Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chez Caroline

Bekijk album (15)
/
 

Beschikbaarheid van 'Chez Caroline'

Sue O'Grady heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Chez Caroline heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,0
Bezocht in juli 2020

Prachtig gelegen authentiek zomerhuisje met een geweldig uitzicht. Zoals oude huisjes zijn: charmant maar ook met wat nadelen zoals een steile trap en hoge drempels (kniehoge muur) in de deuropening bij de slaapkamers. Het is daarom niet geschikt voor iedereen. Daarnaast was het niet al te schoon, met name in de keuken. Pluspunten: de ligging, het uitzicht, mooi terras. Minpunten: de schoonmaak, algemeen onderhoud (een paar niet goed sluitende ramen, niet goed sluitende buitendeur).

7
Reactie van Sue O'Grady

Bedankt voor uw opmerkingen naar aanleiding van uw vakantie bij Chez Caroline. De eigenaar kijkt specifiek naar uw punten over schoonmaak en onderhoud, zodat alle gasten een goede vakantie-ervaring hebben. Thank you for your comments following your holiday at Chez Caroline. The owner is specifically looking at yur points about cleaning and maintenance, in order that all guests have a good holiday experience.

Hier geweest? Schrijf een recensie