Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Clou

Bekijk album (49)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Le Clou'

Jan Bartelds heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 dec 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2010

Na een verblijf van twee weken in de gîte van Le Clou is bij onze terugkomst in Nederland de zomer voorbij.

Bij het verwerken van de gemaakte foto's is het nagenieten van een heerlijke vakantie.

Aanleiding voor het verblijf was het bergachtige karakter van de Chantal en de wandeltochten, die vanuit Le Clou gemaakt kunnen worden. Het mooie nazomerweer maakte dat we veel buiten konden zijn.

De gîte was mooi, smaakvol en met aandacht ingericht en deed prima dienst als vast vertrekpunt voor de wandeltochten, die we maakten. We hebben genoten van het ruige landschap, de vergezichten en de gastvrijheid van de eigenaren. Niets was hun teveel om het ons als gasten naar de zin te maken.

De mooie ligging van Le Clou tegen de berg maakt de natuurbeleving intens. De kleine zetting van chambre-d'hotel, camping en gîte is gelegen aan het laatste stukje van een doodlopende weg. De rust is hiermee gewaarborgd. Tegelijk is het dorpse leven met de dagelijkse voorzieningen maar 10 minuten rijden verwijderd.

Le Clou heeft op ons favorieten lijstje een hoge positie gekregen. De winterverhalen maken dat we ook zeker dat seizoen een keer op deze plek willen beleven.

Wij kunnen een verblijf voor korte of langere tijd van harte aanbevelen!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie