Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Jardin de Thynières

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'Jardin de Thynières'

Anja Moeijes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Jardin de Thynières heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2022
Familie Thurlings

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad in het prachtige huis van Anja en Leo en wat werden we warm ontvangen toen we aankwamen. Het huis is super compleet, echt aan alles is gedacht. We voelden ons direct helemaal thuis. Ook onze kinderen wisten hun weg meteen te vinden en waren meteen zoet met alle breinbreker spelletjes die in de kast stonden.
In de twee weken dat we hier op vakantie waren hebben we heel veel gezien en gedaan in de omgeving. We hebben o.a. gezwommen bij watervallen, kasteeltjes en dorpjes bezocht, de Orgels bekeken, bergen en vulkanen beklommen, een super gave vélorail-tocht gemaakt en we hebben zelfs twee keer vuurwerk gezien.
Ook hebben we het geluk gehad dat we veel dieren hebben mogen zien in het wild: een visarend, dassen, vossen, reeën, heel veel rode wouwen, een glimworm, heel veel prachtige vlinders en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Zo gaaf!
Nog iets leuks. In de nacht was het bij het huis donker genoeg om vanaf het terras de Melkweg te kunnen zien en zelfs een aantal vallende sterren.
Zoals jullie lezen, raken we niet uitgepraat over deze heerlijke plek en waren we na twee weken vakantie nog lang niet uitgekeken. Het was een super vakantie om nooit te vergeten!

10
Bezocht in september 2021

Mooi vakantiehuis met zeer goede en functionele inrichting en uitrusting. Mooie en rustige ligging. Zowel in de directe omgeving van het meer als in de ruimere omgeving zijn er goede wandelingen en uitstappen mogelijk. De beschikbare info, die Anja en Leo hebben verzameld en ter beschikking ligt in de bungalow (kaarten, documentatie etc...), is enorm en doet ons verlangen naar nog meer ontdekkingen in deze mooie streek.
Hugo & Marja uit Brugge.

10
Bezocht in juli 2021

We hebben genoten van de fantastische omgeving en het comfortabele huis met onze kinderen van 1, 6 en 8 jaar.
Het huis is prettig, ruim en compleet ingericht. Alles was schoon en netjes.
Voor kinderen is er een zandbak en schommel en ook kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig.
Waar we even mee moesten puzzelen is het middagdutje van onze kleinste, omdat het huis van hout is en veel open verbindingen heeft maakten de kinderen elkaar gauw wakker in de (vroege) ochtend, maar dat is heel specifiek voor ons een aandachtspuntje en zal doorgaans geen problemen opleveren.

We hebben veel gebruik gemaakt van de uitgebreide informatiemap met goede tips, persoonlijke ervaringen en fijne landkaarten.

Prettige communicatie met de eigenaren, die vooraf ook een leuk infopakketje stuurden.

een aanrader!

9
Bezocht in september 2020

Een mooi vakantiehuis en zeker uitgebreid ingericht voor het gebruik.
Ligging in een prachtige groene omgeving. Voor de eenvoudige wandelaar maar ook intensieve wandelaar wandelingen beschikbaar. En voor de water en zonliefhebber een mooi meer.
We hebben genoten. Bijzonder de momenten dat het eigenlijk "helemaal stil" was.
E en W Koenders

10
Reactie van Anja Moeijes

Dank u wel Familie Koenders. Ook een leuke Tour de France-beleving gehad? Wie weet tot een volgende keer, Groeten van de eigenaren

Hier geweest? Schrijf een recensie