Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Sous le noyer

Bekijk album (45)
/
  • 5
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,4
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Sous le noyer'

Let op! Sita Hes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 okt 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Sous le noyer heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in juli 2022

Heel leuk huis, alles klopt wat in de uitleg staat. Heel gezellig, rustig, een en al natuur. Ook veel speelgoed voor de kinderen aanwezig, was een extra pluspunt voor ons. Veel meertjes in de buurt om te zwemmen. Heel fijn en persoonlijk contact met eigenaar en beheerders.

9
Bezocht in juli 2022
Thera Bootsman

We hebben een heerlijke tijd gehad, veel gelezen, gewandeld, vuurtje gestookt, kortom onthaasten. Het huis was heel comfortabel zodra je binnenstapt is het goed.

9
Bezocht in september 2021

Hallo Sita,
Weer thuis, veel foto’s om terug te kijken en veel leuke herinneringen.
4 weken in Sous le noyer ,wel ze vlogen voorbij. Prachtige omgeving, gewoon in de auto stappen en gaan rijden, je laten verrassen door wat je tegenkomt.
We hebben veel regen gehad en lage temperaturen, maar de houtkachel geeft heerlijke warmte en het is heel plezierig kijken naar het vlammenspel.
Jullie huis is een prettige plek om te verblijven, goede bedden, warme, zelfs hete douche, grote slaapkamers, woonkamer met grote keuken, grote eetkamer, goede trap naar boven. Het enige wat wij misten was een theepot.😀
Enorme tuin met veel planten, bloemen, vogels, heel veel roofvogels, hagedissen, en niet te vergeten de vlinders.
Prachtige sterrenhemel,als het helder weer was. Eenmaal een ree zien grazen op het land van de boer.
Kortom, een plek om tot rust te komen, geen t.v.,geen WiFi, en dat was heel ontspannen.
Er is geen afwasmachine, maar het is geen straf om de afwas met de hand te doen, afwassen,afdrogen en wegzetten met 3 man, het is zo gebeurd😌
De elektrische dekens zijn zeer van pas gekomen..
Kortom Sita, we hebben veel plezier en ontspanning gehad in Sous le noyer, we missen het gekraak van de houten vloeren.
Bedankt voor de fles wijn, het verhaal over het ontstaan van het huis en zijn bewoners, de hartelijke ontvangst van Margaret en de hulp van Gerrit.
Groetjes fam.L.

9
Reactie van Sita Hes

Het bezoek van deze familie op leeftijd 87 en 80 jaar, vergezeld door hun zoon vond ik spannend. Alle trapjes in het huis, de kuilen in het gras, in september zonder centrale verwarming...hoe zou dat gaan?. Het lukte me niet om ze op andere gedachten te brengen. De familie wilde toch ons huis boeken en gelukkig heeft de familie een fijne tijd gehad en heb ik geleerd dat er ook hele fitte 80 ers zijn. Natuurlijk kan een theepot uit de theepotten verzameling gebruikt worden. Ik heb er genoeg!

Bezocht in juli 2021

Voor de derde keer in dit heerlijke fijne huis.
Helaas troffen we het niet met het weer.
Veel gewandeld met onze 2 honden en bij thuiskomst heerlijk de kachel aan.
Het huis voelt als thuiskomen.

10
Bezocht in september 2020

September 2020
Sous le Noyer, het was onze 3e keer, het voelde als thuiskomen in dit fantastische huis. We hebben weer genoten van de stilte, ruimte, maar vooral de algehele rust.
Het ruime, compleet, gezellig goed ingerichte huis, het uitzicht vanuit de grote tuin en de schaduwplek onder de notenboom.
Het weer was fantastisch, dus alle dagen buiten kunnen eten, regelmatig de BBQ aan en de vuurketel in de avonduren om te kunnen genieten van de sterrenhemel en het geluid van de uilen en andere diverse bosbewoners. Die sterrenhemel, .....echt fantastisch door het gebrek aan lichtvervuiling. ( Ja, U leest het goed!)
Ook onze honden kwamen aan hun trekken, wandelingen in het achterliggende bos, een grote omheinde tuin waar genoeg te snuffelen was naar wat er s’ nachts had rondgescharreld.
Heerlijk lezen in de comfortabele tuinstoelen, op de ligbedden of de hangstoel onder de notenboom. Er is een ruim aanbod aan leuke en goede boeken.
Koken is er ook een waar genoegen in de ruime en complete keuken.
Vanuit het huis zijn er legio mogelijkheden voor uitstapjes, de informatie daaromtrent is in ruime mate in het huis aanwezig.
Een tip! Open in de ochtend op rustige wijze de gordijnen, wellicht wordt U verrast door de aanwezigheid van reeën in het weiland achter het huis.
Wij hadden dit jaar het grote geluk om s’ morgens om 7.00 uur In het aangrenzende weiland een wildzwijn met 6 al redelijk uit de kluiten gewassen jong waar te nemen.
Het was weer genieten, dus wij komen graag nog eens terug.

10
Reactie van Sita Hes

Zo bijzonder om deze zwijnenfamilie op eigen terrein waar te nemen. Heb ik nog niet meegemaakt....En dan nog een foto ervan kunnen nemen. Was mij niet gelukt....Foto zet ik in het album. Fijn om te horen dat jullie weer genoten hebben! En dank voor de mooie foto, heel bijzonder. Salut Sita

Hier geweest? Schrijf een recensie