Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
ingrid van der sluis

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Op een landgoed van 4 hectare in een " zone naturelle" ligt deze exclusieve in het bos verscholen houten cabin met alle comfort. Zeer prive, u bent de enige huurder. De eigenaren zijn discreet en bieden eventueel hulp indien nodig. Zij verwachten van u dezelfe discretie, de rust is gegarandeerd op deze ongelooflijke mooie plek met uitzicht op het kasteel van Leotoing. Aan het eind van een onverharde weg, u loopt zo het bos in. De cabin is alleen geschikt voor 2 volwassenen, geen huisdieren en geen kinderen.
Er zijn geen zichtbare buren. Buiten geen BBQ of open vuur toegestaan.
De cabin bestaat uit 2 een persoonsbedden van 90x200m, een keukenhoek met gasstel, ijskast, magnetron, koffiezet apparaat en waterkoker en ventilator.
Badkamer met douche, wastafel en toilet. Geen wifi.
Een buiten, niet afgezet met heerlijke schaduw plekken onder de bomen, tuinmeubelen, een fantastische plek om te relaxen met uitzicht op het kasteel van Leotoing.
De cabin ligt op 600m altijd een briesje en de nachten koelen heerlijk af!
Er zijn geen extra schoonmaak kosten, dus zelf schoonmaken voor vertrek, zoals bedden afhalen, vuilnis en glas weg brengen, geen afwas laten staan, aanvegen enz.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Alleen volwassenen

Beschikbaarheid van 'Tatanka Ranch'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

In de Auvergne op de grens met de Cantal, de Puy de Dome en de Haute loire ,op een terrein van meer dan 4 hectare ligt deze heerlijke cabane., een verborgen pareltje in het midden van een bos met weilanden en met uitzicht op een romantische kasteel ruine. Het terrein betaast uit beboste weilanden en bij de cabane kunt u heerlijk zitten onder de bomen, die veel schaduw geven. De Tatanka Ranch ligt aan een onverharde weg die alleen toegang geeft voor de postbode, vuil ophaal dienst en zo af en toe een tractor, dus rust verzekerd! U bent de enige gast op het terrein dat u deelt met de eigenaren, die zeer dicreet zijn en u met volle teugen laten genieten zonder een storend element te zijn, wel altijd behulpzaam en geven graag advies over de aktiviteiten in de buurt. Geen andere huurders, geen buren op korte afstand dus volkomen veilig!
U kunt zo de mooiste wandelingen maken vanuit de cabane en de eerste voorzieningen zijn op 7km in Lempdes sur Allagnon of op 15km in Massiac.
Deze streek in de Haute Loire is nog onondekt en biedt zeer veel natuurschoon, als er iets is dat hand in hand gaat in de Auvergne, dan is het wel zuurstof. In de winter op wintersport of in de zomer wandelen langs de hete vulkanen, waar je ook voor kiest overal adem je de zuivere berglucht.!

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Geen bezoek aan de Auvergne kan eindigen zonder eenn kaasplank gegeten te hebben! Onder de vijf BOB's ( beschermde oorsprongsbenaming) zul je worden verleid door de lichte notensmaak van Saint Nectaire de rustieke smaak van de blauwe Auvergne en de zoetheid van de Cantal.
Culinaire specialiteiten met kaas als hoodf ingredient: aligot, aardappel puree met knoflook, creme fraiche, tomme, kaassoep, boeren brood en uien.

Wat is er te doen

Het bijna 400.000 HA grote regionale vulkanenpark van de Auvergne, met uitgestrekte berggebieden, bossen, weilanden veengebieden en meren, toont een gebalanceerde biodiversiteit. Een enorm gebied waar je naar hartelust kan wandelen en aktiviteiten kan beleven voor jong en oud!

Bijvoorbeeld: panoramique de Domes een electrische tandradtrein die je naar de top brengt van de Puy de Dome waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op la Chaine des Puys 80 vulkanen die al meer dan 8000 jaar slapen en wereld erfgoed van de Unesco zijn.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Bergsport
  • Langlaufen

Wat je ook moet weten...

Er is een tv in de cabane, die alleen werkt als scherm voor de dvd speler. Er is geen wifi. Internet werkt goed op de mobiele telefoon.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Tatanka Ranch heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 500

Prijs per week vanaf

€ 500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie