Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gites du Viaduc

Bekijk album (22)
/
  • 5
  • 1
  • 3
  • 1
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Gites du Viaduc'

Guido Bootsma heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2014

Een prachtig, authentiek spoorhuis, opgeknapt tot een luxe vakantiehuis met een adembenemend uitzicht van een viaduct uit begin vorige eeuw.
Een heerlijk huis met veel ruimte en een prachtige omgeving om te verkennen. 2 weken was nog eigenlijk te kort. De gastheer weet veel van de omliggende omgeving en is zeer gastvrij. Helemaal tot rust gekomen en voor herhaling vatbaar!

10
Bezocht in september 2009

Fijn huis op een prachtige en unieke locatie, opgeknapt met respect voor het verleden. Zeer beslist de moeite waard, eigenlijk is een week te kort dus redenen voorhanden om nog eens terug te komen. Wij maakten het feest en het vuurwerk mee ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de brug - een uniek stukje folklore! De omgeving is prachtig, de bevolking eenvoudig en hartelijk en er is geen massatoerisme. Wij hebben hier een heerlijke week doorgebracht met onze honden, ook zij zijn hier van harte welkom!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie