Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

Chalet Cristal op de eerste verdieping, komt u binnen via de ruime keuken met ramen aan weerszijden. Deze verdieping is voornamelijk open en de keuken leidt naar een grote woon- en eetkamer met een mooie houtkachel, een grote tv en dvd-speler met ingebouwd surround sound-systeem en zitplaatsen voor maximaal tien personen.
De keuken is volledig uitgerust met nieuwe granieten werkbladen, oven, nieuwe inductiekookplaat, magnetron, grote koelkast met vriezer en vaatwasser en heeft ook een fondueset, raclette / steengrill, Nespresso-apparaat, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, koffiekan, broodrooster, elektrische staafmixer en staafmixer, en een breed assortiment aan bakvormen en dienbladen en kookboeken.
De woonkamer is ongelooflijk licht en zonnig, met ramen op het zuiden en oosten en twee paar dubbele deuren die toegang geven tot het balkon op het zuiden en de veranda op het oosten met uitzicht op de hellingen boven Morillon en de bergen van Criou en Buet. Er is een brede selectie boeken, dvd's en spelletjes voor alle leeftijden, met WiFi in het hele chalet.
De muren in de woonkamer zijn bekleed met horizontale, onafgewerkte houten planken voor een eigentijdse chaletstijl. Het meubilair is modern met grote, comfortabele, zachte leren banken en originele kunstwerken van lokale kunstenaars. De enorme salontafel, gemaakt van een oude deur, voegt karakter toe en is perfect voor bordspellen en aperitiefjes en hapjes.
Op de begane grond van het chalet is een grote bergruimte met verwarmde kastruimte, bank en veel bergruimte voor ski's en snowboards. In de zomer is er voldoende ruimte voor maximaal zes fietsen.
Het chalet is kindvriendelijk met een kinderbed, opklapbed, kinderstoel, traphekjes, bestek, borden, schalen en bekers. De tuin is veilig omheind en er zijn ook een paar sleeën beschikbaar. Er is een ruime keuze aan dvd's, spelletjes en puzzels die geschikt zijn voor kleuters en hoger.
Met zijn twee kingsize / dubbele slaapkamers met eigen badkamer en nog eens vijf eenpersoonsbedden, is het chalet bij uitstek geschikt voor zowel gezinnen als ook groepen vrienden met een mix van koppels en singles.
De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, met een eigen doucheruimte, op dezelfde verdieping als de open woon- en eetkamer en de keuken. Deze slaapkamer heeft een 140 cm breed tweepersoonsbed, een grote kledingkast en twee nachtkastjes en ligt op het westen met een prachtig uitzicht op de zonsondergang over de Marcelly. Deze kamer is afgewerkt in natuurlijk hout met een grote lichte muur die hangt van een reis naar Pushkar.
Een trap vanuit de eetkamer leidt naar de tweede verdieping met nog eens drie slaapkamers en twee badkamers.
De grote slaapkamer op het zuiden heeft een Europees kingsize bed (160 cm breed) met een heerlijk comfortabele matras en topper. Deze kamer heeft eigentijds massief eiken meubilair, waaronder een grote ladekast en twee nachtkastjes en het bed. Er is ook voldoende ophang- en opbergruimte. Muren zijn wit / gebroken wit met wat natuurlijk hout. De ensuite badkamer heeft een bad en handdouche, wastafel en toilet.
De 3-persoons op het zuiden met tv / dvd-speler, perfect voor kinderen of tieners, is ingericht in een eigentijdse lichtgrijze en witte kleurstelling met bijpassende grijze meubels.
Verder is er nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op het noorden met een prachtig uitzicht op La Bourgeoise en de hoogvlakte de Joux. Deze kamer is ingericht in een rustgevende lichtgroene en witte kleur.
Er is een grote familiebadkamer met bad en douche en een aparte wasmachine / droogruimte onder het dak..
De slaapkamers zijn allemaal in chaletstijl met enkele schuine plafonds en zichtbare balken; alle slaapkamers hebben voldoende opbergruimte, een spiegel, haardroger en lees- / nachtlampjes.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi

Beschikbaarheid van 'Chalet Cristal'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Chalet Cristal Morillon is een prachtig chalet in het centrum van een eigen grote (1000 m2) privétuin in een rustig gehucht aan de zonnige zuidkant van de Giffre-vallei, midden in het skigebied Grand Massif. Het is minder dan een uur rijden van Genève of een gemakkelijke acht uur rijden van Calais.
Het chalet is aan alle kanten omgeven door heggen, waardoor de tuin zeer privé is en er voldoende parkeergelegenheid is voor drie tot vier auto's. Het ligt op 5 minuten lopen van het prachtige Lac Bleu, dat in de winter langlaufen en zwemmen biedt, tokkelen, trampolines en volleybal in de zomer. Vanuit het chalet heb je uitzicht op de bergen in alle richtingen.

  • Bergachtig
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Beschrijving van en afstand naar skigebieden

Gebied: Le grand Massif

Afstand: 150 m - 2 km tot skigebied

Op 3 minuten rijden ligt de Morillon telecabine, met een groot gratis parkeerterrein. Skibussen stoppen op minder dan 100 m van het chalet. Het is mogelijk om naar en van de telecabine te lopen. Verhuurwinkels liggen er vlakbij, waar je je skispullen 's avonds in bewaring kunt geven.

Culinair en wijn

Het is maar 5 minuten lopen naar een geweldige bakker, een aantal restaurants en bars en een wekelijkse markt. Het dorp Morillon ligt op 10 minuten lopen. Het heeft een wekelijkse markt en meer winkels, restaurants en bars. Samoëns heeft ook een grote wekelijkse markt en een grotere reeks winkels, waaronder een uitstekende delicatessenwinkel/slager en ook specialiteitenwinkels.
Voor lokale kazen is er een "laiterie".

Wat is er te doen

Het Grand Massif is het hele jaar door een prachtige plek om te bezoeken. Het is vooral bekend om zijn eersteklas wintersport, met 265 km aan pistes op slechts een paar minuten van het chalet. Een groot verschil tussen het Grand Massif en enkele van de andere, schijnbaar grotere, skigebieden is, dat het allemaal toegankelijk is vanaf de eerste lift - u hoeft uw ski's niet uit te doen om hier een bus door de stad te nemen! In de zomer is er een zwemmeer (met strandwachten en een strand) op een paar minuten lopen van het chalet, evenals mountainbiken en wielrennen in overvloed, een pompbaan, met raften, minigolf en tennis allemaal voor de deur. Wandelingen variëren van makkelijke wandelingen langs de oever van de rivier tot meerdaagse hut-tot-hut-avonturen. Sommige van de hutjes zijn geschikt voor kinderen vanaf jonge leeftijd en bieden geweldige overnachtingen met het hele gezin.

  • Skiën
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bergsport
  • Langlaufen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Neem contact met ons op voor een verblijf korter dan een week. De prijzen per nacht varieren afhankelijk van de lengte van het verblijf, van 3 tot 7 dagen. Korting op verblijven van meer dan 7 nachten.
Bij de prijs inbegrepen:
- opgemaakte bedden bij aankomst.
- handdoeken en keukendoeken aanwezig
- welkomstpakket
- extra toiletartikelen
- open haard-hout in de winter
- afwasmiddel, vaatwastabletten, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen
- eindschoonmaak

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Chalet Cristal heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag