Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

la ferme créloup

Bekijk album (27)
/
 

Beschikbaarheid van 'la ferme créloup'

koopmann Teun heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 apr 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

la ferme créloup heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in augustus 2018

Teun en Els we zijn weer te gast geweest bij jullie mooie bedrijf en gite.
Deze keer hebben we echt een hele mooie week mogen ervaren en genoten van de omgeving en het verblijf bij jullie. Ondanks dat we er voor de 2e keer waren hebben we toch nieuwe dingen weten te bezoeken en te doen Denk aan kastelen omgeving, markt, brocantes en mooie zwemmeer achter bij jullie bedrijf.
Verder de vele wandelroutes van verschillende lengtes. De tuin, met zwembad heerlijk en gesmuld van de verse tomaten en sla. Kortom het was wederom geweldig Het ga jullie goed!

10
Bezocht in augustus 2017

La Ferme Creloup

Teun en Els wat een leuk huisje bieden jullie aan op een prachtige plek!
Nadat we door zoon Sander een uitleg, rondleiding door het huisje hadden gehad, hebben we een geweldige week bij jullie gehad, ondanks dat het weer niet altijd echt meezat.
We hebben heerlijk gezwommen in jullie mooi aangelegde natuurzwembad en genoten van de privé tuin met prachtig uitzicht over de weiden waar de geiten en schapen graasden.
Het huisje met privé tuin en overdekt zit terras met bbq en zitgedeelte, was wat ons betreft perfect en van alle gemakken voorzien.
Natuurlijk de omgeving en plek geweldig echt landelijk en vrij, maar toch zo weer in de buurt bij dorpen en plaatsen waar voldoende te beleven valt. ( brocantes, markten, middeleeuwse abdij, kerken, wandelroutes, middeleeuws dorp met kasteel, steden etc etc )en na afloop heerlijk bij komen bij jullie op het erf geweldig!
Het dieren park van geiten, schapen, varkens, eenden, kippen, paarden, honden en in ons geval de poes met kittens helemaal leuk en zeker ook omdat je vrij bent om te komen kijken met bv melken etc.
Het gastvrij en warme onthaal door jullie.
Kortom in een woord geweldig!!
We komen zeker terug, dank jullie wel
Babs en Hein Strengers

9
Bezocht in april 2017
familie Raaijmakers

Wat een gastvrije ontvangst op een wonderlijk mooie plek.
Zeer verzorgde en ruime gite met een heerlijk eigen terras en tuin.
De kinderen en wij hebben genoten van een fantastische week, het avontuur voor de kids met de schapen en geiten. Schapen mee gaan halen in de wei en helpen melken... wat super!
Lotte, Milan en Julian hebben het nog steeds over hoe fijn het was bij boer Teun en boerin Els.
De heerlijkste versgemaakte geiten en schapenkaas ooit!
We komen zeker terug!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie