Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Carel Nout

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

De gelijkvloerse luxe en moderne Bungalow "Cecile" is geschikt voor 2-4 personen en is voorzien van airco op de slaapkamers en ligt net buiten de bebouwde kom van het kleine dorpje Sainte-Jalle, nabij Nyons, op zo'n 50 km van noga stad Montélimar en het historische Avignon in de Drôme.
Het is een prachtig gebied met schitterende vergezichten, mooie dorpjes, stralend Provencaals weer en echt aardige bewoners.
Dit huis is geschikt voor 2-4 personen. U kunt vanaf de voordeur zo de natuur in wandelen, er zijn diverse werkelijk schitterende wandelroutes aanwezig.
In het gezellige authentieke dorpje zelf is een bakker, een kleine kruidenier en 2 restaurantjes.
Indeling: ruime woonkamer met 3 openslaande deuren naar het overdekte terras, luxe moderne open keuken voorzien van o.a. vaatwasser.
Ruime hoekbank, salontafel, tv, dvd speler en een 6-persoons eethoek. Voor de kleintjes is er nog een kinderbed/-stoel/plastic zwembadje aanwezig.

De woning heeft 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met ledikant van 160x200 cm met 2 matrassen van 80x200 cm en
1 slaapkamer met 2 x een 1-persoonsbedden van 90x200 cm. De bedden zijn voorzien van dekbedden, moltons en kussens.
De bungalow ligt op een groot stuk grond van ca. 700 m2, met groot terras op het zuiden aan de voorkant en schaduwterrassen aan de zijkant.
Op het terras aan de voorkant is sinds kort een fraaie pergola geplaatst van 6 meter breed en 4 meter diep. Uiteraard vindt u er ook een tuinset, parasols, 2 verstelbare tuinstoelen en een elektrische bbq.
In de woning liggen wat spelletjes, tijdschriften, kinderboekjes, tekenmateriaal en speelgoed, wandelroutes en allerlei toeristische informatie folders.
Er is televisie met alle Nederlandse zenders en België 1 en Canvas. Ook heeft u hier Wifi internet.
Een huisdier is niet toegestaan.
Wilt u eens weten wat andere gasten van bungalow Cecile vonden?
Kijk dan eens naar hun reacties die wij uit het gastenboek geplaatst hebben op deze website (geheel onderaan de pagina).

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Airconditioning

Beschikbaarheid van 'Cecile'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis ligt net buiten de bebouwde kom, met allemaal vrijstaande woningen op grote kavels. Op 100 meter ligt het riviertje "Ennuyee" met ernaast een fantastisch picknick/speelveld met speelattributen voor de kleintjes.
De bungalow heeft een vlakke tuin met grasveld en een ruim betegeld terras. Een pergola van 6 meter breed en 4 meter diep zorgen voor schaduw.
In het riviertje kan gezwommen en gevist worden, het 1e openbare zwembad is op 17 km in Nyons.
Een zwemparadijs is bij camping Le Sagitairre in Vinsobres op een half uur rijden; toegang tegen betaling.
Tennissen is mogelijk in Nyons en jeu de boules kunt u spelen in het dorp zelf.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Cecile heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 10 sterren

    Ik herinner me het moment 17/07/21 nog goed.
    Mn man en ik kwamen aanrijden en ik riep:
    Wow!! Dit is het mooiste huisje dat we ooit gehuurd hebben en ik blijf hier gewoon wonen, haha.
    De kinderen thuis kregen een appje van ons met een foto, waar ik bij had geschreven; Jongens we blijven hier in Frankrijk wonen. We komen niet meer terug.
    Zelden hebben we ons zo welkom gevoeld in een vakantiehuis en de omgeving met de lavendelvelden is werkelijk adembenemend.
    De lieve teksten in de map waar alles zo goed in uitgelegd werd en alle spulletjes die we van u mochten gebruiken, dat was heel fijn. Zo ook de warme ontvangst van het echtpaar dat aan de overzijde woont en niet te vergeten de rode kat/poes die gezellig bij ons kwam liggen als we buiten waren.
    Hele dikke complimenten voor alles.
    Groetjes van Henk en Angeline

    Reactie van Carel Nout

    Hallo Henk en Angeline, wat fijn dat u zo tevreden was over CECILE.
    Wellicht nog eens tot een volgende keer!?
    Met een hartelijke groet,
    Nelly Rebel, contactpersoon verhuur Meandervakantiewoningen.nl

  • 8 sterren

    Cecile was ons eerste vakantiehuisje deze zomervakantie. Een mooi huisje waarin alle voorzieningen zijn die je nodig hebt. Een tv waar de kinderen af en toe even naar een Nederlandse zender konden kijken, een keuken met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie, een fijne badkamer met toilet, wastafel en douche en twee prima slaapkamers. Ook was voor onze kleine van 1,5 jaar oud een campingbedje met matrasje aanwezig en was er een IKEA kinderstoel.
    Op beide slaapkamers was airco aanwezig. Het was voor ons nog een beetje zoeken naar de juiste temperatuur, maar het was heerlijk slapen met het warme weer.
    Buiten is een prima overdekt terras met mooi uitzicht op de bergen waar we tevens voor de kinderen ook nog het opblaasbare XL zwembad hebben opgezet. Schrik niet als je bezoek krijgt van de rode buurtkat. Hij (of zij) vindt het heerlijk om even bij je te komen liggen als je dit wilt of hij nestelt zich op een tuinstoel voor de gezelligheid.

    Het huisje ligt in het dorpje Sainte-Jalle in een nieuwbouw woonwijkje met vaste bewoners en vakantiegangers. Cecile ligt vrijstaand, maar je hebt wel buren rondom je. De hagen in de tuin zijn nog niet zo hoog, dus echt vrij zit je nog niet. Wij houden van complete rust en ruimte om ons heen tijdens onze vakantie, dus was dit anders dan dat wij in eerste instantie verwacht hadden.
    De sterrenhemel is hier in de avond en nacht echt prachtig. Bijna geen lichtvervuiling waardoor je een hoop sterren kunt zien. Wij hebben zelfs de komeet Neowise gespot!

    In het dorpje is op loopafstand een supermarkt te vinden waar veel te krijgen was en een stukje verderop in het dorpje was elke ochtend een lokaal bakkertje open. Zo hadden we elke ochtend een verse pain complet oid.

    In de omgeving is genoeg te doen. Alleen al door de omgeving touren door de bergen is echt een aanrader. Verwacht niet dat je ergens snel bent, want hemelsbreed lijkt het niet zo ver maar de bergen laten het niet toe om hard te rijden naar je bestemming. Dus alle tijd om goed en rustig om je heen te kijken en te genieten van de Provence!

    Reactie van Carel Nout

    Hallo Nanouk,
    Wat leuk om je enthousiaste ervaring te lezen, dankjewel. Wie weet nog eens tot een volgende keer !
    Met vriendelijke groet, Nelly Rebel, contactpersoon verhuur Meandervakantiewoningen.nl

  • Dirk Lagerwij uit Heinkenszand

    10 sterren

    Wij hebben regelmatig een huis(je) gehuurd. Echter dit huis heeft de andere ruimschoots overtroffen.
    Qua natuur is het hier geweldig. Wat wij een pluspunt vinden, dat je vanuit het huis aan een wandeling kunt beginnen. Wij hebben zoveel mogelijk de auto laten staan. Ook is het erg prettig om lopend naar de bakker te kunnen.

    Reactie van Carel Nout

    Beste fam. L., dank voor uw mooie waardering voor vakantiehuis CECILE. Je kunt hier inderdaad fantastische wandelroutes lopen. Fijn dat alles naar wens was en graag tot een volgende keer. Dank ook namens de eigenaren, Nelly Rebel, contactpersoon verhuur.

Culinair en wijn

In deze omgeving zijn verschillende restaurants; u komt ze tijdens uw tochtjes tegen en tips vindt u in een map in het huis zelf.
Elke dag is er wel ergens markt, wel vaak alleen in de ochtend, soms ook op de avond.
In deze omgeving is er wijn te kust en te keur te koop zowel bij de div. chateaus als bij de supermarkten.
En: Op slechts 200 meter ligt de wijnboerderij "Rieu Frais" met heerlijke wijnen. Het verhaal gaat dat de Koning van België hier zijn wijn koopt!

Wat is er te doen

Uiteraard zijn er diverse ochtend markten in de omgeving. Leuke plaatsen die een bezoek of een dagtocht zeker waard zijn: Nyons, Buis les Baronnies, Vaison la Romaine, Grignan, Fontaine de Vaucluse, Gordes, Abbaye de Senanque, L'isle sur la Sorgue en de Mont Ventoux! (zie ook de schitterende serie extra foto's op de site)

Er is een Jeu de boules baan in het dorp, u kunt tennissen in Nyons, er is een riviertje en speelplaats op slechts 100 meter.
Het is een mooie wandelomgeving en sportieve mountainbikers komen hier ook aan hun trekken. Bij de VVV in Nyons kunt u de meest actuele informatie verkrijgen over zomerfeesten, avondmarkt, galerie, tentoonstelling, ridderfeest, braderie, brocante markten etc.

U kunt van hieruit ook naar de Middellandse zeekust rijden in een kleine 2 uur (bijv.Marseille, Cassis, Nice, Cannes).

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Aankomstdag/wisseldag is de zaterdag.
Schoonmaak (verplicht) € 65; Borg € 200; Toeristenbelasting € 1,50 p.p. p.dg. vanaf 18 jaar, daaronder gratis.
naar keuze: een Bed/bad/keukengoedpakket á € 15 p.p. of alles zelf meenemen (bij boeking svp aangeven wat u graag wilt).
Huisdier niet toegestaan.
Gratis: kinderbed en -stoel, kinderzwembadje, WIFI internet.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

bed/bad/keukengoed € 15,00 p.p. of alles zelf meenemen, dit naar keuze en wilt u dit bij boeking aangeven?
Toeristenbelasting v.a. 18 jaar € 1,50 p.dg. p.p. (=€ 21 voor 2 pers. p.wk.)
Niet toegestaan: huisdieren, roken.
Wifi-internet, kinder campingbedje en kinderstoel: gratis.
Vaste wisseldag is de zaterdag (tussen 14.00 en 19.00 uur), vertrek za. uiterlijk 10.00 uur

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 10,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 5,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 695

Prijs per week vanaf

€ 695