Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Le Bon Patron is een vakantiewoning, in 2012 gebouwd in de voormalige stal van ons huis in La Combe. De woning heeft een ruime woonkamer/keuken en twee tweepersoonsslaapkamers met elk een badkamer. De gite van ruim 80 m2 is comfortabel ingericht. In beginsel voor vier personen, maar het is mogelijk om een bed in een van de slaapkamers bij te zetten. Aan de eettafel kunnen zes personen plaatsnemen. Door de eigen badkamers bij de slaapkamers is Le Bon Patron zowel geschikt voor een gezin als voor bijvoorbeeld twee bevriende stellen.
Le Bon Patron heeft de ingang met terras op het westen, maar ook aan de zuidkant is ruimte om een paar terrasstoelen te zetten. Er is voldoende grasland voor kinderen om te kunnen spelen. Het uitzicht is vrij en lieflijk: glooiend weiland, bos en enkele boerenhuizen in een klein gehucht. Wandelingen kunnen vanaf het terrein beginnen. Volop rust en privacy!

De faciliteiten op een rij: terras met tafel en vier stoelen plus twee ligstoelen, twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers, babybedje, wasmachine, gasfornuis met elektrische oven, afwasmachine, houtkachel, elektrische radiatoren, strijkbout en -plank, TV/DVD-speler, Wifi, huisdier in overleg welkom.
Le Bon Patron is een niet-roken gite, buiten is meer dan genoeg mogelijkheid om te roken.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • TV
  • Internet

Beschikbaarheid van 'Le Bon Patron'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Combe hoort bij de gemeente Cistrières en ligt op circa 1000 meter hoogte in het Livradoisgebergte, een prachtig gebied met veel bos (parc naturel regional Livradois-Forez). In Cistrières is een bar-restaurant.
In de omgeving zijn diverse leuke dorpen en stadjes, zoals La Chaise Dieu en Lavaudieu en iets verderop Brioude, Ambert, Issoire, Le Puy en Velay. U kunt prachtige autotourtjes maken, bijvoorbeeld door de Gorges de la Loire of de Gorges de l’Allier.
Tevens zijn er enkele zwemmeertjes .

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Bosrijk

Recensies

Le Bon Patron heeft de afgelopen 4 jaar 8 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.75 sterren
  • 10 sterren

    We zijn in deze week heerlijk tot rust gekomen. De locatie is werkelijk heel mooi. Waar je ook staat heb je een schitterend uitzicht. 's Avonds was het genieten van een prachtige zonsondergang. De gite is van alle gemakken voorzien en heel schoon. De gastheren Ron en Peter hebben ons bijzonder verwend. Heerlijk kunnen wandelen met onze hond Yip, die voelde zich ook helemaal thuis. Gezellige Franse dorpjes om even op een terrasje te gaan zitten.Ook als je van kunst en cultuur houdt valt er genoeg te zien. Kortom er valt genoeg te beleven. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer..

  • 10 sterren

    We hadden een hele fijne week in deze prettige gite! Zeer schoon, netjes en lekker ruim met 2 aparte badkamers. Om zelf te koken is alles aanwezig. Ontvangst en contact met de eigenaren was erg aangenaam. Omgeving is prachtig om te wandelen en uitstapjes te doen. Aanrader!

  • 9 sterren

    De gite is zeer schoon, ruim, compleet (in de keuken is echt alles aanwezig) en de gastheren Peter en Ron zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. We hebben genoten van de omgeving en activiteiten gedaan die voor de kinderen ook aantrekkelijk waren.

Wat is er te doen

In de bergen kunt u heerlijk wandelen en, als u niet opziet tegen stijgen en dalen, ook fietsen.
Het gebied is geliefd bij paddenstoelenzoekers.
In het zomerseizoen zijn er veel marktjes en brocantes.
In augustus is er het (klassieke) muziekfestival van La Chaise Dieu.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Wij gaan uit van verhuur per week, maar in overleg is een afwijkende periode mogelijk (langer of korter dan 7 dagen).
    De weekprijzen voor 4 personen zijn voor de gite met gebruik van twee slaapkamers en twee badkamers (laagseizoen €525,00 en hoogseizoen €630,00) . De weekprijzen voor twee personen zijn voor de gite met gebruik van één slaapkamer en badkamer (laagseizoen €455,00 en hoogseizoen €525,00 ) . In 2024 loopt ons hoogseizoen van 8 juni tot 7 september, de overige weken zijn laagseizoen.
    Naast beddengoed, keuken- en badlinnen zijn tevens bij de prijs inbegrepen: wasmiddel, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen, WC-papier.
    Verbruik van elektra en stookhout wordt tegen kostprijs achteraf in rekening gebracht. Toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht, n.l. 5.5% van de huursom.

    Prijs is inclusief

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 60,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Prijs per week vanaf

    € 455

    Prijs per week vanaf

    € 455