Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ron  Verweij

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Huurtent Type Bell 2personen
Heerlijk 'Basic' kamperen met geweldig uitzicht in de Romantisch ingerichte "Bell "
Kamperen als 'God 'in Frankrijk

Geen zin om al je kampeerspulletjes mee te nemen of heb je deze gewoonweg niet, reserveer dan onze super gave en romantische BELL-TENT.
Deze fantastische tent staat helemaal ingericht voor jullie klaar.
Een heerlijk vast bed, zitje en Bohemian inrichting maken een verblijf in de " BELL " een heel bijzondere belevenis.
Verwen jezelf en ga heerlijk relaxed kamperen, wij hebben al het werk al voor je gedaan...

Do The " BELL "
Inclusief
Aparte overdekte kookhoek ( Tarp )
Kooktoestel/ koeling/ pannen etc/ koffie perculator/ servies/ bestek/ glaswerk
Dekbedden en bedlinnen/ keukenlinnen
Stoelen/ tafel/ picknicktafel/
Eigen stroomvoorziening door middel van zonnepaneel

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Internet
  • Sauna

Beschikbaarheid van 'Bell-tent l 'hirondelle'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De schitterende Bell-tent is geheel vrij gelegen . Het uitzicht over de heuvels van de Combrailles is fantastisch gelegen op een terrein van 2 ha. Volledige privacy zonder je alleen te voelen. Zeer ruim opgezet . Dorpjes met alle voorzieningen zijn op slechts 5 autominuten verwijderd. Verschillende mooie zwemmeren om de hoek.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Op camping/vakantiepark

Culinair en wijn

Geniet van al het goede dat het Franse platteland te bieden heeft. Zelf inkopen doen op de lokale marktjes met verse producten zo van het land , groot assortiment Auvergnatse kaasjes en een heerlijke streekwijn uit Saint-Pourçain-sur-Sioule, of jezelf heerlijk laten verwennen in een van de leuke restaurantjes in de buurt. Een lijst met mogelijkheden is in de gite aanwezig.

Wat is er te doen

In Le Mont-Dore en SuperBesse (massif du Sancy) zijn er volop mogelijkheden voor de bergsporter, avonturier en wintersporter. In de zomermaanden klimmen,klettersteigen,wandelen en hiken. In de wintermaanden veranderd het gebied in een prachtig (betaalbaar) winterparadijs waar de gebieden Le Mont-Dore en SuperBesse als skigebieden met elkaar verbonden zijn.

Iets buiten het plaatsje Châteauneuf-les-Bains is er een opstappunt voor de kanoër en ook in het verderop gelegen Pont-de-Menat zijn er volop kano mogelijkheden.

De liefhebber kan bij Ayacheval in het plaatsje Ayat sur Sioule heerlijke tochten maken in de omgeving.

Voor de echte avonturier zijn er in het zomerseizoen een groot aantal down hill afdalingen mogelijk met de mountainbike in Le Lioran en SuperBesse, de gondellift brengt je (met mountainbike) naar 1900 meter waarna de afdaling kan beginnen. Geniet!

Op een kwartiertje rijden vind je de Gorges de la Sioule. Start bij het dromerige plaatsje Châteauneuf-les-Bains en volgt zo een werkelijk prachtige route langs de rivier de Sioule. Onderweg genoeg idyllische plekjes voor een heerlijke pique-nique en vervolgens heerlijk weg dromen bij het geruis van de stromende rivier.

Breng een bezoek aan de grootste Boeddhistische tempel in Europa, Dhagpo Kundreul Ling, in het plaatsje Biollet. Een echte on-Franse ervaring maar niet minder indrukwekkend!

Volop zwem, vis-en kanomogelijkheden in een van de prachtige meren of natuurlijk de rivier de Sioule.

Lekker slenteren in een van de gezellige dorpjes in de buurt, een brocante bezoeken of de gezellige weekmarkt en in het seizoen zelfs een avondmarkt. Op de Campagne (platteland) is het de gewoonte om evenementen kenbaar te maken door het plaatsen van bordjes in de berm van de weg, dus opgelet.

Op 45 minuten rijden ligt het prachtige gebied van Le Mont-Dore. Je komt hier in een totaal ander landschap terecht met bergen tot bijna 2000 meter hoogte. Het gelijknamige dorp is zowel in de zomer als de winter een bezoek meer dan waard.

Omdat een bezoek aan de Cantal wat meer tijd in beslag neemt is een overnachting aldaar zeker een leuke optie. Een ruig en uitgestrekt berggebied wat bekend staat om zijn fraaie bergpassen, heerlijke kazen en de salers-koeien. Aanrader voor de sportieve automobilist/motorrijder!

Auvergne is de streek in Frankrijk die het hoogste aantal AOP-kazen heeft, een garantie voor authenticiteit en hoge kwaliteit. Bleu d’Auvergne, Cantal, Salers, Fourme d’Ambert en de Saint-Nectaire. Aanrader is een bezoek aan Saint-Nectair waar de koning der kazen van de Auvergne wordt geproduceerd.

Volg de “ketting van vulkanen” en ga terug in de tijd. Ooit reikte de bergen in deze streek tot wel 5000 meter, veel later ontstonden hier de vulkanen. Ervaar en leer wat meer over de geschiedenis en het ontstaan van dit natuurfenomeen en bezoek het themapark Vulcania en de daar tegenovergelegen Volcan de Lemptégy waar u letterlijk in een vulkaan rondwandelt.
De Auvergne: mooi,mooier,mooist!

  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

*Als de eigenaren zelf vakantie vieren Les Verts is er de mogelijkheid gebruik te maken van het wellness huisje met daarin een originele hout gestookte Finse sauna, doucheruimte etc. romantische relax ruimte en omsloten buitentuin.
*Eigen vuurkuil met driepoot / barbeque rooster te gebruiken in overleg ( ivm. brandgevaar)

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Inclusief gas,water,electra en Wifi/internet. Gebruik eigen Gasten App gratis. Gebruik barbeque rooster/ Dutch oven mogelijk. Sauna ( prive ) tegen betaling mogeijk.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Bell-tent l 'hirondelle heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 490

Prijs per week vanaf

€ 490

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie