Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Vakantiehuis in Charroux

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Vakantiehuis in Charroux'

Let op! Mariëlle Renkens heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Vakantiehuis in Charroux heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2017

Ruim 1 week zijn we in dit vakantiehuis geweest en we hebben het geweldig naar ons zin gehad. Een mooi huis, mooi weer en een mooie omgeving! Het is een fijn huis om vakantie in te houden. En Charroux is een leuk stadje. Lekker rustig maar toch ook voldoende bedrijvigheid. We zien terug op een geslaagde vakantie!

10
Reactie van Mariëlle Renkens

Dank voor deze mooie recensie. Heel fijn om terug te lezen!

Bezocht in juli 2015

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit vakantiehuis! Het huis is zeer compleet ingericht, met alles wat je je maar kunt wensen om te koken, lekker te tafelen (binnen aan de grote tafel, of lekker buiten op de veranda) en te ontspannen. Er is duidelijk aandacht besteed aan de inrichting en wij voelden ons er meteen thuis. Het dorpje vonden wij ook leuk; iedere ochtend maakten we een wandeling met onze twee baby's door en rond het dorp. Konden we meteen even brood halen bij de bakker voor het ontbijt (de bakker is 2 minuten lopen van het huisje). Daarnaast hebben we bij verschillende restaurantjes geluncht, een drankje gedaan of een crepe gegeten.. Kortom een hele ontspannen vakantie en echt een aanrader!

9
Bezocht in december 2012

Wilt U de berichten uit het gastenboek lezen? Open dan de volgende link!

http://www.auvergne-vakantie.com/#Gastenboek

10

Hier geweest? Schrijf een recensie