Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Rianne Goossen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Voorstedelijk gebied met passerend verkeer

Deze ruime prachtige vrijstaande villa met grote Provençaalse tuin aan de rivier de Eygues ligt op 3 km afstand van Nyons in Aubres in de Drôme Provencale.
Vanuit Utrecht is het ongeveer 1100 km.
Het vakantiehuis, overal voorzien van granieten vloeren, betreedt men via een trap met 7 treden. Het bestaat uit een zeer ruime hal van 14m² met daaraan gelegen de toilet met vaste wastafel en bidet. De zeer royale woon-, eetkamer van 45 m², heeft een grote leren zithoek voor 5 personen, enkele losse comfortabele stoelen, flat screen tv en houtkachel. De uitschuifbare eettafel biedt volop ruimte.
De nieuwe keuken ( 14m²) is ook geschikt als woonkeuken. Deze is compleet uitgerust: Smeg gasfornuis met elektrische oven, koelvrieskast, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetter, Nespresso- apparaat, waterkoker, broodrooster, mixers, keukenmachine, fonduepan, etc. Er staat ook hier een uittrekbare eettafel.
Via 7 traptreden komt men op de overloop, waaraan de 3 ruime slaapkamers liggen, elk tussen de 10 en 13 m², die alle voorzien zijn van een tweepersoonsbed (160X200) met nachtkastjes. De kasten bieden ruime opbergmogelijkheden. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren en luiken.
De badkamer is betegeld en voorzien van een vaste wastafel, bad, afsluitbare douchecabine, bidet, en een badkamerkast met de benodigde handdoeken en föhn.
Het vakantiehuis heeft een prachtig overdekt terras op het zuiden (24m²) met grote schuifpuien over de volle breedte, van waaruit men over de diepe tuin kijkt, de rivier ziet liggen en de omringende bergen. Men waant zich in een ansichtkaart. Vanaf het terras is er een trap naar de tuin, waar volop mogelijkheden zijn om in de zon of schaduw te zitten. Er zijn zitjes, tafels, een buitendouche en een barbecue. De tuin wordt aan een kant omringd door bomen. De rivier, die je vanuit de tuin via een klein pad rechtstreeks kunt bereiken, biedt de mogelijkheid tot heerlijk luieren, spelen, dammetjes bouwen, van rotsen springen en zwemmen.
Tevens bevindt zich in het souterrain een garage, waar twee fietsen staan en de wasmachine. Ook is er een technische ruimte met een voorraadkast.

Bijzonderheden
Rivier direct bereikbaar vanuit de tuin.
Garage
Geen huisdieren
Magnetron
Electrische oven
Strijkijzer en strijkplank
Houtkachel
Verwarming
DVD speler
Flat screen TV met satelliet (alle gangbare Nederlandse zenders zijn te ontvangen).
Barbecue
2 fietsen
Lokaal contact

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'La maison du colonel '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De Drôme is een prachtige regio in het zuiden van Frankrijk en grenzend aan de Provence. Het landschap is ontzettend afwisselend met enerzijds de lavendelvelden en de zilverkleurige olijfbomen , anderzijds biedt de Drôme ook een ruige natuur met mooie rotspartijen.
Het ruime familiehuis is vrijstaand en ligt aan een doorgaande weg naar Gap.
De tuin aan de achterzijde van het huis zorgt voor rust en een prachtig uitzicht op de boomgaarden en omliggende bergen en bossen. De krekels laten zich horen.
Het uitzicht vanaf het terras is bijzonder fraai.
Bij het huis is ruime parkeergelegenheid.
Het huis van de buren is aan een kant zichtbaar, maar door het verspringen van de huizen en de beplanting is er veel privacy. Andere buren zijn soms de zwijnen, de gemzen, de vele vogels, de vale gieren en de krekels.
Een goede brood- en banketbakker ligt op 300m afstand en is alle dagen geopend. Naast brood en gebak biedt hij ook eenvoudige levensmiddelen aan. Verder is er een tennisbaan op loopafstand, die vrij toegankelijk is. Er is ook een fietswinkel dichtbij, die de gewenste fiets heeft om de Mont Ventoux te bedwingen.
.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

La maison du colonel heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.6 sterren
  • 10 sterren

    Prachtig ruim zeer compleet huis, zeer genoten van de serre en prachtig uitzicht zowel in de ochtend als in de avond. Omgeving ook prachtig! Communicatie met Gites en de nederlandse eigenaresse uitstekend!
    Aanrader.

    Reactie van Rianne Goossen

    Dank voor deze positieve reactie.
    De serre/ het overdekte terras met schuifbuien is in het voor- en najaar inderdaad een mooie aanvulling op ons huis.
    Met het uitzicht waan je je in een ansichtkaart.

  • 10 sterren

    Uitstekend geoutilleerd huis, werkelijk alles wat je nodig hebt, is er in overvloed. Prima bedden, veel ruimte om te verblijven, schoon, wat wil je nog meer? Ook omgeving is erg mooi, leuke dorpjes in de buurt (Grignan is heel erg mooi) en prima wegen om uitdagende fietstochten te maken.

    Reactie van Rianne Goossen

    Dank voor jullie zeer positieve reactie.
    Wij doen er alles aan om onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen.
    Het is fijn te vernemen dat jullie genoten hebben van ons huis en de omgeving.

  • 9 sterren

    Direct bij binnenkomst was het alsof je thuis bent. Een prachtig huis met meer dan alles erop en eraan. Zoals de vorige reviews het ook al beschreven. We waren er met bijna 40 graden. Dan was het wel iets lastiger om het koel te houden. Maar dat is logisch. Er zit een fraaie tuin bij. En aardige buren. In Nyons is een prima zwembad en Plan d'eau hielp ons ook. Er zijn hele fraaie dorpjes en plaatsen. Grignan en Vaison la Romain waren echt top. Op een afstand van ongeveer 30 minuten van le Colonel is genoeg te beleven. Bedden, rust, kamers, keuken, internet alles is zeer goed vertegenwoordigd. En een prima zitbank. Kortom tres formidable. De gastvrouw is zeer vlot ern adequaat met reageren.

Culinair en wijn

Ga op zoek naar de mooiste en leukste restaurants in de omgeving. Ontdek de regionale keuken. Nyons biedt volop gelegenheid, maar ook in de kleine dorpjes is het heerlijk eten.
Le déjeuner, dus de warme maaltijd tussen de middag is het gunstigst geprijsd.
Ontdek verder de heerlijke wijnen, AOC en Cru, ook biologische, uit deze streek. Erg bekend zijn de wijnen uit Vinsobres, Rasteau, Gigondas, Vaqueyras, etc. De wijnboeren laten ze u graag proeven.
Op de echt Franse markt van Nyons staan naast vele non-food kraampjes ook de regionale verbouwers van groente en fruit, kaasboeren, slagers en vishandelaren.
Vanaf een van de vele terrassen bij de restaurants is het heerlijk kijken naar iedereen die passeert.

Wat is er te doen

Aubres is een heel klein dorpje, dat zich oriënteert op Nyons. Aubres ligt zowel langs de rivier als hoger op een heuvel (le vieux Aubres) . Er is een prachtige wandeling daar naar toe en ook de waterval is een bezoek waard.
Nyons, een typisch Provençaals historisch stadje, ligt op 3 km afstand en heeft een sterke regionale functie en is een echte toeristische trekpleister . Niet voor niets wordt Nyons ook wel “Le petit Nice” en “Terre de lumière” genoemd. Het klimaat kenmerkt zich door zachtheid, prachtig licht, zon en weinig wind, dus geen mistral!
Nyons is bekend om zijn zwarte olijven, de olijfolie en de lavendel. Bovendien ligt het in het hart van het Regionale park van de Baronnies, een schitterend natuurgebied.

In Nyons zelf valt veel te zien en te beleven:
- De Romaanse brug over de Eygues uit de 14e eeuw
- De historische oliemolens uit de 18e en 19e eeuw
- De Tour Randonne uit de 13e eeuw met het prachtige uitzicht
- De place des Arcades uit de 14e eeuw
- De destilleerderij van de lavendeloogst
- Kunstgaleries
- Musea o.a Vignolis, la coöperative du Nyonsais
- Het waterpark Nyonsoleiado voor de hele familie
- Les Barons Perchés, een parc acrobatique, een klim- en klauterparcours.
Houdt u ervan om naar een gezellige markt te gaan, op donderdag- en zondagmorgen is de traditionele grote Provençaalse markt met zijn vele vrolijke kleuren en heerlijke geuren. Een van de mooiste en grootste markten van de Drôme.
In de omgeving zijn ook vele kleine, dromerige, authentieke plaatsjes te bezoeken, zoals Venterol, Rousset les vignes, St. Jalle, Buis les Baronnies, Remuzat, Taulignan.
Ook een bezoek aan het Plan d’eau du Pas des Ondes is aan te raden. Men kan er heerlijk afkoelen en/ of zwemmen, vissen, waterfietsen, roeien etc. Tevens is in het hoog seizoen het restaurant geopend. Vanuit deze plek kan men prachtige wandelingen richting de bergen maken en zelfs in de rivier wandelen.
Grotere plaatsen om te bezoeken zijn:
- Vaison la Romaine op 17 km afstand, prachtige middeleeuwse stad met Gallo-Romaanse overblijfselen
- Grignant met zijn mooie Renaissancekasteel, bekend door Mme Sevigné op 23 km.
- het historische Orange en Avignon
- De Mont Ventoux , de mythische kale berg, één van de beroemdste fietsbergen in Europa( start Malaucène 28 km.) voor de fietsliefhebbers. Maar de Mont Ventoux is ook het hoogste punt van de Provence en een UNESCO biosfeerreservaat voor planten en dieren.
- De krokodillenboerderij in Pierrelatte

  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Bergsport
  • Overige cursussen

Wat je ook moet weten...

La maison du colonel is een heel ruim vakantiehuis dat veel mogelijkheden biedt.
De natuur en cultuur zijn dichtbij, alsmede de sportieve activiteiten, zoals fietsen en wandelen.
De Mont Ventoux is zeker een aanrader en voor de sportieve fietser een onvergetelijke ervaring.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Bij gebruikmaking van het linnengoed van het huis zijn de handdoeken inbegrepen.
Bij een verblijf langer dan 1 week, krijgt u extra beddengoed. Er wordt wel verwacht dat u het gebruikte beddengoed van de eerste week zelf wast, zodat onze hulp kans krijgt om alles in orde te hebben voor volgende gasten.

Op de dag van aankomst is het huis beschikbaar vanaf 15.00 uur.
Op de dag van vertrek dient u het huis om 10.00 uur te verlaten, nadat ons lokaal contact samen met u 's ochtends een ronde door het huis heeft gedaan ter controle.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 80,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 950

Prijs per week vanaf

€ 950

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie