Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Epalle

Bekijk album (27)
/
 

Beschikbaarheid van 'Epalle'

Arjen Duinhouwer en Ella Maliepaard heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 09 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Epalle heeft 22 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,4
Bezocht in juli 2018

Prima huis in mooie omgeving. Mooie plek om te wandelen, fietsen, cultuur op te snuiven en lekker te eten. Heerlijk rustig in klein gehucht, mooie tuin met prachtig uitzicht.

8
Bezocht in november 2017

Hoi Jenneke en Dick,
Zojuist terug van een heerlijke tijd die wij in jullie prachtige huis hebben mogen doorbrengen. Genoten van het prachtige uitzicht, met en zonder sneeuw, optrekkende wolken na een regenbui maar zelfs ook gewoon nog even buiten in het heerlijke zonnetje. Ja dat kan allemaal in Nov. Mooie wandelingen gemaakt met de hond. Reeën weg zien springen natuurlijk, och je leeft zo dicht in de natuur en toch weet je je in de "bewoonde" wereld. Van bovenaf mag je het allemaal bezien. Genietend in de avond van de warmte en de vlammen in de kachel. "s nachts onder het heerlijk warme dekbed. Alles is voldoende aanwezig in jullie huis om van het verblijf een echte vakantie te maken een rustpunt in het bestaan van een mens. Meer is niet nodig. Rust is weldadig aanwezig, de natuur doet verder de rest. Zelf hoef je het alleen maar tot jezelf te laten komen. Dank voor deze mooie tijd!!!

10
Bezocht in augustus 2017

We hebben met drie personen een heerlijke week gehad in de gite in Epalle. Alles is prima in orde. Het huis is van de hedendaagse gemakken voorzien, maar heeft zijn oorspronkelijke charme niet verloren. Grappig is dat de plaatselijke kippen en hanen op visite komen. Zelfs in de woonkamer. Leuk is ook dat er in de aanpalende schuur vleermuishes rondvliegen. Een aandachtspunt is de bank in de huiskamer. Daar kun je niet echt lekker op zitten. De omgeving is prachtig wandelgebied; het uitzicht magnifiek. De landelijke rust wordt helaas af en toe verstoord door de lokale boswerkers, die hun grote machines luidruchtig en langdurig onderhouden. Maar dat soort zaken hoort bij het leven op het 'platteland'. Voor het overige is het zeer goed toeven in Epalle.

8
Bezocht in augustus 2017

Wij zijn voor de tweede keer een weekje in Epalle geweest. Het blijft een erg mooi landelijk Frans gebied met prachtige uitzichten. We hebben genoten van het wandelen en een dagje Vichy. Ook Epalle is erg leuk. Onze dochter vond alle dieren in het dorp razend interessant.
Het huisje is natuurlijk weer prima. Alles is aanwezig en je hebt een mooi uitzicht over het dorp. We hadden niet het beste weer, maar daarom 's avonds gezellig de houtkachel aan.

9
Bezocht in september 2016

Heerlijk huis in leuk stil dorp.
Grote tuin waar je heel vrij kan zitten. Prachtige omgeving. Ga zeker nog een keer terug

8

Hier geweest? Schrijf een recensie