Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Henriette Bouix

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Zijn leven zoeter maken: de charmante villa “Le Colombier”, heeft een woonoppervlakte van 205 m2 en is geinstalleerd in een oud stenen gebouw, op het Domaine de Vincenti, dat al eeuwen in het bezit van onze familie is. Het huis is van alle comfort en gemakken voorzien. Het huis is mooi ingericht met heel veel ruimte en licht.Het park van meer dan 6 ha heeft een tennisbaan, een zwembad en een kinderspeelterrein. Voor korte verblijven, van 2 tot 5 nachten, raadpleeg ons op “Domaine de Vincenti”. In de zomer, verhuren wij van Maandag tot Maantag.
Op de begane grond is een ruime woonkamer met eethoek van 60 m2, een half-open keuken, een badkamer met WC en een paar treden lager een slaapkamer en een ruimte voor de was. De woonkamer is heel groot met hoge plafonds, twee comfortabele zitbanken, TV, Wi-Fi, klassiek meubilair en een open haard voor gezellige avonden. U heeft de beschikking over een complete Home Cinema met een IPod connectie, zodat u naar uw favoriete films kunt kijken of uw favoriete muziek kunt luisteren. Aan de eettafel is plaats voor 10; het vaatwerk is van eenvoudig wit porcelein uit Limoges en de smaakvolle eenvoud van de inrichting zal u zeker bevallen. De keuken is volledig ingericht met o.a. een fornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer, Nespresso koeffiezetapparaat vaatwasser, keukenmachine, stomer, blender... In de wasruimte staat een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer en een stofzuiger.
Het huis is voorzien van centrale verwarming - alles is gericht op een zo comfortabel mogelijk verblijf.
Op de bovenverdieping vindt u 3 slaapkamers, een grote mezzanine en 2 badkamers met wc, waarvan er een aangrenzend is aan een van de slaapkamers. Het beddengoed is met grote zorg gekozen. Ook richten we het huis in naar uw specifieke wensen: alle vier slaapkamers kunnen met een tweepersoonsbed van 180x200 cm (King size) of twee aparte bedden van 90x200 worden ingericht. ook zijn er nog 2 extra bedden in de mezzanine. Bij aankomst op Vincenti, zijn uw kamers en badkamers klaar, zorgvuldig voorzien van kwaliteitslinnen, dekbedden en handdoeken. Indien nodig kunnen we u van babybedjes, kinderstoelen en commodes voorzien; ook aan de kleintjes hebben we gedacht - er is zelfs wat speelgoed voor ze bij aankomst. Als u wilt kunnen we u zelfs in contact brengen met een vriendelijke lokale chef, die dan bij u langskomt om een heerlijke maaltijd voor een zeer redelijke prijs voor u klaar te maken.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Colombier, Domaine de Vincenti'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Hier in Vincenti hebben we alle ruimte: een 8 ha groot park met eeuwenoude bomen leidt naar een klein bos met een klein beekje. vanaf het terrein kunt u direct wandelen, fietsen of joggen in de omringende heuvels. Het huis heeft een eigen terras met tuinmeubels en een buiten-haard voor prettige kampvuurtjes onder de sterren. Ook is er een gasbarbecue beschikbaar. Natuurlijk worden hout en gas gratis bijgeleverd! Voor kinderen is er ook een overdekt speelterrein met een pingpongtafel, zandbak, speelhuizen en buitenspeelgoed. Ook zijn er schommels en grote grasvelden waar kinderen kunnen rennen en veilig kunnen spelen. De tennisbaan, met oefenmuur en basketbalnet is het hele jaar beschiknaar en het grote zwembad van 8 x 14 m is open van 1 mei tot 30 september. Het park is aan de zijde van de weg beveiligd en er is genoeg plaats voor auto's. Indien nodig hebben we ok een garage voor motoren en fietsen en gereedschap voor het onderhoud.
De vallei van de Drôme Valley ligt halverwege tussen Lyon and Avignon in het zuidoosten van Frankrijk. Het klimaat is bijna meditterraan, met 2400 uur zon per jaar en meestal droge zomers. Zoals in het zuiden van Frankrijk gebruikelijk is zijn er soms wat winderige dagen: dit hoort bij het zuidelijke landschap!
De Domaine de Vincenti ligt op 3 kilometers van het plaatsje Crest, met zijn beroemde middeleeuwse toren. U kunt hier alles vinden: supermarkten, boekwinkels, bakkers, slagers, wijnwinkels, kappers, een postkantoor, biologische winkels, fruit- en groentewinkels, restaurants, bistro's, apotheken, dokters, tankstations, garages ... en een grote markt elke zaterdagmorgen. Bezoek ook de oude toren die al 900 jaar over de stad waakt en waar u schitterend uitzicht over het dal hebt. In de omgeving zijn nog veel meer mooie oude dorpjes te bezoeken, vaak op de top van een heuvel gelegen.
De regio biedt een gevarieerd en betoverend mooi landschap: vlakten en kleurrijke dalen, wijngaarden, lavendelvelden, fruitbomen en truffel-eiken; wilde heuvels en bergen met een Provencaals accent... Op ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden liggen de mythische steden Avignon and Lyon, bruisend van de geschiedenis, beide door de UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Het hele jaar kunt u allerlei culturele evenementen bijwonden, festivals, exposities, concerten...

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

Le Colombier, Domaine de Vincenti heeft de afgelopen 4 jaar 15 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    L'accueil au domaine de Vincenti a été chaleureux.Les propriétaires sont soucieux des souhaits de leurs hôtes. Les gites( la Terrasse et le Colombiers) étaient impeccables et remarquablement équipés: salles de séjour vastes et agréables, cuisines propres et remarquablement équipées, chambres vastes et confortables, salles de bains en nombre important et très propres. Il est très agréable de pouvoir faire du feu dans les cheminées, et à l'extérieur dans les braseros; barbecue à gaz très pratique. Le site est particulièrement agréable: un grand parc avec des arbres magnifiques où il fait bon se promener, au calme. Il était trop tôt pour profiter de la piscine, mais un bon terrain de tennis était disponible. Le domaine de Vincenti est une adresse retenir pour un séjour agréable et reposant.

  • 10 sterren

    L'accueil au domaine de Vincenti a été chaleureux.Les propriétaires sont soucieux des souhaits de leurs hôtes. Les gites( la Terrasse et le Colombiers) étaient impeccables et remarquablement équipés: salles de séjour vastes et agréables, cuisines propres et remarquablement équipées, chambres vastes et confortables, salles de bains en nombre important et très propres. Il est très agréable de pouvoir faire du feu dans les cheminées, et à l'extérieur dans les braseros; barbecue à gaz très pratique. Le site est particulièrement agréable: un grand parc avec des arbres magnifiques où il fait bon se promener, au calme. Il était trop tôt pour profiter de la piscine, mais un bon terrain de tennis était disponible. Le domaine de Vincenti est une adresse retenir pour un séjour agréable et reposant.

  • 10 sterren

    Vaste demeure, parfaitement équipée et soignée, décoration élégante et personnalisée. Plaisir des flambées au coin du feu. Nombreuses possibilités de jeux et de promenades dans le parc. Accueil très agréable et convivial par les propriétaires. La région offre de nombreuses possibilités de randonnées dans de beaux paysages.
    Bernard et toute la famille

Culinair en wijn

De vallei van de Drôme ligt aan de poort van de Provence en de vele traditionele lokale markten bieden u de mogelijkheid om de lokale producenten te ontmoeten, die met een zangerig accent hun groente, fruit, geitenkaas, olijf- en lavendelolie, knoflook, truffels, traditioneel brood en wijn verkopen...
In een straal van 15 tot 60 km liggen de wijngaarden van de Côte du Rhône: Clairette de Die, Crozes-Hermitage, Cornas, Saint-Joseph, … de smakelijke wijnen van de Nyonsais en het gebied van Grignan, die al sinds de Romeinse tijd geproduceerd worden...
Voor een lunch of een diner buiten de deur kunt u in een van de uitstekende restaurants in de vallei reserveren, of in de oude stad van Valence, 30 minuten rijden. Voor fijnproevers zijn er ook verschillende restaurants met 1 Michelinster, waarvan de dichtstbijzijnde in Crest, op maar 3 km van het Domaine de Vincenti! En bent u een echte liefhebber, dan kunt u uw hart ophalen in restaurant Pic in Valence, met 3 Michelinsterren.

Wat is er te doen

Het Domeine de Vincenti ligt heel landelijk en het levenstempo is er rustig en vredig, precies geschikt voor een heerlijke vakantie. Maar er zijn ook allerlei wandeltochten mogelijk in het open landschap. De rivier de Drome loopt door de vallei - het water is heel schoon en u kunt er bij mooi weer heerlijk in zwemmen en fantastische kanotochten maken.
De Pre-Alpen, de Vercors en het woud van Saoû bieden vele andere mogelijkheden. Voor sportievelingen biedt de regio uitstekende mogelijkheden om te joggen, te wandelen, te mountainbiken, paardrijden of fietsen, te klimmen, een via-ferrata, accrobranche, kajakken...

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Als u reserveert zullen we naar details van uw gezelschap vragen, om uw verblijf goed voor te kunnen bereiden volgens uw wensen.
Als u aankomt zijn de bedden heerlijk opgemaakt met fijne lakens en dekbedden. In alle slaapkamers zijn haardrogers. Ook zijn er kinderstoelen, babybedjes, een babybadje en een commode. Buiten is er een prov'eterras met tuinmeubels, dat in verbinding staat met het domein.
We vragen u om zelf uw tennisracket en zwemhanddoeken mee te nemen.
Als u fietsen of motorfietsen bezit, laat het ons dan van te voren weten, zodat we een plaats voor u kunnen vinden om ze op te slaan.
U mag in de villa niet roken en huisdieren zijn niet toegelaten.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijzen zijn all-inclusive. Bij uw aankomst u eenvoudig een Visa-of Maestro-creditcard registreren om de borg te dekken.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 800,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.426

Prijs per week vanaf

€ 1.426

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie