Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gite des graines

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Gite des graines'

Rob van der Elst heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 nov 2021

Recensies

Gite des graines heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2019

Gîte des Graines is onderdeel van de oude watermolen Moulin de Comtes. De eigenaars bewonen een deel van het gebouw en verder is er nog een gîte en een B&B deel. Gîte des graines is recent grondig opgeknapt door de nieuwe eigenaars. Het is praktisch en gezellig ingericht met alle comfort die men zich kan wensen. Vooral de bedden verdienen een extra pluim. Met voorsprong de beste bedden die we in Frankrijk zijn tegengekomen.

Moulin des Comtes ligt zo'n twee kilometer van het plaatsje Viverols af, alwaar een bakker en wat kleine winkels. Vanwege de hoogte wordt het er wat minder snel benauwd in de zomer en dat vonden wij erg prettig, vooral 's nachts. De omgeving is erg fraai met leuke kleine plaatsjes om te bezoeken. Voor kinderen en dan vooral pubers is er wellicht wat weinig spektakel.

De nieuwe eigenaars, Rob en Annemie, zijn zéér gastvrij (maar zeker niet opdringerig) en spannen zich in om hun gasten flink te verwennen. Zo vind je op de avond van aankomst een complete en smakelijke maaltijd in de koelkast. Even opwarmen en het erbij geleverde flesje wijn openen en de vakantie kan beginnen. Uniek!
Helaas hebben wij ook een beroep moeten doen op hun hulpvaardigheid nadat onze auto 20 kilometer voordat we ons vakantieadres zouden bereiken, het definitief begaf en de ANWB pechhulp ons grondig en langdurig in de steek liet.
Dankzij de inspanningen van Rob en Annemie en twee Belgische gasten hebben we toch een uitstekende en gezellige week gehad.

Alles bij elkaar opgeteld kan ik Gîte des Graines iedereen van harte aanbevelen. De hoge score en de positieve recensies, mede de reden dat ik er geboekt had, zijn volkomen terecht.

10
Reactie van Rob van der Elst

Beste Stef en Nicolette, Dank jullie wel voor deze mooie woorden. Het was een plezier dat jullie er waren en we vergeten jullie niet snel..... Heerlijk te lezen dat jullie ondanks de problemen toch een heerlijk vakantie hebben gehad. Groeten, rob en annemie

Bezocht in juli 2018

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behupzaam. Bij aankomst staat een heerlijke maaltijd klaar inclusief een fles wijn. De ruimtes zijn prima in orde, bedden liggen heerlijk.
Uitstekende uitvalbasis voor de steden Lyon of St.Ettienne.
De huisdieren komen ook af en toe langs voor wat aandacht.
Heerlijk weekje weg gehad.

10
Bezocht in juli 2018

Wij waren hier in 2018
Echt een aanrader!! Wat een mooie plek en wat een warm welkom.
Fijne Gîte met alles erop en eraan. Super bedden.
Genoten van de kookkunst van Annemie.
Genoten van de omgeving, mooie wandelingen etc.
Alsnog hartelijk dank Rob en Annemie
Groet uit Weesp (Tjibbe en Corrie)

10
Reactie van Rob van der Elst

Beste Corrie en Tjibbe, Het was heel leuk dat jullie er waren. Dank je wel voor de mooie recensie. Groeten, rob en annemie

Hier geweest? Schrijf een recensie