Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Renardeau

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Renardeau'

Laurens en Linda Koenraadt heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 06 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Renardeau heeft 13 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,6
Bezocht in augustus 2017

Ik blijf het zeggen; wat een heerlijke plek hebben jullie! Hier leef je als God in Frankrijk. Helaas was ons verblijf ipv een week, 4 dagen, kort maar krachtig te noemen door de ontstoken poot van onze hond, maar door het fijne huis, de mooie tuin, de prachtige zonsondergangen zijn we hier tot rust gekomen. Veel moois hebben we nog niet gezien. Dus zoveel goede redenen om weer terug te komen. Linda en Laurens, bedankt voor jullie gastvrijheid, voor alles en tot een weerziens!
Hartelijke groet,
Nynke&Chiel en poot van Luca

9
Reactie van Laurens en Linda Koenraadt

Bedankt Nynke en Chiel voor jullie mooie recensie. Hopenlijk zien we jullie weer komend jaar! Hartelijke groet, Linda en Laurens

Bezocht in juli 2017

Laurens & Linda
Na een heerlijke week vakantie te hebben gevierd, zit het er voor ons weer op morgen gaan wij weer op huis aan & maken wij plaats voor -ongetwijfeld- nieuwe èn tevreden gasten.!
Ik zou hier een heel verhaal kunnen schrijven over alles wat wij met z,n drietjes ondernomen hebben, maar héél eerlijk; dat is niet zo veel geweest!Terwijl onze zoon zijn middagslaapjes deed hebben wij relaxed in en om het huis gezeten en ook zelf wat slaap ingehaald! Het was nodig en heel fijn.
Zoals wij al zeiden: wij komen graag nog een keer terug en dan twee weken. Eén week om bij te slapen en de tweede week om er op uit te gaan! Wij willen jullie bedanken voor de fijne week, het comfortabele huisje, de eieren voor de pannekoeken& de ongedwongen sfeer!
Wij komen gráág nog een keer, Vive la France!
Liefs, Tessa, Wouter & Fender

9
Reactie van Laurens en Linda Koenraadt

Bedankt Tessa, Wouter en kleine Fender, Wat een leuke recensie! Wij vonden het erg leuk dat jullie er waren :-)!

Bezocht in juli 2017

Ons weekje vakantie zit er alweer op. Het was een mooie vakantie met gans de familie, in allebei de gîtes. De kleinkinderen hebben zich hier volledig kunnen uitleven. Wat ons vooral zal bijblijven is de grote, ruime gîte en vooral de stilte en de rust. Bedankt en doe zo voort!
Thérèse en Luc, kinderen en kleinkinderen

10
Reactie van Laurens en Linda Koenraadt

Bedankt familie de Rho, voor jullie mooie recensie!

Bezocht in augustus 2016
Just Bennis

Wat een ongelooflijk fijn stekkie was dit. Helaas moesten we vanwege omstandigheden al naar 1,5 week terug naar huis, maar toen hadden we wel al het gevoel dat we 3 weken weg waren. Wat een fijn en compleet huisje is dit. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk rustig aan de rand van het bos. Linda en Laurens zijn fantastische eigenaren/mensen. Ze weten je de rust te geven die je wilt hebben en tegelijkertijd staan ze 24 uur per dag paraat als het gaat om hulp en adviezen. Kortom onze vakantie in Le Renardeau was voor ons een geweldige tijd. Linda en Laurens we wensen jullie het allerbeste voor de komende jaren.

10
Reactie van Laurens en Linda Koenraadt

Bedankt Just en Trudy, voor deze mooie recensie!

Bezocht in augustus 2016

Vigirière...een vlek op de kaart. Maar wat voor één!
Na jullie gastvrije onthaal heerlijk uitgerust, geluierd, gelezen, geborreld en genikst.
Natuurlijk hebben we ook de omgeving verkend. De slaperige, prachtige dorpjes in de Bourbonnais, het middeleeuwse Moulins en het gezellige Clermont-Ferrand.
Genoten van de lokale keuken en het lekkere "Frankrijk-gevoel"om 's ochtends vroeg een paguette en pains au chocolat te halen. We hebben het hier erg fijn gehad.
Dank jullie wel en heel veel succes gewenst met jullie gîtes.

Groetjes van Jan en Francois

9

Hier geweest? Schrijf een recensie