Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

villa Le Lézard

Bekijk album (41)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
 

Beschikbaarheid van 'villa Le Lézard'

Nelly Rebel heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2014

Frankrijk was voor altijd: zon-sneeuw en lekker eten. Maar nu....een mooi nieuw stukje ontdekt.
Frankrijk: zon-zee-mooie natuur en lekker eten! Prachtig die rotswanden, mooie oude stadjes, Balazuc en het oude centrum van Ruoms. Gezellig centrum van Vallon Pont d'Arc. Een onverwachte tip van een plaatselijke ondernemer: La Patio. Heerlijk gegeten.

9
Bezocht in juli 2014

Heel erg bedankt dat we in jullie huis onze vakantie mochten doorbrengen. Wat een mooi en compleet huis! We hebben 2 fantastische weken mooi weer gehad en we hebben ook veel leuke dingen gedaan zoals canyoning, adventure park en de expositie van de Grotte Chauvette. Natuurlijk hebben we ook veel gewommen en gezond. We hebben en prima tijd hier gehad en wie weet...tot ziens!

9
Bezocht in juli 2014

Fijne vakantie gehad in jullie prachtige huis. Zin om te blijven!

9
Bezocht in juni 2014

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie prachtige huis. Dank.

9
Bezocht in mei 2014

Beste familie,
Een fantastisch huis in een prachtige omgeving. Hiervan hebben we de afgelopen 2 weken mogen genieten. Vooral de rust in deze omgeving viel ons op en heeft ons goed gedaan. In de eerste week was het weer wisselvallig , maar de 2e week was geweldig met veel zon en aangename temperatuur. In uw huis ontbrak werkelijk niets en de inrichting is heel gezellig. De wijn op tafel bij aankomst werd zeer op prijs gesteld. We kunnen er weer tegen!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie