Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Dit Art Deco huis uit 1930 is ideaal gelegen, op slechts 10 minuten lopen van de rivier de Drome en de middeleeuwse stad Crest, met zijn pittoreske markten en het grote kasteel Donjon. Tegelijkertijd biedt het huis u veel rust en privacy, gelegen in de semi-landelijke buitenwijken van Crest en omgeven door zijn 1,5 hectare tuin, gazons en prachtige oude bomen.

Ruim en licht, het huis van de Pics Verts biedt u het comfort van zijn 4 slaapkamers, zijn gezellige keuken en ruime eet/woonkamer die uitkomt op een groot achterterras met voldoende tafels en stoelen om te dineren, of gewoon te loungen rond de romantische vijver met zijn fontein en goudvissen. Er is een gas BBQ tafel en een klassieke ronde houtskooltafel.

Vlakbij de keukendeur, onder de uitgestrekte takken van 2 eeuwenoude lindebomen, vindt u nog een eethoek/lounge met een lange, verlichte tafel en verschillende zitjes onder de schaduwrijke bescherming van de bomen. Rondom het huis is er voldoende buitenruimte en open terrein voor zowel kinderen als volwassenen om te genieten van diverse buitenactiviteiten, zoals badminton, tafeltennis, jeu de boules, jeu de boules, voetbal of wat dan ook, met materiaal dat ter plaatse aanwezig is voor onze gasten.

De begane grond bestaat uit een grote entree en foyer met de ruime keuken en ontbijtruimte op het zuiden. Het 5-pits pianofornuis kookt op gas. De espressomachine gebruikt vers gemalen koffie en er is ook een grote koffiepers. In de woon/eetkamer is veel zitruimte (eettafel voor 8 personen) en een piano en gitaar voor de muzikanten. Er is ook een "atelier" ruimte op de begane grond compleet met bureau, ezels, en zelfs een oude gootsteen en extra koelkast om te worden gebruikt door de creatievelingen, of als kantoor voor de toegewijde.

De slaapkamers bevinden zich allemaal boven. Twee van de kamers, waaronder de master suite, hebben een eigen balkon met uitzicht op het achterterras en de zonsondergang. De master suite (25 m2) heeft een tweepersoonsbed (180 x 200), met aangrenzende kleedkamer. Slaapkamer #2 (16m2) heeft ook een groot tweepersoonsbed (180 x 200), dat indien nodig kan worden veranderd in 2 eenpersoonsbedden, en heeft een balkon. Slaapkamer #3 heeft een kleiner tweepersoonsbed (160 x 200), dat ook kan worden veranderd in 2 eenpersoonsbedden en slaapkamer #4 heeft een klein tweepersoonsbed (160 x 200). Er zijn 2 badkamers boven en een apart toilet. De hoofdbadkamer heeft een bad/douche met twee wastafels en de tweede badkamer heeft een douche en een enkele wastafel.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Les Piverts '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

Les Piverts heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Wat een heerlijk huis op een prachtige plek! Je voelt je als een God in Frankrijk op deze plaats! Heel vriendelijke eigenaren die ons hartelijk ontvingen. Alles is aanwezig in en om dit huis om een heerlijke vakantie te hebben en je even een ‘local’ te voelen.

Culinair en wijn

De Drôme vallei markeert het begin van de Provence en de vele traditionele lokale markten geven u de gelegenheid om vriendelijke lokale boeren te ontmoeten die, met een zingend accent, hun groenten, fruit, geitenkaas, olijven en lavendelolie verkopen en niet te vergeten traditioneel brood en natuurlijk lokale wijnen.In een straal van 15 tot 60 km kunt u de beroemde wijngaarden van de Côte du Rhône bezoeken: Clairette de Die, Crozes-Hermitage, Cornas, Saint-Joseph evenals de smaakvolle Provençaalse wijnen van de Nyonsais en het gebied van Grignan. Voor een lunch of diner kunt u gemakkelijk reserveren in een van de uitstekende dorpsrestaurants van de vallei of van de oude stad Valence, op 30 minuten afstand.

Wat is er te doen

De regio Drome staat bekend om de natuurlijke schoonheid van de rivier de Drome en de omringende bergen en valleien, maar ook om de historische en culturele geschiedenis van de streek. Er zijn talloze charmante oude dorpjes te ontdekken, vaak gelegen op heuveltoppen, met hun oude straatjes, hun landelijke bistro's en bescheiden restaurants. De regio bevat gevarieerde en betoverende landschappen: vlakten en kleurrijke landbouwvalleien, wijngaarden, lavendelvelden, fruitbomen en truffeleiken. De regio Drome is ook altijd al een favoriete bestemming geweest voor de natuurliefhebber. Het Nationaal Park van de Vercors maakt deel uit van de Pre-Alpen en biedt talloze mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken, paardrijden of fietsen, klimmen, kamperen, acro-branche, enz. En natuurlijk is de rivier de Drome zelf geweldig om in te zwemmen en te kajakken.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Ons huis is van u om van te genieten tijdens uw verblijf hier in de Drome, en we kijken ernaar uit om u hier op een dag te verwelkomen. We vragen wel een kleine gunst van onze gasten, en dat is om onze twee huiskatten één keer per dag eten te geven. Ze komen en gaan zelfstandig via kattenluikjes, dus geen zorgen om ze binnen of buiten te laten. En tijdens de zomermaanden zijn ze toch vaak op pad, maar ze stellen een bakje brokjes wel op prijs als ze thuiskomen...

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.260

Prijs per week vanaf

€ 1.260

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie