Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Sous le noyer

Bekijk album (38)
/
 

Beschikbaarheid van 'Sous le noyer'

Sita Hes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 08 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Sous le noyer heeft 12 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in september 2018

Augustus 2018 voor de tweede keer op vakantie geweest, op deze fijne locatie en fantastische huis. We hebben weer genoten van de rust en het wandelen met onze honden in deze mooie omgeving. We komen zeker nog terug naar deze mooie locatie.

10
Bezocht in augustus 2018

We hebben een week lang genoten van, in en bij Sous Le Noyer!! Wat een fantastisch plekje! We waren benieuwd of de rust ons zou bevallen.....nou zeker!!
Het huis is ingericht met veel mooie en sfeervolle meubels en accessoires. Er zijn enorm veel spelletjes om doen en ook veel buitenspeelmateriaal voor de kinderen. Alles is er en meer!!!
Het voelde meteen als een thuis!!
Dit huis is een aanrader voor iedereen!!

10
Bezocht in juli 2018

Als je gasten met een dikke keel en tranen in de ogen na drie weken vakantie vieren de deur op slot doen dan is dat een groot compliment denk ik!

Veel geluk!
Groetjes, Aislinn en familie

10
Reactie van Sita Hes

Van Aislinn kreeg ik een lange email waarin ze beschreef hoe de familie genoten had van hun vakantie van 3 weken in sous le noyer. Met haar toestemming heb ik de laatste zin in deze recensie opgenomen want dat vind ik inderdaad een groot compliment voor het huis en de omgeving. En ik heb de zelfde ervaring als ik het huis moet verlaten: 'partir c'est mourir un peu'. (Afscheid nemen is zwaar).

Bezocht in mei 2018

We Zijn erg tevreden over dit zeer kompleet en gezellige huis. Rondom erg veel privacy met mogelijkheden voor in en uit de zon of wind. Vooral een plek midden in het groen met veel rust en prachtig uitzicht. Een plek om naar terug te gaan!

9
Bezocht in augustus 2017
Familie van Dijk

Wij hebben afgelopen zomer een heerlijke week gehad in ‘Sous le Noyer’. Het huis ligt op een prachtige plek, heerlijk rustig en stil en met een waanzinnig uitzicht. Iedere dag genoten we in de hangstoel in de notenboom van de glooiende weilanden, de hertjes (soms ook in de tuin!) en van de ondergaande zon. Het huis is prachtig, sfeervol, gastvrij en van alle gemakken voorzien. Buiten veel ruimte voor de kinderen om te spelen, voor ons om in zon of schaduw een boek te lezen. De vrolijke bloembakken, de tafel op schragen met wapperend kanten kleedje, de schommel in de oude schuur, alles maakte deze plek volmaakt. Bij minder weer was het ook bepaald geen straf om binnen te zitten. Alle kamers zijn met veel zorg ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien, nergens grijp je mis. We hebben van iedere dag genoten, uitstapjes gemaakt, in het meertje in St. Eloys gezwommen, gewandeld in de omgeving van het huis, een week was eigenlijk véél te kort….dus volgend jaar komen we weer terug! We kijken er nu al naar uit!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie