Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Sous le noyer

Bekijk album (39)
/
 

Beschikbaarheid van 'Sous le noyer'

Let op! Sita Hes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 17 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Sous le noyer heeft 18 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,1
Bezocht in juli 2020

Een smaakvol gerenoveerde boerderij met een prachtig uitzocht op het coulissenlandschap van de Combrailles. Elke kamer is een kunstwerkje. Een ruime keuken en badkamer biedt het nodige comfort. In de tuin is het heerlijk toeven. Een oase van rust in een verrassend mooie streek.

10
Bezocht in september 2019
Roline  en Bob

Prachtig opgeknapt en authentiek ruim landhuis.
In rustige omgeving, veel privacy en wandel mogelijkheden.
Aanrader!

10
Bezocht in juli 2019

Wat een paradijsje! Een heerlijk plek om helemaal te ontstressen. Zittend onder de notenboom, genietend van het prachtige uitzicht en de vogelgeluiden om je heen. Verder is het er stil, op een loeiende koe na af en toe. Heerlijk! Het huis is liefdevol ingericht met allerlei leuke spulletjes. Omdat het tijdens ons verblijf heel erg heet was, hebben we vooral genoten van de schaduw van de notenboom, maar de omgeving is prachtig om te wandelen. De boeddhistische tempel in Biollet is erg interessant om eens te bezoeken. We kwamen er bij toeval terecht toen we op zoek waren naar de waterval bij Saint Priest de Champs (die helemaal droog bleek te staan).

9
Bezocht in juni 2019

We zijn inmiddels alweer 5 dagen terug in Nederland na een verblijf van 3 volle weken in het prachtige huis in Chez Bost. Wat hebben wij weer genoten van deze prachtige, rustige en unieke plek.
En werkelijk het is een unieke plek: vanuit de mooie eettafel hoorden wij op zekere dag (terwijl we samen aan het lunchen waren met stokbrood, Franse kaas, paté en harde Franse worstjes) 2 eksters hevig te keer gaan. De oorzaak van dit tumult was een boommarter die het hoogstwaarschijnlijk op het nest van de 2 eksters had voorzien. En dan zie je dus zomaar op enkele meters afstand in de tuin een boommarter. En enkele dagen later zien we vanaf dezelfde plek maar dan in de avond in de wei beneden ons 2 jonge vossen lopen.
Natuurlijk hebben wij nog veel meer gezien en gehoord. Nee geen geraas van auto’s, geen herrie van de buren maar wel veel koekoeken, veel wielewalen veel zomertortels.
We zijn dus alweer 5 dagen terug in ons overbevolkte Nederland met overvolle ,wegen, geluid van buren enzovoorts.
Daarom hebben wij alvast voor het komende jaar de keuze gemaakt om volgend jaar opnieuw naar deze prachtige stille plek terug te gaan.
Elly en Joost Piggen.

9
Reactie van Sita Hes

Zo grappig om te lezen welke dieren de gasten allemaal zien vanaf de wildkansel (tuintafel). Twee jonge vossen, boommarter....ze zien altijd meer dan wij ooit hebben gezien. Heel herkenbaar die cultuurschok bij terugkomst in Nederland. Ik ga nu het geluid van de wielewaal opzoeken. Ben jaloers op zoveel vogelkennis...

Bezocht in mei 2019

We kwamen aan met sneeuw (in mei!) dus de weergoden waren ons niet heel erg goed gezind, maar dit huis verwelkomde ons echt als een warme jas. Het is compleet en met veel liefde ingericht. Absoluut een plek om tot rust te komen en van de natuur en de vergezichten van de Auvergne te genieten. Omdat we ook in de tuin onder de notenboom meestal geen bereik hadden, vermaakten we ons met lezen, onder andere uit de goed gevulde boekenkast en op een hele koude dag met het kijken van Dvd's. Gelukkig waren er ook dagen met zon en konden we buiten ontbijten, schommelen en lekker wegdromen in de hangstoel aan de boom. Voor uitstapjes in de omgeving is er meer dan genoeg informatie- en kaartmateriaal aanwezig en voor kinderen een schat aan (buiten)speelgoed. Ik kan iedereen dit heerlijke huis op deze mooie plek aanraden.

10
Reactie van Sita Hes

Met sneeuw aankomen, een aantal koude dagen meemaken....dat is niet echt passend bij een mei vakantie. Maar je weet het nooit in de Combraille met het weer. En dan toch zo'n warme reactie. Ook een pluim voor de Auvergne.

Hier geweest? Schrijf een recensie