Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Sous le noyer

Bekijk album (40)
/
 

Beschikbaarheid van 'Sous le noyer'

Sita Hes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Sous le noyer heeft 14 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2019

We kwamen aan met sneeuw (in mei!) dus de weergoden waren ons niet heel erg goed gezind, maar dit huis verwelkomde ons echt als een warme jas. Het is compleet en met veel liefde ingericht. Absoluut een plek om tot rust te komen en van de natuur en de vergezichten van de Auvergne te genieten. Omdat we ook in de tuin onder de notenboom meestal geen bereik hadden, vermaakten we ons met lezen, onder andere uit de goed gevulde boekenkast en op een hele koude dag met het kijken van Dvd's. Gelukkig waren er ook dagen met zon en konden we buiten ontbijten, schommelen en lekker wegdromen in de hangstoel aan de boom. Voor uitstapjes in de omgeving is er meer dan genoeg informatie- en kaartmateriaal aanwezig en voor kinderen een schat aan (buiten)speelgoed. Ik kan iedereen dit heerlijke huis op deze mooie plek aanraden.

10
Reactie van Sita Hes

Met sneeuw aankomen, een aantal koude dagen meemaken....dat is niet echt passend bij een mei vakantie. Maar je weet het nooit in de Combraille met het weer. En dan toch zo'n warme reactie. Ook een pluim voor de Auvergne.

Bezocht in mei 2019

Beste Sita,
Wat hebben we genoten van de Combraille! Jouw huis!! De kinderen wilden niet mee naar huis, hoor! Gerben heeft gewoon expres zijn Barcelona bal laten liggen om hem weer op te moeten halen. Nou ja!😂
Wanneer gooi je het schema voor 2020 open? Dan kunnen we boeken...😉
Nogmaals dank je wel!!
Groet,
Brucia

9
Reactie van Sita Hes

Brucia heeft geen rapportcijfer gegeven in haar mail naar mij en ik kan de reactie niet plaatsen zonder rapportcijfer. Gites eist cijfers.......ik hoop dat ze akkoord is met een 9 gezien de enthousiaste reactie....

Bezocht in september 2018

Augustus 2018 voor de tweede keer op vakantie geweest, op deze fijne locatie en fantastische huis. We hebben weer genoten van de rust en het wandelen met onze honden in deze mooie omgeving. We komen zeker nog terug naar deze mooie locatie.

10
Bezocht in augustus 2018

We hebben een week lang genoten van, in en bij Sous Le Noyer!! Wat een fantastisch plekje! We waren benieuwd of de rust ons zou bevallen.....nou zeker!!
Het huis is ingericht met veel mooie en sfeervolle meubels en accessoires. Er zijn enorm veel spelletjes om doen en ook veel buitenspeelmateriaal voor de kinderen. Alles is er en meer!!!
Het voelde meteen als een thuis!!
Dit huis is een aanrader voor iedereen!!

10
Bezocht in juli 2018

Als je gasten met een dikke keel en tranen in de ogen na drie weken vakantie vieren de deur op slot doen dan is dat een groot compliment denk ik!

Veel geluk!
Groetjes, Aislinn en familie

10
Reactie van Sita Hes

Van Aislinn kreeg ik een lange email waarin ze beschreef hoe de familie genoten had van hun vakantie van 3 weken in sous le noyer. Met haar toestemming heb ik de laatste zin in deze recensie opgenomen want dat vind ik inderdaad een groot compliment voor het huis en de omgeving. En ik heb de zelfde ervaring als ik het huis moet verlaten: 'partir c'est mourir un peu'. (Afscheid nemen is zwaar).

Hier geweest? Schrijf een recensie