenbelasting 2,00 p.p. p.dg. vanaf 18 jaar, (voor 2 pers. is dit € 28 per week).
Toeslag hond: € 37,50 per hond per boeking (max. 2 toegestaan, tuin is niet omheind).
Ontvangst/uitleg zwembad/hostess service/eindschoonmaak: € 130.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

HUURPRIJS is altijd incl. 4x airco op de slaapkamers, wifi internet, gebruik van 2x kinderbedjes en 2x kinderstoelen
KORTING € 50 per week als u met 2-4 personen komt, echter nvt in de periode 6/7-26/8/2024 + Meivakantie.

Bed-bad-keukengoed incl. opgemaakte bedden: € 17,50 p.p. (niet voor baby's).
Toeslag per hond: € 37,50 per boeking - max. 2 rustige honden toegestaan.
Ontvangst/hostess service/Eindschoonmaak € 130.
Toeristenbelasting € 2,00 voor volwassenen per dag, daaronder gratis.

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 130,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 10,00
  • Handdoeken - per persoon (verplicht) € 7,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa du Soleil heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Last-minute prijs van € 1.295 voor€ 1.000

€ 1.000

Last-minute prijs van € 1.295 voor€ 1.000

€ 1.000