Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Marielle Mastenbroek

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Vakantiehuis Montagne in het Drôme departement bevindt zich in een authentiek Frans landhuis temidden van glooiende wijnvelden van de Clairette de Die. Het is een ruim en licht vakantiehuis van 75 m2 voor maximaal 5 personen. Eigen tuin, panoramaterras en een overdekt terras met BBQ om ruim te kunnen tafelen. Een ideale basis voor het maken van tripjes of om te genieten van het fantastische uitzicht op de Trois Becs. Lokatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Geen huisdieren toegestaan.

Bij verblijf van 10 nachten of langer ontvangt u 10% langboekkorting. Aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk op de zaterdag, zondag en/of woensdag. Gratis annuleren tot 21 dagen voor de aankomstdatum.

Indeling:
Woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers met comfortabele boxspringbedden van 2 meter lang. Ruime badkamer met inloopdouche en wasmachine. Apart toilet. Alle vertrekken op de begane grond. Afsluitbare tuin.

Voorzieningen:
Woonkamer met 2 fauteuils, 3-zits bank en eettafel. Internetaansluiting en kwaliteits hifi-set. Keuken met o.a. vaatwasser, elektrische oven, magnetron, koelkast met vriesladen, 4 pits elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Slaapkamer met 2 boxspring bedden, 80x200. Andere slaapkamer met 3 boxspring bedden, 80x200. Alle dekbedden zijn 1-persoons. Kasten met leg- en hangruimte. Doucheruimte met inloopdouche, wastafel en wasmachine. Alle kamers hebben centrale verwarming. Het kraanwater wordt voorverwarmd door zonnecollectoren. Biologische verzorgingsproducten zijn aanwezig.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Montagne'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ligging tussen de glooiende wijngaarden aan de rand van wijndorp Aurel. Prachtige uitzichten op de omringende bergen, zoals het massief de 'Trois Becs'. Vanaf de 'Butte de l'Aigle' komen regelmatig parapenters naar beneden die landen in Aurel. Wijnoogst vanaf eind augustus.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • Op wijngaard

Recensies

Montagne heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.4 sterren
  • 10 sterren

    Prachtige omgeving waar het fantastisch wandelen is, Huis met mooi uitzicht en lekkere bedden. Vriendelijke en hartelijke ontvangst door Mariëlle en Robert.

  • 10 sterren

    Wat een fijne vakantie hebben wij hier gehad. Het huisje is fijn, mooi, compleet en comfortabel. Een aardige gastvrouw, we voelden ons zeer welkom. Er is veel veel ruimte rondom het huis met natuurlijk het mooie panorama terras en nog een overdekt terras. Bij warm weer zijn er voldoende schaduwplakjes te vinden. De uitzichten rondom het huisje zijn magnifiek. Nooit eerder hadden we een huisje met zulke mooie uitzichten! Ook de omgeving is erg mooi; prachtige natuur en idyllische, oude dorpjes met smalle straatjes om in te verdwalen. Een echte aanrader deze vakantiewoning! We willen hier nog wel eens weer vakantie vieren.

  • 8 sterren

    We hebben genoten van een heerlijk verblijf, in een huis wat van alle gemakken is voorzien. Vooral het uitzicht vanaf het terras is adembenemend! Een plek om helemaal tot rust te komend, ook door de stilte, die ongekend is.

Culinair en wijn

Wijnkelders met de lokale bubbels 'Clairette de Die'. Genieten op het terras van talloze restaurants. Ochtendmarkten met streekproducten zoals geitenkaas, honing en walnoten. Het Drôme departement staat bekend om de vele biologische producten.

Wat is er te doen

Wandelen in de bergen en tussen de wijngaarden. Zwemmen in de vallei van de Roanne en de Drôme rivier, kano, canyoning, parapente. Spotten van vale gieren of bergmarmotten. Veel highlights in de natuur zoals het keteldal van Saou met het Trois Becs bergmassief, natuurpark de Vercors, waterval van de Druise, en verticale kalksteenrotsen Sucettes de Borne. Huur van mountainbikes en e-bikes. Tochten met (muil)ezels. Panoramische routes met de fiets of de auto. Lavendelvelden (oogst tussen half juli en half augustus). Middeleeuwse dorpjes met ochtendmarkten en restaurants, hoogste slottoren van Frankrijk in Crest, wijnfeesten en concerten.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

Annulering & Restitutie | Huurvoorwaarden | Praktisch | Route

Gratis annuleren tot 21 dagen voor de aankomstdatum. Restitutieregeling: Je kunt het huurbedrag door ons laten restitueren indien er op de aankomstdag een negatief reisadvies voor onze woonplaats (code oranje of rood) is afgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken (als je uit Nederland komt) of de Belgische FOD Buitenlandse Zaken (als je een Belgische woonplaats hebt). De huurder wordt aangeraden zelf een annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten.

Huurvoorwaarden:
-De boxspring bedden zijn alleen geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot 120 kg
-Huisdieren zijn niet toegestaan
-Binnen is het verboden te roken
-Betaling: Geen aanbetaling benodigd bij ondertekening huurcontract. Betaling huursom 3 weken voor aankomst.
-Incheck vanaf 15:00 uur
-Uitcheck om uiterlijk 10:00 uur. Oplevering bezemschoon

Praktische zaken:
Lange matrassen (2 meter) en kussens zijn voorzien van katoenen moltons. Alle dekbedden zijn 1-persoons.
Uitklapbaar kinderbedje en/of kinderstoel kunnen gratis geplaatst worden.
Verhuurservice van beddengoed, douchelakens en/of keukendoeken.
Tevens aanwezig vuilniszakken, afwasborstel, nieuwe sponsdoek, koffiefilters, peper en zout.
Wasmachine in het vakantiehuis.
Rijafstand: brood in Vercheny 5 minuten, winkels/restaurants 10 minuten en supermarkten 20-25 minuten.

Route / opgelet s.v.p.:
Er bestaan twee dorpjes Aurel in Zuid-Frankrijk zowel in het Drôme departement als in de Vaucluse! Afstand 1050 km vanaf Utrecht en 890 km vanaf Brussel.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Profiteer van 10% korting op de standaard tarieven bij een verblijf van minimaal 10 nachten OF bij een last minute verblijf (geel gekleurd in de kalender).
Tarieven 2024: halfseizoen € 693 per week en hoogseizoen € 798 per week (inclusief kosten voor energie, schoonmaak en toeristenbelasting). Geen kosten voor commissie. Aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk op de zaterdag, zondag en/of woensdag.

Optionele linnenhuur service, inclusief een gratis linnenwissel (boeking vanaf 13 nachten):
- Huur beddengoed € 10 per persoon (1-p. dekbedhoes, sloop en matrashoes)
- Huur douchelakens € 5 per persoon (twee medium douchelakens en een gastendoekje)
- Huur keukendoeken € 4 per set (twee keukendoeken en een theedoek)

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 693

Prijs per week vanaf

€ 693