Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gezellig vakantiehuis in Normandië

Bekijk album (7)
/
 

Beschikbaarheid van 'Gezellig vakantiehuis in Normandië'

Let op! Tanguy heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 jun 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Gezellig vakantiehuis in Normandië heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2019

Een mooi en prima huis om te verblijven in een schitterende omgeving. Heuvelachtig als de Ardennen, maar minder bosrijk en dat geeft mooie uitzichten. Bij Cap de La Hague doet het zelfs Engels aan.
Daarnaast zijn alle herinneringen aan D-Day meer dan indrukwekkend en de moeite waard om te bezoeken. De verschillende musea. Point du hoc, Collevil-sur-mer (Amerikaanse soldatenbegraafplaats), Sainte-Mère-Egelise. Denk ook aan de Duitse soldatenbegraafplaats in Orglandes.

Het huisje ziet er verzorgd en schoon uit. Een paar kleine tekortkomingen. Het koffiezetapparaat doet er heel lang over (5 koppen een half uur) en er ontbreekt een waterkoker, deksels voor op de pannen en bierglazen. Verder hebben we een lampje van een van de slaapkamers naar beneden gehaald voor sfeerverlichting. Maar verder is het nodige aanwezig. Tot slot mag gezegd worden, dat de tomaten uit de moestuin heerlijk zijn.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie