Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Remon & Anita van Balken

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 10 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Met zijn slechts 20m2 kun je ook in ons Tinyhouse heerlijk genieten van alle luxe die wij onze gasten bieden. Daarom tref je In het Tinyhouse een kingsize boxspringbed aan (2m10 lang), is de badkamer voorzien van een ruime (regen)douche, een wastafel en toilet en is de luxe keuken voorzien van alle moderne gemakken zoals oven, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast. Met wat slimme opbergmogelijkheden, wifi en zelfs een smart-tv is het hier heerlijk vertoeven samen of wellicht in je eentje. Het mooie uitzicht en de locatie op het domein (vrijgelegen) zorgen ervoor dat je hier even helemaal tot rust kunt komen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Tinyhouse'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het departement Drôme is het zuidelijkste deel van de regio Rhône-Alpes. Het ligt in het zuidoosten van Frankrijk en strekt zich uit langs de gelijknamige zijrivier de Rhône. De hoofdstad is Valence, een stad met veel verschillende architectonische stijlen, charmante winkels, musea, geweldige restaurants, een kathedraal en het prachtige park Jouvet.

Geografisch gezien ligt de Drôme ter hoogte van de Alpen maar het klimaat, het landschap en de dorpjes zijn typisch Provençaals. Aangezien de Drôme niet al te hoog ligt kun je er van het vroege voorjaar tot het late najaar heerlijk genieten van al het moois dat het gebied te bieden heeft. Wandelen, fietsen, lekker eten, een tocht met de auto of motor, het kan hier allemaal!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Houden jullie van lekker eten en een goed glas wijn? Dan zitten jullie hier goed! De Drôme is rijk aan culinaire toppers zoals de zwarte truffel, sterrenchefs zoals Anne Sophie Pic en plaatselijke specialiteiten zoals de olijven uit Nyons, noga uit Montélimar en pogne uit Romans-sur-Isere. En dat zijn maar slechts een paar voorbeelden. Ook als wijnliefhebber kun je hier in de Drôme je hart ophalen. Met 3 grands cru’s (Hermitage, Crozes-Hermitage, Saint-Joseph) maken de vele wijnhuizen de meest bijzondere wijnen. Bezoek tijdens jullie verblijf dan ook zeker eens een wijnhuis voor een proeverij.

Wat is er te doen

In de nabije omgeving valt van alles te beleven. Bezoek één van de vele leuke steden zoals bijvoorbeeld:
- Valence; leuke winkels en boetiekjes, vele heerlijke restaurants en het prachtige park Jouvet kun je je hier prima een dagje vermaken.
- Romans-sur-Isère; de hoofdstad van de luxe schoenenindustrie met het bijbehorende schoenenmuseum. Geniet van de lokale specialiteiten als Raviole en Pogne op één van de gezellige terrasjes in het oude centrum of breng een bezoek aan Marque Avenue, het grootste topmerkwinkelcentrum in Zuid-Frankrijk!
- Tain-l’Hermitage; maak een mooie wandeling door de wijngaarden en bezoek aansluitend één van de velen wijnhuizen. Een bezoek aan het chocolademuseum is ook echt de moeite waard. Of steek eenvoudig over naar het naastgelegen Tournon-sur-Rhone en bezichtig het historische kasteel.
- Grenoble, op een klein uurtje van Charmes sur l’Herbasse. Grenoble is meer dan alleen een wintersportplaats. Naast het gezellige historische centrum en de vele musea is een tocht met de Téléphérique zeer zeker de moeite waard. Deze ronde gondels brengen je naar het 16e eeuwse Fort de la Bastille op 500 meter hoogte. Vanaf de top heb je echt een schitterend uitzicht op de Vercors en Chartreuse.

Leuke activiteiten op nog geen 20 minuten afstand zijn:
- Chateau Charmes sur l’Herbasse: een kasteel met een rijke historie gebouwd in ons eigen dorp in de periode 1160 en 1300.
- Lac de Champos: een heerlijk meer om lekker in af te koelen op de warme zomerdagen. Ga van de glijbaan of huur een waterfiets, kano of supboard.
- Mille et une Cornes: in dit kleinschalige dierenpark tref je onder andere de mooiste geiten en schapen aan.
- Accro Forrest; dit recreatiepark biedt verschillende buitenactiviteiten voor jong en oud, zoals boomklimmen, buiten laser gamen of een speurtocht. Avontuur gegarandeerd!
- Easybuggy: zijn jullie op zoek naar echt een actief uitje? Kies dan voor een buggyrit en leer onze omgeving op een hele andere manier verkennen. Kleine tip; trek niet je beste kleding aan…
- Palais Idéal; Joseph Ferdinand Cheval (geboren in Charmes-sur-l’Herbasse!) was een Franse postbode die 33 jaar van zijn leven wijdde aan het bouwen van zijn Palais idéal in Hauterives. Plaatsgenoten beschouwden hem als een dorpsgek maar inmiddels is hij wereldwijd beroemd. Voor kinderen is er een leuke speurtocht bedacht.

Uiteraard valt er nog veel meer te ontdekken.
Houden jullie van fietsen, mountainbike en/of wandelen? Ook dat kan hier prima, wij hebben verschillende routes voor jullie klaarliggen!

  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Op ons terrein bevinden zich naast het Tinyhouse tevens onze eigen woning en gîte Rose, een luxe vakantiewoning geschikt voor maximaal 5 personen.
Het gebruik van de hottub is optioneel. De kosten zijn €30,- per keer/dag. Hiervoor krijgen jullie het exclusieve gebruik. Wij vullen de hottub met vers water en verzorgen de opwarming met de houtkachel. Het is noodzakelijk de hottub vooraf te reserveren. Stuur ons gerust een berichtje om er zeker van te zijn dat de hottub voor jullie beschikbaar is op de door jullie gewenste datum.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Tinyhouse heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 799

Prijs per week vanaf

€ 799

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie