Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Nannette BROUWER

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Woonoppervlak van ong. 55 m², incl. inpandige loggia met volledig openslaande ramen. Waarvan woon/keukengedeelte van ong. 25 m² en slaapkamer annexe badkamer van 22 m².
Dit appartement krijgt een industriële inrichting, met ramen in metalen kozijnen, veel lichtinval door de openheid en de gezelligheid komt door de aankleding met hout/leer/metaal in warme tinten.
De op het zuiden gelegen loggia biedt uitzicht op de Pont Roman en het bergachtige gebied erachter en via een zijraam is er zicht over Nyons met bijv. de ondergaande zon.
Op 50 meter afstand is er een oplaadpunt beschikbaar voor electrische autos.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Table d'hôtes
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Loft'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Aan het smalle, rustige authentieke straatje, Rue des Bas Bourgs, is de hoofdentree van het pand. Alwaar u binnenkomt in de hal die zowel toegang biedt naar het indrukwekkende trappenhuis, als via de volledig gerestaureerde cave die toegang biedt naar de zonnige stadstuin.
Echter is het ook mogelijk om via de Digue, daar waar de rivier de Eygues stroomt, te worden verwelkomd via de stadstuin met bassin en diverse hoekjes ter ontspanning.
Hier worden al uw zintuigen op verschillende wijzen aangesproken, namelijk:
- bedwelmd door het parfum van de lavendel en lindebloesem
- omgeven door de wijn- en olijfgaarden
- verzadigd raken van de smaken van de regionale producten
- meegevoerd worden door de muziek van het kabbelende water van de rivier de l’Eygues
- de sensatie voelen van de zon, de wind en de warmte.
Gelegen aan de rand van het historisch centrum van Nyons, waar, naast de winkels en restaurants, de karakteristieke provençaalse weggetjes een genot zijn om door heen te dwalen en er op verschillende pleinen de cultuur opgesnoven kan worden van weleer. Nyons, de poort naar het laaggebergte van de Alpen en ook wel het 'Petite Nice' genoemd vanwege zijn klimaat.
De vallei van de rivier de Eygues is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. Vele routes zijn uitgezet richting de bergen of meer naar het vlakke landschap met de vele wijn- en olijfgaarden.

  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een stad

Recensies

Loft heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wij zijn 1 week te gast geweest bij Christon en Nannette in appartement Loft. Het huis vonden wij echt prachtig met al zijn details, het mooie grote trappenhuis, de geweldige cave en uiteraard het appartement zelf wat voorzien is van alle comfort. Je voelt aan alles dat Christon en Nannette heel goed na hebben gedacht over alle details, alles klopte gewoon. Wij vonden het zwembad in de tuin ook erg fijn, we hebben er vaker met andere gasten (die ook al zo enthousiast waren) alsook met Christon en Nannette gezellig wat gedronken en gepraat. De ligging van het huis is perfect ten opzichte van het stadje, je hebt toch de rust maar je staat binnen een paar minuten in het gezellige drukke straatje waar allemaal leuke restaurants te vinden zijn, ook de supermarkt is op loopafstand. Kortom, wij hebben het allemaal als heel prettig ervaren en komen graag weer een keer terug! groet, Tim & An

    Reactie van Nannette BROUWER

    Dank Tim & An, voor dit superfijne review. Het doet ons goed dat jullie, zowel van ons huis, de inrichting en het samenzijn met ons en andere gasten, genoten hebben. Wij verwelkomen jullie graag een volgende keer. Zonnige groet, Christon en Nannette

  • 10 sterren

    Wat een heerlijke plek in Nyons met uitzicht op de oude brug en de rivier. Aan de rand van de stad is dit een oase van rust met een weelderige tuin met verrassende hoekjes. De rivier is dichtbij waar het goed vertoeven is bij warm weer. Vanuit het huis loop je zo het gezellige centrum in. De omgeving is geweldig met leuke dorpjes, oude stadjes en veel druiven en olijven. Het is een fantastische omgeving waar je heerlijk kunt fietsen met de Mont Ventoux op fietsafstand. Nanette is een geweldige gastvrouw die precies aanvoelt wat je nodig hebt.

    Reactie van Nannette BROUWER

    Wolter en Wieke, heel erg bedankt voor dit mooie review. Vooral omdat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat "onze" omgeving jullie is bevallen. Wij hebben daar graag een kleine bijdrage in geleverd, om dat relaxte vakantiegevoel nog een beetje aan te vullen. Warme en zonnige groet,

Culinair en wijn

Door de enorme variëteit aan producten zoals olijven, abrikozen, kersen, lindebloesem, geitenkazen, lamsvlees, eend en druiven, is er een rijke cultuur aan vers eten. Mede doordat de overheid het departement Drôme als eerste departement van Frankrijk heeft aangewezen om de biologische teelt te stimuleren, om zodoende de kleinschaligheid aan boerenbedrijven te behouden om mooie producten te telen en de werkgelegenheid in de regio te behouden. Daardoor hebben we hier een geweldig aanbod van lokale boeren die aan 'huis' hun eigen producten verkopen. En tevens heeft hierdoor de productie van biologische wijnen aan populariteit gewonnen. Inmiddels kunnen we stellen dat we rondom Nyons een aantal geweldige biologische wijnboeren hebben, waar we u graag naar verwijzen om te gaan proeven. Tevens verzorgen wij in onze eigen cave ook wijnproeverijen, zodat u vooraf al een beetje bekend bent met een paar wijndomeinen.
Als gevolg van de rijke aanbod aan producten, is er ook een mooie verscheidenheid aan restaurants die ieder op hun eigen wijze de producten verwerken, van geweldige 'plat de jour' tot gastronomische hoogstandjes.

Wat is er te doen

De streek rond Nyons staat bekend als natuurgebied waar veel sportactiviteiten beoefend worden.
Vooral het wandelen en fietsen zijn populair. Ook het mountainbiken, via Ferrata, paragliden, steile rotsbeklimmingen en paardrijden wordt hier aangeboden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Vissen
  • Bergsport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Uw appartement is reeds voorzien van: vaatdoek, afwasborstel, afwas- en schoonmaakmiddel, afvalzakken, handzeep, lucifers, Nespresso (of indien gewenst met een Senseo Crema-apparaat), waterkoker, koffie en thee, tafelkleed/placemats, toiletpapier, keukenpapier, kookgerei, servies en bestek.
Indien u in het laag- en middenseizoen een appartement voor 2 weken huurt, bieden wij u de derde week met 50% korting aan.
Gratis parkeren: achter ons huis of op een openbare parking op 50 meter afstand van ons huis.
Betaald parkeren: € 7,50 per dag, op 150 meter van ons huis, in een afgesloten overdekte privé garage. Graag voor aankomst reserveren.
Wilt u een keer in de tuin een petit déjeuner bij ons gebruiken. Dat kan! We berekenen u hiervoor € 12,50 per persoon.
Uw appartement kan incl. linnen- en handdoekenpakket voor u in gereedheid gebracht zijn à € 12,50 per persoon per week. Graag bij reservering aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken.
U kunt het welkomstpakket (brood, boter, jus d’orange, huisgemaakte jam, kaas, melk en water) voor € 20,00 laten verzorgen.
De eindschoonmaak wordt aan u doorberekend à € 40,00.
Energietoeslag winterperiode voor elektriciteits- en gasverbruik à € 3,50 per persoon/per dag.

Toeristenbelasting bedraagt 1,15 € per dag/per persoon.

Maaltijden
Alle door ons opgediende gerechten, worden vers bereid en zijn met zorg en toewijding gemaakt.
- Welkomstmaaltijd (alleen op zaterdag): Na een lange rit kunt u bij ons een licht verteerbare maaltijd (voor- of nagerecht, hoofdgerecht en 1 consumptie), à € 20,00 per persoon, bij ons nuttigen.
Voor uw aankomst reserveren.
- Tables d’hôtes: U kunt zich laten verrassen door onze eigen kookkunst, welke natuurlijk gebaseerd is op de regionale keuken.
Van mei t/m september organiseren wij 1 keer per week deze maaltijd. Eventueel nog een 2e avond, afhankelijk van de interesse.
Voor het deelnemen aan onze tables d’hôtes, bestaande uit een 4-gangendiner incl. aperitief, thee of koffie, wordt € 30,00 per persoon in rekening gebracht. Daarnaast doen wij graag suggesties over onze diverse biologische wijnen uit de streek.
- Cave: Voor iedereen is er in de cave een koelkast aanwezig met gekoelde dranken, wijn en bier. Makkelijk voor mee te nemen in de tuin of naar het eigen terras.

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 6,25
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 6,25

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 600

Prijs per week vanaf

€ 600

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie