Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Roeleke Versteeg

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

Het huis is dit jaar gekocht en wordt nu voor het eerst verhuurd. De Villa bestaat uit 2 verdiepingen, beneden een zeer ruime woonkamer met internet, tv met Nederlandstalige Engelse Duitse en Franse zenders. Aangrenzend een open keuken met vaatwasser combi magnetron. Verder op de drempel vrije begane grond 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden , toilet en baskamer. Op de verdieping nog 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Tevens een badkamer op de verdieping en een loggia. Buiten diverse terrassen , verwarmd zwembad , oprij laan voor parkeren van meerdere auto's. Alle kamers zijn voorzien van airco. Er is een slaapkamer met 2 bedden van 2.10 lengte de overige 6 bedden zijn 2.00 meter lang. Er is ook een ledikant met overige baby spullen aanwezig. Prijzen inclusief airco gebruik van barbecue en zwembad verwarming en baby spullen !

Het huis is gelegen op een zeer mooi park tussen Ruoms en Vallon Pont D’arc. Op het park zijn voor de huurders en bewoners voorzieningen als zwembad peuterbad voetbal en basketbal veld en tennisbanen. Het huis ligt op een rustig park, bewoners en gasten waarderen dat, dat maakt dit huis en het park niet geschikt voor jongelui die uitbundig feest willen vieren. Kinderen kunnen zich hier zeker prima vermaken met de voorzieningen die er zijn.

Voor het linnen (bedden, keuken en toilet, bandhanddoek/handdoeken) betaalt u € 15,-- per persoon. Strand lakens dient u zelf mee te nemen.

U wordt in het ontvangen door iemand die uw taal (Nederlands / Frans / Duits /Engels) spreekt. Ook bij de receptie van het algemene gedeelte spreekt men diverse talen (Nederlands / Frans / Engels / Duits ). Alle voorzieningen als algemeen zwembad tennisveld enz. is voor bewoners en gasten gratis.

Indeling Begane grond:
Op de beneden verdieping bevindt zich een gezellig ingerichte ruime woonkamer met een apart eetgedeelte. Er is televisie, waarop ook alle Nederlandse televisiezenders te ontvangen zijn.
De luxe open keuken is voorzien van moderne apparatuur (grote koelkast en vrieskast, keramische kookplaat, combinatie oven-/magnetron en vaatwasser).
Er is een apart toilet en een afgesloten slaapgedeelte met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en 2e toilet. In de berging onder de trap staat een wasmachine. Voor alle ramen zitten Provençaalse houten luiken; voor de schuifpuien rolluiken.

Indeling Eerste verdieping:
Op de verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers, een tweede badkamer met douche en 3e toilet en een overdekt dakterras. Er is op de verdieping nog een afgesloten privé kamer waarop zaken als linnen is opgeslagen.

Tuin:
In de tuin ligt een privé zwembad met voldoende stoelen en ligbedden. Er zijn diverse zitjes buiten zowel in zon als schaduw. Op het overdekte terras (grenzend aan het huis) staat ook een eettafel met stoelen. De villa is voorzien van wifi. Voor onze huurders zijn geen kosten verbonden aan wifi.

Bergruimte
Er is een aparte bergruimte rechts naast de voordeur. Deze bestaat uit een toegankelijk deel (vanaf de achterkant te openen) en een deel wat gesloten is, hier bevindt zich de installatie ruimte. In het toegankelijk deel liggen tuinstoelen etc, naar believen te gebruiken

Registratienummer

073300001979U (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa La Pluie D'or'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De Ardeche
- Bij het park
o Vanuit het Park is er een paadje naar de rivier (kiezels, hier laveren de kanos
- Bij de Arc zelf
o De Pont d'Arc, een 54 meter hoge minerale boog waaronder de rivier de Ardèche stroomt, is uniek in de wereld.
o Het is een uitzonderlijke plek om het hele jaar door te ontdekken op 5 minuten van het dorp Vallon Pont d'Arc:
o zomer om te zwemmen met het bewaakte strand, herfst ter gelegenheid
o van de Internationale Marathon van de Gorges de l'Ardèche, winter in alle rust, of lente wanneer de natuur kleuren krijgt!
o Vlak bij D’Arc kun je gratis parkeren (wel op tijd zijn in hoogseizoen)

Vandaag de dag is Vallon-Pont-d’Arc een plaatsje dat iedere zomer weer op veel belangstelling kan rekenen. Buiten de zomermaanden heeft het plaatsje ongeveer 2000 inwoners, maar tijdens de zomermaanden ligt dit aantal vele malen hoger. In het dorpje zijn vele leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes e vinden. Ook is er een bruisende markt, waar u aan het juiste adres bent voor vele regionale specialiteiten. Dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden als de Gorges de l’Ardèche, de grot van Chauvet, L’Aven d’Orgnac en Aven Marzal, is dit dorpje een ideale uitvalsbasis. Elk van deze bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit het plaatsje. Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige vakantiebestemming is de omgeving van dit leuke plaatsje in het zuiden van de Ardèche absoluut aan te raden!

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

Villa La Pluie D'or heeft de afgelopen 4 jaar 7 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.714285714285714 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben het tijdens onze 3 weekse vakantie in de Ardeche fantastisch naar onze zin gehad. Een imposante omgeving, pittoreske dorpjes, (brocante) markten en prachtig weer. Onze vakantiewoning was top. Zeer compleet, prima onderhouden en een plezierig contact met Theo. Kortom Ardeche + La Pluie d' Or = een aanrader!!!

  • 10 sterren

    Fantastisch compleet en ruim huis. Alles erop en eraan en we hebben genoten van het zwembad, de jeux de boules baan en het grote terras met schaduw- en zon mogelijkheden. De parkfaciliteiten zijn ook geweldig, van yoga tot tennis, van frietjes en brood tot pizza. We willen zeker terugkomen.

  • 9 sterren

    Heerlijk huis. Veel ruimte binnen en buiten. Buiten altijd plek in zon of schaduw door meerdere zitgedeeltes. Snel en prettig contact met eigenaar. Alles aanwezig. Veel servies, boeken, speelmateriaal voor in zwembad en eigen Jeu de Boule baan.
    Douchen beneden leverde ondanks douchewand steeds natte vloer op en WiFi niet sterk genoeg om op 2 apparaten tegelijk Netflix te kijken.
    Voor een heerlijke, onbezorgde vakantie in een fijne omgeving zeker een aanrader.

Wat is er te doen

Vanuit het park kunnen diverse activiteiten ondernomen worden, bijvoorbeeld een tocht per e-bike langs wijn proeverijen of een kano tocht met vertrek en terug komst vlak bij het park bij de Ardèche.
Bij het huis is een jeux de boule baan en een groot grasveld om bijv. te voetballen.
Op het park zijn naast het zwembad met een pierenbad kinder speeltuigen, fitness toestellen tennisbanen tafeltennis et

  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Genoemde prijzen zijn inclusief:
- Internet
- Water en energie : zwembad verwarming en airco gebruik een bijdrage van 75 euro per week, dit wordt verrekend met de borg

Genoemde prijzen exclusief
-Borg € 400
-Toeristenbelasting € 1,50 p.p
- Eindschoonmaak/ontvangst en contact persoon tijdens verblijf € 135 .
- Linnen (keuken bedden bad) is €15 per persoon voor bed bad en keuken linnen. Strand lakens /washandjes zelf mee te nemen.

Schoonmaak kosten inclusief ontvangst en contact tijdens verblijf

Aanbetaling en annulering
Aanbetaling
Huurder betaald een de aanbetaling van 30 % van de totale huursom, te voldoen binnen 8 dagen na ondertekening.

Annuleringskosten
Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld
al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).:
• Bij annulering binnen de termijn van 8 weken voor aanvang van de huur periode wordt de huursom niet terug betaald. Wel worden de betaalde extra’s (borg – schoonmaak
kosten ) binnen 1 week na de schriftelijke annulering terug betaald door de verhuurder aan de huurder. Mocht de huurder de volledige huursom nog niet betaald hebben dan dient het
resterende deel van de huursom binnen een week door de huurder aan de verhuurder te betalen .

• Bij annulering in de periode voor de termijn van 8 weken, wordt 30 % van de huurkosten in rekening gebracht. Dit komt overeen met de aanbetaling dus er vindt geen verdere verrekening plaats. Mocht er in de tussentijd al meer zijn betaald dan wordt dat binnen een week door de verhuurder aan de huurder terugbetaald

Annuleringsverzekering
Aangezien het om aanzienlijke bedragen gaat waar de huurder risico mee loopt, wordt dringen aangeraden om een annulering verzekering te sluiten. Het is aan de huurder om te bepalen
of dit wenselijk is.

Ontbindende voorwaarden
In het geval van het uitblijven van betaling van huur en/of andere kosten (elektriciteit, gas, water, telefoon en belasting) of in het geval van het niet respecteren van een van de voorwaarden van het contract en 8 dagen na een vergeefs gezonden aanmaning, kan de verhuurder het huurcontract met onmiddellijke ingang beëindigen.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 135,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 15,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 900

Prijs per week vanaf

€ 900

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie