Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Carel Nout

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Schitterende royale vrijstaande villa "LAVENDEL" met verwarmd privé zwembad, Airco in de woonkamer én in de 5 slaapkamers; een grote zonnige tuin met grasveld en diverse terrassen. Deze royale villa wordt verhuurd aan max. 6 personen (incl. baby) en is gelegen op het 4 sterren "Domaine Les Rives de l'Ardèche" (op ZOOVER gewaardeerd met 8, 9 en 10).

Villa "Lavendel" dankt zijn naam aan de prachtige lavendelkleurige Provençaalse luiken en de diverse lavendelplanten in de tuin.
Er is airco in de woonkamer en in de 5 slaapkamers (voor zowel koeling als warmte te gebruiken), royale moderne met 2 koelkasten en grote vrieslades.
Uiteraard beschikt u er over div. tuinsets, ligbedden, lounge set en een Weber barbecue en div. parasols.
Deze villa heeft de vaste wisseldag op zondag.
Uitzondering is de Meivakantie (za./za).
Wilt u liever uw vakantiehuis huren van zaterdag tot zaterdag: geen probleem: dan kan ik u wellicht aan eenzelfde type villa met privézwembad helpen. In dat geval kunt u mij even mailen?
Villa Lavendel is van het grootste type villa op het villapark en heeft daardoor een zeer royale woon-eetkamer met hoog plafond en maar liefst 3 schuifpuien, een moderne luxe keuken met een nieuwe inductie kookplaat vaatwasser, combi oven/magnetron, 2x een koelkast/vriezer. Uiteraard is de keuken voorzien van voldoende goede kwaliteit servieswerk, glaswerk, pannen, ovenschalen, broodplanken, messen e.d. Verwarming via moderne elektrische kachels, airco en de open haard. De woonkamer heeft een royale bank, 4 fauteuils, salontafel, dressoir, tv meubel met grote televisie.
Drie schuifpuien geven toegang naar 2 ruime overdekte terrassen waar u 2x een grote eettafel en comfortabele stoelen vindt, zodat u altijd buiten kunt eten.
De tuin ligt op het zuid-westen, met een apart terrasje op het oosten, waardoor u over de gehele dag zon heeft. Desgewenst kunt u onder de overkappingen de schaduw opzoeken of onder een van de parasols. Het zwembad is verwarmd van medio april tot eind oktober.
De villa is voorzien van een grote televisie met o.a. alle Nederlandse en 2 Belgische en div. andere zenders; uiteraard heeft u hier goed en betrouwbaar Wifi internet. In de hal is toegang naar het (3e) separate toilet; vanuit de hal via aparte deur toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer met daarin een ligbad en douche, wastafel en toilet.

De 2 slaapkamers hebben beide openslaande deuren. De master bedroom is voorzien van een AUPING bed met elektrisch verstelbare spiralen aan het hoofdeinde (en hand verstelbaar aan het voeteneinde) van 2x90x210 cm. Ideaal voor lange mensen!
De slaapkamers zijn voorzien van zowel luiken als gordijnen, hebben een kledingkast, stoel, nachtkastjes en leeslampjes, nieuwe dekbedden en kussens en luxe bedgoed (bijzondere service: opgemaakt als u aankomt !).
De andere slaapkamer beneden heeft 2x een boxspringbed van 80x200 cm en openslaande deuren met overdekt terras.
Vanuit de hal trap naar bovenverdieping met toegang naar het inpandige terras met daarop een zitje; vanuit de overloop toegang tot de 3 slaapkamers:
-1 slaapkamer heeft een luxe 2 persoons Auping bed, volledige elektrisch verstelbaar, met 2 matrassen van 2x90x200 cm.
-de 2e slaapkamer op de bovenverdieping heeft 2 x een Auping bed van 90x200 cm met ook weer elektrisch verstelbare spiralen.
-de 3e slaapkamer heeft 1 slaapbank/canapé die omgebouwd kan worden tot een 1 pers. bed en hiernaast kan bijvoorbeeld een kindercampingbedje staan (er zijn er 2 aanwezig). Alhoewel de villa meerdere slaapkamers heeft wordt deze verhuurd aan maximaal 6 personen (incl. baby's). Maar vanwege de speelse indeling is deze villa net zo geschikt voor 2 of 4 personen die hechten aan privacy met eigen badkamer en veel ruimte in en om de woning.
Bovendien krijgt u korting als u de villa huurt met 2-3 personen (echter niet in de Meivakantie en in juli/augustus).
Vanuit de overloop ook toegang tot de 2e badkamer; deze heeft een douche, wastafel en een toilet.
In totaal is er dus 3x een toilet in de woning. De villa is voorjaar 2023 geheel nieuw ingericht en verfraaid met prachtig schilderwerk.
Deze ruime villa is gelegen op het luxe 4 sterren villapark Les Rives de l'Ardèche en via de goede trap vanaf het villapark bereikt u in 2 minuten lopen de oever en de rivier de Ardèche. Hier ziet u kanovaarders, u kunt lekker in het water spelen met een luchtbed of met de "krokodil", peddelen met uw opblaasbootje of picknicken. Op het park (heel ruim opgezet en zeer rustig gelegen) kunt u gebruik maken van de service via de Receptie zoals het kopen van brood (in het hoogseizoen), frisdrank, wijntje, bier en snacks. Ook kunt u hier een kanotocht boeken, start onderaan het villapark! Tochten zijn er van 8 tot 34 km.
De omgeving hier is bergachtig, zeer zonnig (300 dagen per jaar), met als bijzonderheid vaak wolkeloze blauwe luchten en een gemiddelde zomer temperatuur van ca. 32-34 graden. In april/mei/september/oktober is het bijna altijd tussen de 20-28 graden en volop zon.
Het privé zwembad meet 9.40 x 4.10 m., en is vanaf 28 april tot 20 oktober 2024 verwarmd op ca. 25 graden, dus u kunt al heel vroeg gebruik maken van deze fantastische voorziening. Het heeft een luxe en veilig elektrisch roldek die u gemakkelijk afsluit door een sleutel om te draaien. Hierdoor blijft het water lekker warm en schoon.

Als gast van het villapark mag u ook (op 4 min. lopen) gebruik maken van het grote algemene zwembad met daarin nog een peuterbad, u bent het gehele jaar welkom de 2 tennisbanen, het basketbalveld, de 3 jeu de boules banen, de outdoor tafeltennistafel, de kleine speeltuin met wipkippen en een speelhuisjes en u kunt gebruik maken van de faciliteiten die de Receptie onder NL beheer u biedt. In de Meivakantie en in het hoogseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een voetbal- of jeu de boules toernooi, knutselen voor de kleintjes, water aerobics, yoga, of wandeltocht. De activiteiten worden bij de Receptie aangeplakt. Ook is het leuk op het terras of de loungehoek wat te genieten van alle activiteiten of misschien wat andere mensen te spreken of te ontmoeten tijdens Happy Hour.
Kinderen vinden hier tijdens hun vakantie vaak ook snel een vriendje. De gasten van het villapark zijn vnl. Nederlanders en Belgen, dus er is geen taalbarrière. De verhuur is altijd van zondag tot zondag. Een huisdier is beslist niet toegestaan.
Wat betreft de huurprijs: als u in de kalender hieronder, met de cursor op een bepaalde zondag gaat staan, ziet u de exacte huurprijs per week. (Bijv. € 1350 voor de Meivakantie en o.a. € 1595 voor een bep. week in juni en € 2750 voor juli/augustus).
Voor sportieve fietsers is hier ook heel veel te ontdekken; de omgeving is ronduit schitterend! Wat dacht u van de fietsbeklimming naar Sampzon bijvoorbeeld. U ziet de berg vanuit uw villa al liggen! U kunt uw eigen fietsen meenemen of huren op ca. 2 km. afstand.
Het villapark is ook een mooi startpunt voor wandelaars. In de omgeving kunt u ook paardrijden, zweefvliegen, naar het lavendelmuseum in St. Remèze, uiteraard kanovaren, Middeleeuwse dorpjes bezoeken maar vooral ook genieten van de rust, ruimte, natuur en het bijna altijd mooie weer. Trouwens: lekker uw boeken uitlezen bij uw eigen privé zwembad en barbecuen kan natuurlijk ook!
KLANTREACTIES uit het gastenboek:
Beste fam. , Onze mond viel open van de schoonheid van jullie villa. Wat een luxe en verwennerij om hier te mogen logeren. We hebben ontzettend genoten als gezin en deze plek zal een bijzondere plaats hebben in ons hart en herinneringen. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen en waarschijnlijk ooit nog eens tot ziens bij een nieuwe boeking. Geniet van jullie mooie Villa Lavendel. Met vriendelijke groet, fam. O., 23/6

Wat een fantastische villa! Mooier en groter dan van tevoren hadden verwacht. Het ontbreekt hier echt helemaal aan niets en we hebben dan ook enorm genoten van deze week. We zullen het prachtige uitzicht vanaf het terras gaan missen. Hartelijke groet, fam. D. 13/7

Bij aankomst keer op keer aangename verrassing dat alles in orde, schoon en de beloofde luxe is! Terugkeren naar dit prachtige gebied is hierdoor zo ontspannen en aangenaam verlopen dat we deze plek/villa niet zullen vergeten en wie weet misschien nog wel een keer opzoeken. Met vriendelijke groet, fam. K. en de B. 20/8

Beste fam. , we hebben een super verblijf gehad in jullie mooie huis voorzien van alle gemakken. Het was een prachtige week en wie weet tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Fam. van E. 26/8
Heerlijke week gehad!!! Alles tip top in orde. Bedankt Hester voor de goede zorgen. Fam. v.d. K., 10/9

Hele leuke week doorgebracht. Het verwarmd Zwembad is een topper! Zeker bij minder goed weer een troef. Zuid Frankrijk (Ardèche) blijft onze favoriet. Fam. E. 17/9

Beste, We hebben genoten van jullie prachtige villa, het zwembad en de omgeving van de Ardèche. Na even zoeken hebben we ook het licht van het zwembad gevonden en dat geeft een erg leuke sfeer 's avonds. Het ontbreekt ons aan niets in deze villa die van alle gemakken is voorzien! We bevelen jullie zeker aan. groetjes, fam. V. 3/9

We hebben 2 fantastische weken gehad in jullie huis doorgebracht. Een heerlijk huis met alle luxe, mooie plek en uitzicht. Misschien tot een volgende keer.
Groet van fam. H. en Van der V., 30/9

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Lavendel'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Villapark Les Rives de l'Ardèche krijgt op ZOOVER bijna zonder uitzondering beoordelingen met een 8, 9 en 10.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

In Vallon kunt u bij diverse wijnhuizen een glaasje wijn proeven en daarna een flesje of doosje wijn kopen.
Er zijn veel restaurants in Vallon Pont d'Arc, van echt Frans tot creperie of pizzeria's. De 3-gangen menu's zijn zelden duurder dan € 13,50 in de middag of € 21 in de avond.
Diverse andere restaurants in Grospierre, Barjac, Ruoms: we hebben een flink aantal tips voor u in het info boek.

Wat is er te doen

Kanohuren, canoying, lavendelmuseum, de pas geopende "Caverne du Pont d'Arc" en andere préhistorische grotten met fraaie verlichting en muziek met een goede uitleg via koptelefoon, er zijn markten op alle ochtenden in de week en 1x per week 's avonds, een bezoek aan de bamboetuinen, zweefvliegen, mountainbiken, paardrijden, krokodillenfarm, het Avonturen klimpark voor het betere Scoutinggevoel, de kartbaan, de nouga fabriek in Montelimar, de steden Aubenas, Vals les Bains, eeuwenoude en schilderachtige dorpjes zoals Labaume, Vogue, Barjac, Bannes. En iets verder: Uzes en ook de Provence met z'n markten. Kortom: genoeg te doen. In huis ligt een map met zeker tientallen folders.
Ook het dorp Vallon Pont d'Arc zelf is heel erg gezellig, zomers zeer druk, grote gezellige markt, knus plein met diverse terrassen en restaurants, straatjes met tafeltjes waar u leuk buiten kunt eten.
Op 1 km. afstand van uw villa zijn ca. 5 restaurantjes en op 3-10 km. tientallen. Kaartjes van de restaurants vindt u ook in het vakantiehuis.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

U kunt de files op zaterdag vermijden doordat wij de aankomst- en vertrekdag op ZONDAG hebben.
Ontvangst + Eindschoonmaak € 145; Bed-/bad/keukengoed incl. opgemaakte bedden bij aankomst: € 17,50 p.p.
Toeristenbelasting- vanaf 18 jaar- € 2,00 per dag. Borg € 400.
Huisdier is niet toegestaan.
We kunnen overigens voor 19 soortgelijke villa's bemiddelen mocht dit huis bezet zijn.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Aankomsten op ZONDAG tussen 16.00 en 17.30 uur zodat u filevrij naar uw vakantiehuis kunt rijden! Vertrek op zondag uiterlijk 10.00 uur.
Ik verhuur ca. 19 soortgelijke villa's op dit 4 sterren villapark in Vallon Pont d'Arc, dus mocht dit huis bezet zijn, stuur ons een mailtje over de beschikbaarheid van gelijksoortige villa's (ook voor die van 2-8 personen).

Toeristenbelasting voor volwassenen: € 2,00 p.p. per dag.
Ontvangst en eindschoonmaak € 145.
Opgemaakte bedden en pakket handdoeken/keukengoed/badmatten € 17,50 p.p. (niet van toepassing voor baby's).
Huisdieren niet toegestaan.
Borg € 400.
KORTING: € 50 per week bij verhuur aan 2-3 personen ( niet van toepassing in de Meivakantie en in de periode 6/7-24/8/2024).

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 145,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 10,00
  • Handdoeken - per persoon (verplicht) € 7,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa Lavendel heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 995

Prijs per week vanaf

€ 995