Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Carel Nout

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Luxe, comfortabele zeer goed gelegen villa, met bijzonder grote tuin waarin een verwarmd zwembad, met zicht op de rivier de Ardèche en op de 4 slaapkamers is er airco. Het vakantiehuis "VIVARAIS" is een villa die zeer gunstig is gelegen aan de rand van het Villapark met een uitzicht op de rivier de Ardèche.
Deze ruime vakantiewoning heeft een verwarmd privé zwembad van 9,5 x 4,5 meter met elektrisch bedienbaar roldek (veilig afsluitbaar) met een natuurstenen terras en schuur/poolhouse. De vaste wisseldag is zaterdag, verhuur alleen per week of meerdere weken.
De woning heeft een ruime en hoge woon-/eetkamer met 2 schuifpuien naar het terras, een moderne luxe keuken, 4 slaapkamers met airco, 3x een toilet, 2 badkamers en een inpandig terras (loggia) met schitterend uitzicht op de bergen. Villa Vivarais heeft een enorme grote tuin met een overdekt terras.
Er is goed werkend Wifi-internet en televisie met o.a. alle Nederlandse en 2 Belgische zenders.
Onder de overdekte carport staat uw auto uit de zon. Daarnaast is er plaats voor een 2e auto op de oprit.
Indeling:
Begane grond: Hal, toilet, 2 ruime slaapkamers: de ene slaapkamer met twee box spring bedden van 90 x 210 cm en kledingkast heeft openslaande deuren en geeft direct toegang tot de tuin. De andere slaapkamer heeft eveneens twee box spring bedden van 80 x 200 cm en een kledingkast en openslaande deuren naar de voortuin.
Tussen de 2 slaapkamers (beiden voorzien van airco) bevindt zich een badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet.
Grote woon/eetkamer met 2 schuifpuien naar het terras, hoog plafond, televisie, 2 4-persoons banken en 2 antieke vitrine kasten. Gebruik van de open haard is niet toegestaan.
De woonkamer gaat over in de eetkamer met een 8 persoons ovale teakhouten eettafel en stoelen die aansluit op de moderne open keuken. Kinderstoel is aanwezig. De comfortabele keuken is voorzien van alle apparatuur, zoals kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriezer.
Goede kwaliteit servies- en glaswerk, pannen, ovenschalen, broodplanken en dergelijke.
Nespresso, koffiefilterapparaat, Dolce Gusto én Senseo aanwezig.
Verdieping:
Overloop waarop 2 slaapkamers uitkomen die beiden ingericht zijn met twee box spring bedden 1x 80 x 200 cm en 1x 90x200, evenals een aparte kamer met wasmachine, wasdroger, wasrek, strijkplank en strijkijzer. Tussen de 2 slaapkamers bevindt zich een badkamer met douche, wastafel (föhn aanwezig) en toilet. Slaapkamers zijn voor zien van airco. Tevens is er een campingbedje aanwezig. Vanaf zowel de overloop als vanuit een van de slaapkamers is het inpandig terras (loggia) toegankelijk met een adembenemend uitzicht op de bergen.
Tuin:
De zeer royale en brede tuin, met veel privacy, van ruim 1100 m2 levert veel speelplezier op voor de kinderen en u heeft er alle privacy plus een fraai zicht op de bergen en de rivier. Bomen zorgen bij warmte voor heerlijke natuurlijke schaduw. De villa is voorzien van een verwarmd privé zwembad van 9,5 x 4,5 m. met veilig afsluitbaar roldek waardoor het water lang warm en schoon blijft. Tevens is er een natuurstenen terras en een schuur/poolhouse.
Uiteraard zijn er ligbedden beschikbaar.
Door de ligging en begroeiing biedt de tuin met terras optimale privacy. Een bbq voor gezellige avonden in de fraaie tuin maakt uw vakantie compleet!
Kortom: villa “VIVARAIS” biedt u de luxe, het comfort en de gemakken van thuis, maar dan wel omgeven met het ultieme Franse vakantiegevoel!
Omgeving
Parkfaciliteiten en daarbuiten: Iedere huurder kan gebruik maken van de 2 tennisbanen, basketbalveld, speeltuintje, 3 jeu de boules banen, tafeltennistafel, outdoor fitness apparaten, het grote parkzwembad met peutergedeelte, terras met lig- en zitstoelen, rieten parasols en de loungehoek onder een overkapping.  Bij het receptiegebouw kunt u terecht voor een ijsje, frisdrank, tapbier, koffie, tosti of een snack en het boeken van excursies. 
In het hoogseizoen is er een brood bestelservice en afhaalpunt bij de receptie (1 dag van tevoren uw broodkeuze doorgeven). Tevens biedt de receptie in samenwerking met de parkbeheerder in het hoogseizoen: jeu de boules toernooi, waterpolo, kinderdisco, paardrijden, kanotochten, happy hour, wijnproeverij etc. 
De warme bakker voor o.a. stokbrood en croissants en de fruithal is op nog geen km afstand; net even buiten het park. De grote Lidl bevindt zich in Vallon Pont d’Arc op 2 km en de luxe en zeer grote Super U op 4 km in Ruoms, evenals een biologische winkel, pinautomaten en tankstations.
Met zijn prachtige landschap en unieke bezienswaardigheden is de Ardèche een fantastische toeristische bestemming. Het zuiden van de Ardèche, waarin Vallon Pont d'Arc ligt, is Provençaals, dus uitermate zonnig. Er zijn kalksteen plateaus met groene eiken, lavendel en olijfbomen, grotten en de rivieren Beaume, Chassezac en de Ardèche.
De rivieren zijn geschikt voor elk roeiplezier, van rustig water voor de beginners tot extreme watervallen voor de durfals. Het is mogelijk een avontuurlijke kanotocht van 8 of 34 km te maken met de spectaculaire onderdoorgang door de befaamde eeuwenoude boogbrug in Vallon. Deze excursie is te boeken bij de receptie van het villapark; u wordt gehaald en gebracht of u start onderaan het villapark.
De rivier de Ardèche is lopend via een goede en degelijke trap vanuit het park in circa 2 minuten te bereiken.  U kunt talrijke dorpen aandoen als Vals le Bains, Ruoms, Largentiere, St. Remeze, Aubenas en Barjac.  
Het leuke en gezellige Vallon Pont d'Arc ligt op zo'n 3 km van het villapark en is een toeristisch dorp met zomers gezellige drukte en vele restaurants, cafés en terrassen. Ook in de directe omgeving van het park liggen binnen 1-1,5 km een aantal restaurants die lopend te bereiken zijn. 
Villa "VIVARAIS" is in februari 2023 beoordeeld en heeft 4 sterren toegekend gekregen door de onafhankelijke Franse instantie "Classement Meubles de Tourisme" - FNAIM en CEIF.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Vivarais'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het rustige 4 sterren villapark ligt direct aan de oever van de rivier de Ardèche. De rivier en oever is direct vanaf het villapark via een goede trap te bereiken. Vanaf Villa Vivarais is dit een korte loopafstand van zo'n 2 minuten. U kunt hier naar de kanovaarders kijken of er zelf een huren.
Op het villapark zelf staan zo'n 90 vrijstaande villa's, op ruime kavels. Het park heeft algemene voorzieningen waar u als huurder gebruik van kunt maken zoals het grote parkzwembad met een apart peutergedeelte met waterpaddenstoel, een speeltuintje, 3 jeu de boulesbanen, fitness apparaten, tafeltennistafel, 2 tennisbanen, een basketbalveld, voetbal trapveld, Receptie onder NL beheer met terras en verkoop van drankjes, koffie, tosti's, tapbier, wijn, ijs en snacks.

In de Meivakantie en in het hoogseizoen worden er door de parkbeheerder div. activiteiten georganiseerd waaraan u kunt meedoen (wijnproefavond, toernooi met voetbal of jeu de boules, disco zwemmen, happy hour en een info avond met alle sportieve bedrijven uit de omgeving waar u dan ook direct uw excursies kunt boeken).
Ook komt er wekelijks een pizzawagen en kippengrill wagen op het park.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

In de Ardèche zijn veel wijnvelden en domaines waar u een glas wijn kunt proeven en een doosje wijn voordelig kunt inslaan.
Op culinair niveau is er voor iedereen wat wils: van pizza restaurants tot creperies, van plaatselijke eenvoudige restaurants waar u al voor € 13,50 een heerlijk 3-gangen menu in de middag gebruiken maar ook zijn er binnen een straal van 3 tot 35 km. div. luxe en sterren restaurants. Voor aankomst adviseren wij u over de meest leuke en goede adresjes.

Wat is er te doen

Elke dag is er wel ergens in de omgeving een ochtend- of een avondmarkt. In de informatiemap in uw vakantiehuis leest u waar en op welke dag.
Tevens staan er vele andere tips in over mooie bezienswaardigheden, zoals het lavendelmuseum.
De omgeving kent prachtige préhistorische grotten met kleur en klankspel, een krokodillenpark, een avonturenpark (met o.a. touw slingeren van boom tot boom), strandjes, middeleeuwse dorpjes, zweefvliegen, karten, kajakken, canyoning en paardrijden. In de map vindt u zeker 80 folders over bezienswaardigheden/activiteiten.
U moet zeker de prachtige tocht Gorges de l'Ardèche rijden: langs de uitgesleten bergen ziet u in de diepte de rivier kronkelen met de altijd aanwezige sportieve kanoërs.

De berg Sampzon - te zien vanaf uw vakantievilla op zo'n 3 km afstand - is voor fietsers een uitdaging en een echte proeve van bekwaamheid.
Bezoek ook “Grotte de Chauvet Pont d’Arc”, destijds door Hollande geopend en op slechts 15 minuten rijden van uw vakantiehuis.
Golfbaan -9 holes- op 10 km in Grospierres, Chateau de Bournet, met horeca uitbating.

  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Wisseldag (aankomst en vertrek) is in principe op de (filevrije) zondag; aankomsten tussen ca. 16.00 en 17.30 uur, vertrek op zondagmorgen uiterlijk 10.00 uur.
Er is in de villa Wifi internet aanwezig, Nederlandse televisiezenders, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, 1 houten kinderbedje, kinderstoel en tummytub.
Vliegveld Montpellier op 138 km, Marseille op 162 km en Lyon op 217 km.
Treinstation Avignon op 79 km.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Korting: Bij gebruik van de villa door 2-4 personen ontvangt u een korting op de huurprijs van € 50 per week (m.u.v. de periode 6/7-24/8/2024) en evt. last minutes.
Wisseldag is de zaterdag. Villa Vivarais is voorzien van een verwarmd privé zwembad met poolhouse en airco op de slaapkamers.
Niet toegestaan: Huisdier, roken. U vindt de weekhuurprijs wanneer u op een zaterdag in de beschikbaarheidskalender gaat staan (zie hieronder).

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 130,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 10,00
  • Handdoeken - per persoon (verplicht) € 7,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa Vivarais heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.750

Prijs per week vanaf

€ 1.750