Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Sous le noyer

Bekijk album (41)
/
 

Beschikbaarheid van 'Sous le noyer'

Sita Hes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 mar 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Sous le noyer heeft 19 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2020

September 2020
Sous le Noyer, het was onze 3e keer, het voelde als thuiskomen in dit fantastische huis. We hebben weer genoten van de stilte, ruimte, maar vooral de algehele rust.
Het ruime, compleet, gezellig goed ingerichte huis, het uitzicht vanuit de grote tuin en de schaduwplek onder de notenboom.
Het weer was fantastisch, dus alle dagen buiten kunnen eten, regelmatig de BBQ aan en de vuurketel in de avonduren om te kunnen genieten van de sterrenhemel en het geluid van de uilen en andere diverse bosbewoners. Die sterrenhemel, .....echt fantastisch door het gebrek aan lichtvervuiling. ( Ja, U leest het goed!)
Ook onze honden kwamen aan hun trekken, wandelingen in het achterliggende bos, een grote omheinde tuin waar genoeg te snuffelen was naar wat er s’ nachts had rondgescharreld.
Heerlijk lezen in de comfortabele tuinstoelen, op de ligbedden of de hangstoel onder de notenboom. Er is een ruim aanbod aan leuke en goede boeken.
Koken is er ook een waar genoegen in de ruime en complete keuken.
Vanuit het huis zijn er legio mogelijkheden voor uitstapjes, de informatie daaromtrent is in ruime mate in het huis aanwezig.
Een tip! Open in de ochtend op rustige wijze de gordijnen, wellicht wordt U verrast door de aanwezigheid van reeën in het weiland achter het huis.
Wij hadden dit jaar het grote geluk om s’ morgens om 7.00 uur In het aangrenzende weiland een wildzwijn met 6 al redelijk uit de kluiten gewassen jong waar te nemen.
Het was weer genieten, dus wij komen graag nog eens terug.

10
Reactie van Sita Hes

Zo bijzonder om deze zwijnenfamilie op eigen terrein waar te nemen. Heb ik nog niet meegemaakt....En dan nog een foto ervan kunnen nemen. Was mij niet gelukt....Foto zet ik in het album. Fijn om te horen dat jullie weer genoten hebben! En dank voor de mooie foto, heel bijzonder. Salut Sita

Bezocht in juli 2020

Een smaakvol gerenoveerde boerderij met een prachtig uitzocht op het coulissenlandschap van de Combrailles. Elke kamer is een kunstwerkje. Een ruime keuken en badkamer biedt het nodige comfort. In de tuin is het heerlijk toeven. Een oase van rust in een verrassend mooie streek.

10
Bezocht in september 2019
Roline  en Bob

Prachtig opgeknapt en authentiek ruim landhuis.
In rustige omgeving, veel privacy en wandel mogelijkheden.
Aanrader!

10
Bezocht in juli 2019

Wat een paradijsje! Een heerlijk plek om helemaal te ontstressen. Zittend onder de notenboom, genietend van het prachtige uitzicht en de vogelgeluiden om je heen. Verder is het er stil, op een loeiende koe na af en toe. Heerlijk! Het huis is liefdevol ingericht met allerlei leuke spulletjes. Omdat het tijdens ons verblijf heel erg heet was, hebben we vooral genoten van de schaduw van de notenboom, maar de omgeving is prachtig om te wandelen. De boeddhistische tempel in Biollet is erg interessant om eens te bezoeken. We kwamen er bij toeval terecht toen we op zoek waren naar de waterval bij Saint Priest de Champs (die helemaal droog bleek te staan).

9
Bezocht in juni 2019

We zijn inmiddels alweer 5 dagen terug in Nederland na een verblijf van 3 volle weken in het prachtige huis in Chez Bost. Wat hebben wij weer genoten van deze prachtige, rustige en unieke plek.
En werkelijk het is een unieke plek: vanuit de mooie eettafel hoorden wij op zekere dag (terwijl we samen aan het lunchen waren met stokbrood, Franse kaas, paté en harde Franse worstjes) 2 eksters hevig te keer gaan. De oorzaak van dit tumult was een boommarter die het hoogstwaarschijnlijk op het nest van de 2 eksters had voorzien. En dan zie je dus zomaar op enkele meters afstand in de tuin een boommarter. En enkele dagen later zien we vanaf dezelfde plek maar dan in de avond in de wei beneden ons 2 jonge vossen lopen.
Natuurlijk hebben wij nog veel meer gezien en gehoord. Nee geen geraas van auto’s, geen herrie van de buren maar wel veel koekoeken, veel wielewalen veel zomertortels.
We zijn dus alweer 5 dagen terug in ons overbevolkte Nederland met overvolle ,wegen, geluid van buren enzovoorts.
Daarom hebben wij alvast voor het komende jaar de keuze gemaakt om volgend jaar opnieuw naar deze prachtige stille plek terug te gaan.
Elly en Joost Piggen.

9
Reactie van Sita Hes

Zo grappig om te lezen welke dieren de gasten allemaal zien vanaf de wildkansel (tuintafel). Twee jonge vossen, boommarter....ze zien altijd meer dan wij ooit hebben gezien. Heel herkenbaar die cultuurschok bij terugkomst in Nederland. Ik ga nu het geluid van de wielewaal opzoeken. Ben jaloers op zoveel vogelkennis...

Hier geweest? Schrijf een recensie